Welke baan past bij mijn Sterrenbeeld?

Welke Baan Past Bij Mijn Sterrenbeeld

De vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Is misschien niet de eerste vraag die in je opkomt wanneer je opzoek bent naar een nieuwe baan. Toch kan het handig zijn om jezelf af en toe deze vraag te stellen.

Jouw sterrenbeeld vertelt je immers zoveel over jezelf. Het vertelt iets over je karakter en persoonlijkheid, je liefdesleven en nog zoveel meer. Astrologische advies gebruiken wanneer je opzoek bent naar een nieuwe baan is daarom eigenlijk helemaal niet zo vreemd.

Welke baan past er bij jouw sterrenbeeld?

Benieuwd welke nieuwe job er past bij jouw sterrenbeeld? Klik dan op de naam van jouw sterrenbeeld en ontdek welke baan er, op basis van jouw sterrenbeeld, bij jou past.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Sterrenbeeld Waterman

De creatieve, excentrieke en vrijgevochten Waterman voelt zich ‘als een vis in het water’ wanneer deze een functie bekleed waarin eerder genoemde karaktereigenschappen de ruimte krijgen. Designer, artiest of programmeur zijn enkele voorbeelden van functies waarin dit mogelijk zou kunnen zijn.

Een ‘standaard baan’ van negen tot vijf? Die kan de Waterman beter vermijden. De Waterman heeft immers enorm veel behoefte aan vrijheid en bewegingsruimte. Is een ‘standaard baan’ onvermijdelijk? Dan is verstandig om thuiswerken zo snel mogelijk bespreekbaar te maken.

“De Waterman weet anderen te inspireren.”

De Waterman is tot slot bijzonder goed in staat om zijn of haar enthousiasme op andere over te brengen. Een baan als inspirator is hierdoor ook zeker geen verkeerde keuze voor de Waterman.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Waterman?

 • Designer
 • Artiest
 • Programmeur
 • Inspirator

Sterrenbeeld Vissen

De Vis wordt beschouwd als een van de gevoeligste tekens. Vissen beschikken over enorm veel medeleven en zijn als geen ander in staat om empathie te tonen.

Ben jij een Vis? Dan heb jij waarschijnlijk een sterke intuïtie en kun je gemakkelijk andere mensen, hun behoeften en gevoelens begrijpen. De link naar een baan als therapeut is daardoor al snel gelegd.

Vissen staan, naast bovenstaande, ook bekend als creatieve en dromerige mensen met een levendige fantasie. Een baan waarin de Vis zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten – en waarin creativiteit centraal staat – sluit daardoor ook perfect aan bij de Vis.

“Vermijd banen waarin strijd en conflict centraal staan.”

Gebaseerd op de persoonlijkheidskenmerken van de Vis zijn beroepen waarin – het helpen van mens en/of dier – een rol spelen ook bijzonder goede carrière opties voor de Vis. Vissen houden van nature niet van conflicten. Een baan waarin strijd en conflict een belangrijke rol spelen kan de Vis daardoor beter vermijden.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Vissen?

 • Therapeut
 • Schrijver
 • Muzikant
 • Acteur of actrice

Sterrenbeeld Ram

Op de vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Is het voor de Ram goed om de vraag eerst om te draaien in; welke baan past er niet bij mijn sterrenbeeld. Want juist bij de Ram is die lijst relatief groot.

Laten wij er geen doekjes om winden. De Ram staat niet bekend als een ‘volgzaam muurbloempje’ die trouw de regels volgt die een ander hem of haar oplegt. Een baan onderaan de carrièreladder – met vele lagen leidinggevende boven de Ram? Dat zal niet snel een succesvolle keuze zijn voor de Ram.

“Er blijven genoeg banen over die wel passen bij de Ram.”

Maak je echter geen zorgen Ram. Er zijn gelukkig genoeg manieren waarop jij je geld kunt verdiene en jij je niet gevangen hoeft te voelen. Jij bent een energieke, gepassioneerde doorzetter die niet snel bang is.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Ram?

 • Zelfstandig ondernemer
 • Vrijwel iedere leidinggevende functie
 • Fitnesstrainer of (lifestyle) coach
 • Reisleider

Sterrenbeeld Stier

De vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Is voor de Stier vrij eenvoudig te beantwoorden omdat er vele banen te bedenken zijn waarin het loyale, attente, volhardende en vreedzame karakter van de Stier goed tot zijn recht komt.

Dat gezegd hebbende staat de Stier ook bekend om zijn of haar afkeer tegen veranderingen. Een nieuwe baan vinden is daardoor waarschijnlijk een minder groot probleem voor de Stier dan een nieuwe baan ook daadwerkelijk aannemen.

“Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor de Stier te bedenken.”

