Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Schorpioen 2017

 

schorpioen"Schorpioen, dit is het jaar waarin jij de projecten of de avonturen die jij lang geleden op een laag pitje hebt gezet, af gaat ronden of zult gaan beleven. Jij bent geladen met zoveel energie, dat het bijna onmogelijk is om niet op een of ander vlak uit te blinken. Het duurt dan ook niet lang voordat er een van je ambities, dromen en/of idealen werkelijkheid zal worden. Relaties zijn dit jaar zoeter dan ooit, maar je moet wel gefocust blijven en je inzetten om het zo mooi te houden. Er is voor de schorpioen een hoop reden tot optimisme, onder anderen doordat daden en inspanningen uit het verleden nu zorgen voor goede resultaten."

 


Jaarhoroscoop Schorpioen 2017: Algemeen


Er lijkt dit jaar een hoop te gaan veranderen in het leven van de schorpioen. Over het algemeen zijn dit veranderingen waar je niet tegen op hoeft te zien. Toch kan blijken, met name tegen het einde van het jaar wanneer Mars zich mengt in het leven van de schorpioen, dat het ook niet gaat om de veranderingen waar jij op had gehoopt. Voorzichtigheid en een gevoel van diplomatie zal de schorpioen dit jaar dan ook zeer goed van pas komen. 


Halverwege oktober breekt een periode van nieuwe kansen en mogelijkheden aan. Dit is het het moment waarop Jupiter de schorpioen voorziet van nieuwe energie en optimisme, een combinatie waar de meeste schorpioenen zeer veel profijt van zullen gaan ondervinden. 


Voor de schorpioen is december de perfecte maand om met nieuwe dingen te starten. Laat je niet misleiden wanneer Mercurius in december invloed krijgt op je leven. Het lijkt misschien even of alles dreigt te mislukken, maar ook Jupiter en Mars staan de schorpioen in december bij. Deze laatste twee planenten zorgen ervoor dat op de lange termijn zal blijken dat jij jouw doelen toch hebt kunnen bereiken. 


Jaarhoroscoop Schorpioen 2017: Carriere

 

Dit jaar wordt het je op werk gebied soms best wel een beetje te heet onder de voeten schorpioen. Problemen waar je niets mee kunt, vertragingen, concurrentie, roddels - helaas ze komen allemaal aan je voorbij. Probeer de moed niet te verliezen! Er is namelijk echt licht aan het einde van de tunnel. 


Focus je op je carrière plannen en zorg ervoor dat jijzelf de deadline altijd haalt. Dit geeft je niet alleen de rust waar je naar verlangd, maar zorgt er ook voor dat jij opvalt bij de mensen die er op werk gebied toe doen. 


Venus zorgt er in 2017 voor dat jij vaker aansluiting vind bij leeftijdsgenoten. Mars voorziet jouw daarnaast van de energie die nodig is om door te gaan, zelfs op de moment wanneer dat onmogelijk lijkt. 


Wat jij nu nodig hebt is een optimistische blik om het tij van problemen te keren. Lukt het je om dit optimisme op te brengen? Dan kom je niet alleen ongeschonden uit deze periode, maar zul jij achteraf zien dat jij er zelfs beter van bent geworden. 


Jaarhoroscoop Schorpioen 2017: Liefde en relaties

 

Het liefdesleven van de schorpioen zal in 2017 een van haar beste jaren tot nu toe zijn. Jij beleeft dit jaar namelijk een emotionele en sensuele piek. Mars en Venus staan je hierin bij, zij zullen ervoor zorgen dat jij uitblinkt als nooit tevoren wanneer het op de liefde aankomt. 


Ook laat jij dit jaar een nieuwe kant van jezelf zien. Deze kant laat zich het beste omschrijven als 'gepassioneerd'. De passie schiet ook daadwerkelijk letterlijk van je af! Dit voor zorgt ervoor dat jij in de liefde goed in de smaak zult vallen. Relaties worden dit jaar sterker en je verlangd er stiekem naar om dit geluk met een huwelijk te bezegelen.  


Schorpioen in een relatie; Jij zult echt kleine compromissen moeten sluiten om samen met je partner grote veranderingen te kunnen trotseren. Handel vanuit je geweten en volg je instinct wanneer jullie er samen even niet uit lijken te komen. 


Zijn er dingen die jij je partner niet toevertrouwd? Maak dit dan nu bespreekbaar. Jullie hebben echt complete eerlijkheid nodig om dichter tot elkaar te kunnen komen. 


Single Schorpioen; Tot jouw grote verbazing lukt het jouw om meerdere potentiële partners tegen het lijf te lopen. De kans is groot dat jij, aan een van die potentiële partners, je hart zult gaan verliezen. Het voelt alsof jullie elkaar al jaren kennen, sterker nog, de kans is groot dat deze relatie al een hele lange tijd aan het opbloeien is. 


Jaarhoroscoop Schorpioen 2017: Financiën


De schorpioen ziet zijn of haar financiële positie in de loop van het jaar verbeteren. Er zullen vele uitgaven zijn, maar tegelijkertijd komt er ook een hoop geld binnen. Sparen zit er dit jaar misschien niet iedere maand in, toch zul je ook dan geen geld tekort komen. 


Wanneer jij het overzicht behoud, en jij extroverte uitgaven binnen de perken weet te houden, dan kijk jij tegen het einde van het jaar terug op een jaar zonder schulden, leningen en/of financiële zorgen. 


Meer dan ooit is het voor jouw nuttig om een overzicht van je financiën te maken. Letterlijk omdat wanneer jij het niet doet, jij het niet meer helder voor je ziet. 


Blijft er iets over aan het einde van de maand? Investeer dan in lange termijn projecten en probeer daarnaast ook iets opzij te zetten. 


Dat sparen en hard werken zinvol is zie jij dit jaar bevestigd worden. Projecten, besparing en spaargeld uit het verleden werpen dit jaar namelijk op zinvolle wijze vruchten af. 

 


 

toekomst credits goedkoperWist u dat u onze consulenten tegen een lager tarief kunt bereiken door middel van prepaid credits? Of wist u dat met credits uitsluitend betaalt tijdens het gesprek en niet gedurende de intro? Meer informatie over deze en alle andere voordelen leest u op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.