Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Waterman 2017


waterman"Watermannen ervaren het jaar 2017 als een heel energiek en enthousiasmerend jaar om in te leven. Die energie komt de waterman goed van pas aangezien er dit jaar op alle gebieden van het leven groei op planning staat. Relaties belanden in een nieuwe en positieve fase en de waterman toont meer efficiëntie binnen het professionele leven. Er wordt de waterman echter wel gevraagd om niet te hard van stapel te lopen en om geduld te tonen. Saturnus zal anders de kans grijpen om grote schade aan te richten in het leven van de waterman. Volg jij deze raad op? Dan ligt er een jaar vol mooie relaties, persoonlijke groei en tastbare resultaten voor jouw in het vooruitzicht."

 


Jaarhoroscoop Waterman 2017: Algemeen

 

Dit jaar gaat een groot deel van de watermannen (plannen maken om te) verhuizen. Het fundament waarop jouw leven gebouwd is zal letterlijk worden opgeschud, maar gelukkig voornamelijk in positieve zin. Zorg ervoor dat je zelfvoorzienend en bereid bent om nieuwe dingen te leren. Dit zorgt ervoor jij optimaal gebruik kunt maken van deze nieuwe situatie. 


Gelijk vanaf de start van het jaar tot en met oktober, word het leven van de waterman beïnvloed door Jupiter. Deze invloed brengt een hoop optimisme in het leven. Voor jou is dit de perfecte periode om je horizon op werkgebied te verbreden. 


Het grootste deel van het jaar zul je een wazig beeld over je toekomst hebben. Veel relaties komen en gaan, wat er voor zorgt dat jij je soms niet helemaal comfortabel voelt. Gelukkig is deze periode slechts van tijdelijke aard. Aan het einde van het jaar ben jij weer in staat om stabiele relaties te smeden en dromen uit te laten komen. Wees ondanks dat gewaarschuwd dat gemakzucht of luiheid dit dit jaar je niet veel goeds zal brengen.  


Jaarhoroscoop Waterman 2017: Carriere


In het jaar 2017 zullen alle watermannen met grote veranderingen op werkgebied te maken krijgen. De meesten van jullie zijn nu in staat zijn om een aantal lange termijn projecten te starten en oude projecten succesvol af te ronden. 


De energie die jij dit jaar voelt maakt het mogelijk om projecten, die jij eerder op een laag pitje hebt gezet, weer nieuw leven in te blazen. 


De sfeer binnen je professionele leven is dit jaar erg goed. Prettig, want dit zorgt ervoor dat enorm zult groeien op werk gebied. Nieuwe ideeën komen uit alle hoeken op je af. Teamwork blijkt dit jaar voor jouw het toverwoord te zijn. Steeds wanneer jij de samenwerking opzoekt ervaar jij hoe belonend dit voor je zal zijn.


Jaar Horoscoop Waterman 2017 Liefde & Relaties


De waterman zal dit jaar in staat zijn om meer intensiteit en emoties te voelen binnen zijn of haar liefdesleven. Door de invloed van Mars en Venus ben jij dit jaar sensueler dan ooit. Dit zorgt voor harmonie, romantiek en natuurlijk meer liefde in je leven. 


Waterman in een relatie; Jij krijgt dit jaar meer tijd en ruimte om samen met de partner te ontspannen. Hierdoor zien jullie beide in dat het tijd wordt om iets meer aandacht aan elkaar te besteden. Ook leer jij je partner beter te begrijpen, dit helpt jou om afstand te nemen van de gebruikelijke angsten die jij over relaties hebt. 


Single waterman; Dit jaar ben jij in staat om partners op natuurlijke wijze aan te trekken. Jij merkt nu dat het vinden van een nieuwe liefde ook zonder veel inspanning en drama kan gebeuren. Pas wel op dat jij jezelf niet volledig aanpast aan een potentiële partner. Laat hem of haar je ware ik zien, anders loop jij het risico de verkeerde partner aan te trekken.


Jaarhoroscoop Waterman 2017: Financiën


In 2017 kan het zijn dat jouw budget meer dan eens op en neer schommelt. Het is daardoor belangrijk dat jij vanaf de start van het jaar grip probeert te houden op je uitgaven. Doordat ook je inkomsten stroom nogal lijkt te schommelen, is het daarnaast ook echt belangrijk om te zorgen voor meer financiële stabiliteit. Doe jij dit niet, dan kan het zijn dat jij hier in de toekomst hinder van gaat ondervinden. 


Verander je prioriteiten wanneer het gaat om uitgaven, en aarzel niet om "nee" te zeggen als jij het je gewoon niet kunt veroorloven. Probeer een deel van je inkomsten te gebruiken om te sparen, dit gaat je in de toekomst namelijk goed van pas komen. 


Je ervaart dit jaar regelmatig dat jij een aantal uitgaven moet laten om zo in te kunnen spelen op de kansen die jij op je pad tegenkomt. Blijf jij echter je financiële goede voornemens gedurende het jaar trouw? Dan zul jij tegen het einde van het jaar ervaren dat je ook op financieel gebied meer ruimte hebt gekregen.

 


0o1a9141 2754U kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.