Heb jij als Stier toch het besluit genomen om van baan te wisselen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om een baan te vinden die bij jouw sterrenbeeld past. Het is echter wel erg belangrijk om opzoek te gaan naar een baan waarin jij jouw talenten goed kunt benutten zonder dat jij continu geconfronteerd wordt met verandering.

Enkele banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Stier?

 • Kok of kokkin
 • Financieel adviseur
 • Interieurontwerper
 • Vrijwel iedere land of veeteelt functie

Astrologische lockdown tips voor tweelingen:

Net als bij de Stier zijn er ook voor de Tweeling talloze banen te bedenken die aansluiten bij zijn of haar sterrenbeeld. De baan waar de Tweeling echter echt in uitblinkt? Dat is een baan waarin de Tweeling zijn of haar sociale talenten goed kan benutten.

De Tweeling staat immers niet voor niets bekend als; charmante party planner die in een handomdraai iedere dag omgetoverd tot een feestje. Een baan met veel structuur en de kans op sleur? Die kan de Tweeling echter beter vermijden.

“Vermijd een baan met teveel structuur en vastgelegde regels.”

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan Tweeling? Dan is een actieve functie waarin communicatie en organiseren centraal staan jou dus op het lijf geschreven. De perfecte baan voor jou? Die moet in ieder geval niet snel vervelen en jij moet er daarnaast ook jouw energie in kwijt kunnen.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Tweeling?

 • PR Medewerker
 • Social media Expert
 • Leraar of lerares
 • Party planner

Lockdown tips voor de kreeft:

De verzorgende en beschermende Kreeft heeft vast al eens gewerkt, of gedacht aan een functie binnen, de zorg of welzijnswerk. Deze werkvelden passen ook perfect bij de Kreeft. Maar er zijn meer banen te bedenken waarbij het sterrenbeeld Kreeft goed past.

De Kreeft kan iedere woning omtoveren tot een echt ‘thuis’. Dit talent gebruiken Kreeften meestal om hun eigen huis tot een waar paradijs te maken, wat begrijpelijk is, maar de Kreeft kan dit talent ook gebruiken voor het creëren van de ideale baan.

“Er zijn meer opties Kreeft.”

Bij het inrichten en gezellig maken van een huis houden de carrière opties van de Kreeft echter niet op. Kreeften komen namelijk ook goed tot hun recht wanneer zij hun beschermende karakter kunnen tonen waardoor ook pleeg, ouderen of jeugdzorg medewerker aansluiten bij de Kreeft.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Kreeft?

 • Bewindvoerder
 • Jeugd, pleeg of ouderenzorg medewerker
 • Architect
 • Dokter of een functie in de verpleging

Welke baan past bij mijn Sterrenbeeld? Boogschutter

De avontuurlijke en reislustige Boogschutter heeft vast al eens gewerkt, of gedacht aan een baan binnen, de toeristische sector. Het werkveld van toerisme past ook perfect bij de Boogschutters, maar er zijn meer banen weggelegd voor de Boogschutters.

De Boogschutter voelt zich, over het algemeen, één met de natuur. Natuur en dier nemen, in het leven van de Boogschutter, dan ook vaak een prominente plaats in. Binnen een baan in de agrarische sector komt de Boogschutter ook erg goed tot zijn of haar recht. Hetzelfde kan gezegd worden over banen die gelinkt zijn aan het verzorgen van dieren.

“De Boogschutter is welbespraakt en komisch.”

Tot slot is de Boogschutter ook nog eens erg gevat, zit vol humor en weet zichzelf perfect te verwoorden. Een baan als cabaretier of columnist zijn voor de Boogschutter dan ook zeker geen verkeerde keuzes.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Boogschutter?

 • Reisleider
 • Dierenarts of dierenverzorger
 • Columnist
 • Cabaretier

Astrologische lockdown tips voor de Steenbok

Stel jij jezelf als Steenbok de vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Dan is het, ook als Steenbok, goed om te kijken naar de talenten die jij van nature hebt meegekregen.

Jij staat bekend als een harde werker. Jij zet door waar andere opgeven en bent daardoor in staat om de hoogste bergen te beklimmen en vastberaden de top te bereiken.

Steenbokken staan daarnaast bekend als enorm gedisciplineerd, vastberaden en betrouwbaar. Wanneer je deze kwaliteiten samenvoegt met het enorme verantwoordelijkheidsgevoel die de Steenbok van nature bezit wordt al snel duidelijk dat een Steenbok een perfecte leidinggevende is.

“Een baan in de zakenwereld is ook een prima keuze.”

De Steenbok bezit tot slot over bijzonder veel zakelijk inzicht. Hierdoor is de Steenbok ook de perfecte kandidaat voor een functie binnen de zakelijke en financiële sector.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Steenbok?

