Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Leeuw 2017

leeuw


"Leeuwen zullen in 2017 in staat moeten zijn om het leven te gaan leiden waar ze al heel lang van dromen. Je langere termijn plannen en projecten zullen nu eindelijk het daglicht gaan zien. Desondanks zul je ook gaandeweg het jaar af en toe geconfronteerd worden met hindernissen en problemen. Zorg dat je hier op voorbereid bent zodat je er gelijk op in kunt spelen! Zorg er ook voor dat je inspanningen en harde werken in de nabije toekomst beloont worden met tastbare resultaten. Ontdoe jezelf van misverstanden binnen relaties en zorg voor positiviteit om je heen."


Jaarhoroscoop Leeuw 2017: 
Algemeen

 
Wees voorbereid op een aantal belangrijke veranderingen in de loop van het jaar. Een voorzichtige aanpak bespaart je tijd en energie. Laat je trots dan ook varen, wanneer dit nodig is, om zo succesvol in het leven te zijn. 2017 is een wat gematigd jaar voor de mannelijke leeuw, doordat hij dit jaar vaak met spanning in zijn leven geconfronteerd wordt. 


Het jaar 2017 begint niet heel voorspoedig. Rond april zul je een intensere periode en meer druk voelen dan je van te voren had gedacht. Rond november, zullen de zaken waar jij in 2017 mee bezig bent een stuk beter voor je uitpakken. Kom jij door goed door de eerste periode? Dan zal het leven er na die tijd echt een stuk zonniger voor je uitzien.


In februari 2017 zal een maansverduistering gevolgen hebben voor je emotionele beleving van dingen. Dit zou heel overweldigend kunnen aanvoelen. Zorg daarom dat je een uitlaatklep vind voor deze gevoelens. De maansverduistering markeert ook het einde van iets belangrijks in je leven, misschien een relatie, je carrière, een gezondheidskwestie ? Je harde werk van de afgelopen jaren zal overigens wel beloond worden. In augustus, zal een zonsverduistering zorgen voor opschudding op het thuisfront. Dit geeft je echter de kracht om belangrijke stappen in je leven te zetten. 


Vanaf juli tot begin september word jouw leven beïnvloed door de planeet Mars. Dit geeft je de nodige energie en uithoudingsvermogen. Mercurius geeft je in de eerste week van september een chaotische gevoel geven, dit merk jij met name op het gebied  van communicatie en academisch vermogen. Dit kan een goed moment zijn om jezelf te vernieuwen en zaken anders aan te gaan pakken.

De meeste Leeuwen zullen aan het einde van 2017 een nieuwe weg inslaan en zullen hierdoor hun leven compleet weten te veranderen.


Jaarhoroscoop Leeuw 2017: Carriere


Je kan in de loop van het jaar op wat problemen stuiten in je relaties met je collega’s of superieuren op het werk. Maar sommige contacten kunnen je ook juist op weg helpen om succes te vergaren met projecten. Ook Saturnus en Venus kunnen je helpen bij je professionele ambities, maak hier gebruik van en laat hen je leiden naar een promotie. 


Dit jaar is een enorm goed jaar wanneer het aankomt op het sluiten van lange termijn deals. Ben jij actief in het bedrijfsleven? Dan is dit tevens een jaar waarin jij zeer veel profijt kunt halen uit samenwerkingsverbanden. Ben jij actief in de dienstverlenende sector? Dan is 2017 het jaar waarin jij eens zou kunnen denken aan een koerswijziging. Heb in ieder geval vertrouwen in jezelf. Wanneer jij in jezelf gelooft zal je carriere zeker groeien dit jaar. 

Jaarhoroscoop Leeuw 2017: Liefde en Relaties


In 2017 zal je liefdesleven niet in een stroomversnelling komen, maar er zullen zeker subtiele veranderingen te zien zijn. De eerste helft van het jaar belooft veel sensueel genot voor de leeuw. In de loop van het jaar, zul je voor het dilemma staan welke relaties je beter kan afstoten en welke je vooral vast moet houden. Vermijd daarom zoveel mogelijk lastige situaties in je relaties en weeg de voors en tegens goed tegen elkaar af.


Leeuw in een relatie; Je zult veel tijd hebben welke je kunt besteden aan je partner om zo dichter naar elkaar te groeien. Jullie relatie zal dit jaar meer diepgang krijgen doordat jullie elkaar nu veel beter begrijpen.


Single leeuw; Jij bent instaat om een nieuwe relaties aan te gaan. In de tweede helft van het jaar worden er er in je directe omgeving plannen voor een huwelijk in gemaakt. Dit zou zo maar eens om jouw eigen huwelijk kunnen gaan.  

Jaarhoroscoop Leeuw 2017: Financiën


Leeuwen zullen 2017 op financieel gebied als een goed jaar ervaren. Er komen meer mogelijkheden om de inkomende financiën te vergroten en je uitgaven te verkleinen. 
Sommigen leeuwen hebben daarnaast dit jaar zelfs geluk tijdens het sluiten van speculatieve deals of wanneer zij een gokje wagen.

De planeten helpen je in ieder geval dit jaar om alle negativiteit binnen je financiën te verzachten. Je zult met hun hulp in staat zijn een aantal lange termijn investeringen te doen. Volg je instinct en vertrouw op je inschattingsvermogen. Je financiële draagkracht zou zich verder moeten verbeteren op een langzame, maar gestage manier wanneer het jaar vordert.

Pas op dat jij dit jaar niet alleen maar met bezuinigen bezig bent. Tenslotte moet je ook nog leven en hier heb je nu eenmaal geld voor nodig. De kans is groot dat jouw geliefde financiele steun bij jouw zullen zoeken. Help ze wanneer jij kunt, maar blijf wel je verstand gebruiken. 


toekomst credits goedkoperWist u dat u onze consulenten tegen een lager tarief kunt bereiken door middel van prepaid credits? Of wist u dat met credits uitsluitend betaalt tijdens het gesprek en niet gedurende de intro? Meer informatie over deze en alle andere voordelen leest u op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.