Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Boogschutter 2017


boogschutter
"In 2017 kunnen Boogschutters een hoop verandering teweeg brengen in hun leven. Een nieuwe relatie, een levensstijl of misschien een nieuw huis, met een beetje inzet en motivatie is dit jaar weinig te gek voor de Boogschutter. De grootste verandering zal op het carriere vlak plaats vinden. Wanneer de boogschutter mee vaart met de stroom, in plaats van ertegenin, ligt er een wereld aan mogelijkheden op hem of haar te wachten. Een advies voor de boogschutter; ‘probeer niet teveel hooi op je vork te te nemen en delegeer wanneer jij te veel druk op je schouders voelt’. Jij bent dit jaar omringd met mensen die je willen ondersteunen, maak hier gebruik van als het nodig is. "

 


Jaarhoroscoop Boogschutter 2017: Algemeen


2017 is wordt verbazingwekkend jaar voor de Boogschutter. Een jaar vol uitdagingen die, in de meeste gevallen, door de Boogschutter zelf wordt opgezocht. Boogschutters zullen dit jaar vaak moeten tonen wat ze echt waard zijn en moeten zichzelf met grote regelmaat bewijzen. Geen probleem, in 2017 is voor de Boogschutter geen uitdaging te gek.

Carriere en promotie zijn dit jaar de belangrijkste kernwoorden voor de boogschutter. In de maand mei lijkt alles, door de invloed van de sterren, echter even op losse schroeven te worden gezet. Laat je hier niet door afschrikken boogschutter. Blijf geconcentreerd, houd je zeilen hoog en ga opzoek naar een andere weg wanneer het lijkt of je op een doodspoort bent aangekomen.

Het sociale leven van de boogschutter wordt tot oktober sterk beïnvloed door de planeet Jupiter. Erg prettig, aangezien de boogschutter hierdoor enorm veel kansen krijgt om aangeboden zijn of haar sociale netwerk uit te breiden. Maak nieuwe vrienden en benader bestaande vriendschappen met passie en inzet.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2017: Carriere


Op carriere gebied wordt er gedurende heel 2017 van jouw volledige inzet en complete concentratie verwacht. Staat jouw baan op de tocht of loop je het risico om te worden overgeplaatst? Onderzoek dan eens of het voor jouw mogelijk is om je werk efficiënter uit te voeren. Met hard werken alleen kom je er namelijk niet. Jij moet op een positieve manier opvallen wil jij het tij kunnen keren.

2017 is voor de boogschutter een goed jaar om te starten met een korte studie of volledige opleiding. Misschien dat een studie of opleiding niet direct zorgt voor een betere baan, het helpt je in ieder geval zeker bij het behouden van je huidige werkzaamheden.

Doe dit jaar iets beter je best om misverstanden direct uit te spreken en probeer conflicten met collega’s te vermijden. Dit zal ervoor zorgen dat jij minder stress voelt op het werk en jij daarnaast meer tot je recht zult komen. Sta op je werk open voor nieuwe mensen. Nieuwe contacten en connecties zullen er dit jaar namelijk voor zorgen dat jij op carriere gebied de kans krijgt om uit te blinken.

 

Jaarhoroscoop Boogschutter 2017: Liefde en relaties


Boogschutters hebben van nature erg veel mentale energie, één kwaliteit die direct gepaard gaat met een het bezitten van een hoop emoties. Hoewel dit misschien niet altijd makkelijk is wanneer je ​professionele en ethische beslissingen moet nemen, is het wel de reden dat boogschutters zo goed zijn in het maken van romantische keuzes. Boogschutter maak hier dit jaar gebruik van! Volg je hart en stel je open voor de liefde dit jaar, zowel voor nieuwe als oude liefdes. Er bestaat een kans dat jij opnieuw iets begint met je ex geliefde. 


Boogschutter in een relatie; Wees niet bang om je partner te verrassen. Hoe gepassioneerder en seksueel intenser jij in je relatie bent, hoe spannender het voor je is om gebonden te zijn. Maak je geen zorgen over het verleden, maar focus je op het heden en maak hier het het beste van dat jij kunt.

Single Boogschutter; Opzoek naar een nieuwe liefde? Zorg er in 2017 voor dat je altijd eerlijk bent tegen de mensen die jij ontmoet. Jij hoeft de mensen, waarvan jij hoopt dat zij jouw leuk vinden namelijk helemaal niet te imponeren. Wanneer jij trouw blijft aan jezelf is de kans veel groter dat jij een nieuwe liefde zult vinden.  

Jaarhoroscoop Boogschutter 2017: Financiën


Jouw financiële situatie zal dit jaar niet even rooskleurig zijn als het jaar hiervoor. Om rond te komen moet je dit jaar echt hard blijven werken. Misschien wordt het eens tijd dat jij je financiën onder de loep neemt? Is er nog iets waarop jij kunt besparen? Vermijd dit jaar in ieder geval zoveel mogelijk luxe uitgaven. Zoek ook raad bij familie en vrienden. Zij kunnen je namelijk op ideeën brengen waarmee jij je financiën verstandiger kunt beheren.


Dit jaar is het jaar waarin jij met kleine besparingen kunt werken aan een financieel sterke toekomst. Komt er dit jaar een investering voor de langere termijn op je pad? Overweeg dan oprecht hier in te investeren. De kans is groot dat jij hier over een periode flink de vruchten van zult gaan plukken.


 

ToekomstCredits BellenU kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com

 

Direct naar ToekomstCredits

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.