 • Leidinggevende
 • Manager
 • CEO
 • Zakenman of vrouw

Welke baan past bij mijn sterrenbeeld? Leeuw

Op de vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Is het antwoord voor de Leeuw erg breed. De Leeuw geniet er immers van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar even zoveel geniet de Leeuw ervan om bovenaan de carrièreladder te staan.

Een baan waarin de Leeuw zijn hartstochtelijke en temperamentvolle karaktereigenschappen niet onder stoelen of banken hoeft te steken? Die komt het meest in de buurt van de baan waar de Leeuw van droomt. Leidinggevende binnen de culturele sector zou zo een baan kunnen zijn.

“Tijd om de politiek in te gaan Leeuw.”

Een andere baan waarin het de Leeuw niet aan aandacht zal ontbreken? Dat is een baan binnen de politiek. Als politicus vangt de Leeuw direct twee vliegen in één klap. Want naast aandacht staat ook het nemen van grote besluiten binnen deze baan centraal.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Leeuw?

 • Leidinggevende binnen de culturele sector
 • Politicus
 • Leidinggevende van een Start-Up
 • Producent

Lockdown tips voor de maagd

Stel jij jezelf als Maagd de vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? Dan is het goed om te kijken naar de talenten die jij van nature hebt meegekregen. Deze eigenschappen zijn jou vast niet vreemd. Jij bent een harde, perfectionistische werker met oog voor detail.

De Maagd beschikt, naast bovenstaande talenten, ook nog eens over een perfect luisterend oor. En oplossingsgericht? Ook dat is een kwaliteit die hoort bij de Maagd. Tot slot is de Maagd ook nog eens bijzonder nuchter ingesteld en werkt hij of zij door waar anderen al lang hebben afgehaakt. Al deze kwaliteiten zorgen ervoor dat er opties te over zijn voor de Maagd die zoekt naar een nieuwe baan.

“Maagden kunnen meerdere kanten kiezen.”

Een baan waarin alle kwaliteiten van de Maagd goed tot uiting komen is misschien lastig te vinden. Dat gezegd hebbende zijn er wel meerdere banen te bedenken die hier dicht bij in de buurt komen.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Maagd?

 • Data Analist
 • Therapeut
 • Programmeur
 • Mediator

Astrologische lockdown tips voor de Weegschaal

Meer dan anderen stelt de, altijd denkende, Weegschaal zichzelf ongetwijfeld regelmatig de vraag; Welke baan past er bij mijn sterrenbeeld? De Weegschaal is van nature immers een denker, maar dat niet alleen, de weegschaal is ook altijd op zoek naar rust, vrede en balans.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Weegschaal, wanneer het de Weegschaal lukt om deze wens van rust en balans ook aan anderen over te dragen, erg goed tot zijn of haar recht komt in een functie als begeleider of coach.

“De Weegschaal praat zelfs een advocaat moeiteloos omver.”

Doordat de Weegschaal echter ook koppig, volhardend en buitengewoon welbespraakt is zijn er meer opties. De Weegschaal is communicatief zo sterk waardoor deze zelfs een advocaat omver kan praten. Een baan als jurist, advocaat of mediator zijn daardoor ook perfecte functies voor de Weegschaal.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Weegschaal?

 • Begeleider/Coach
 • Advocaat
 • Mediator
 • Rechter

Sterrenbeeld schorpioen

De Schorpioen trekt mensen aan alsof hij/zij een ware ‘mensen magneet’ is. Komt een Schorpioen ergens binnen? Dan zijn alle ogen al snel op hem of haar gericht. De Schorpioen is daarnaast ook gevoelig en intuïtief en enorm betrouwbaar.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Schorpioen perfect past in een baan als coach, begeleider, therapeut of vertrouwenspersoon. De Schorpioen weet mensen immers vrijwel direct te inspireren en is daarnaast buitengewoon goed in staat om geheimen te bewaren.

“De Schorpioen staat bekend als een van de meest spirituele sterrentekens.”

Doordat de Schorpioen ook altijd op zoek is naar de waarheid en het echte verhaal, is een baan al rechercheur ook een goede optie. Tot slot staat de Schorpioen ook bekend als een van de meest spirituele sterrenbeelden. Hierdoor is ook functie waarin spiritualiteit een rol speelt een geschikte keuze.

Voorbeelden van banen die perfect aansluiten bij het sterrenbeeld Schorpioen?

 • Vertrouwenspersoon
 • Rechercheur
 • Therapeut
 • Spiritueel begeleider

Ben jij opzoek naar meer Astrologisch carriere advies? Dan is het artikel: Astrologie: Kosmisch Carriere Advies misschien een leuke leestip.