Astrologie als raadgever voor een perfect leven

Astrologie als raadgever

Wist je dat je astrologie als raadgever kunt gebruiken tijdens het creëren van jouw perfecte leven? Wij leven in een tijd waarin bijna alle dromen de potentie hebben werkelijkheid te worden. Onze creativiteit en ons vermogen om het universum te ‘co-creëren’ lijken eindeloos te zijn. Het bereiken van dromen is daardoor voor een deel afhankelijk geworden van onze bereidheid om ons erop te concentreren en de wil om er voor te werken.

Wie opzoek is naar zijn ware dromen zoekt meestal eerst inspiratie in zijn/haar omgeving en middels de eigen creativiteit. Dit zijn natuurlijk beiden erg logische gereedschappen voor deze taak. Iets minder vanzelfsprekend, maar niet minder zinvol, is om astrologie als raadgever te gebruiken voor het creëren van een perfect leven.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Een perfect leven

Wat een perfect leven is kan eigenlijk niet in woorden worden gevat. Voor de ene persoon betekend dit een leven vol creatieve vrijheid, terwijl een ander het eerder zoekt in financiële onafhankelijkheid.

Misschien is voor jouw het leven pas perfect wanneer jij als kunstenaar het leven schoonheid kunt brengen, of misschien wanneer jij een ouder kunt zijn die, de door liefde voor je kinderen, de wereld een stukje mooier maakt.

Astrologie als raadgever voor alle sterrenbeelden

Hoe groot of klein jouw voorwaarden voor het perfecte leven ook zijn, in deze tijd behoren een hoop van deze voorwaarden tot de mogelijkheden. Dit is het uitgelezen moment waarin jij dromen kunt verwezenlijken, zolang je maar helder blijft denken en de focus niet verliest. Maar welke dromen zijn voor jouw bereikbaar? En op welke gebieden kun jij je het beste als richten tijdens jouw queeste voor het perfecte leven?

Wie opzoek is naar de antwoorden op deze vragen zou eens kunnen overwegen om ook astrologie als raadgever te gebruiken. Jouw sterrenbeeld kan namelijk op bepaalde plekken advies bieden. Advies over welke gebieden belangrijk voor je zijn of welke gebieden voor jouw het best bereikbaar zijn.

Doordat jij overloopt van energie is focus misschien wel het grootste obstakel welke jij moet overkomen voor je jouw leven perfect kunt noemen.

Creativiteit is daarentegen jouw grootste wapen Ram. Streef erna ‘wat je leuk vind om te doen’ om te toveren tot ‘het geen wat je moet doen’, of kort gezegd ‘maak van je hobby je werk’. Lukt dit de ram, dan zijn de mogelijkheden oprecht onbegrensd.

Interactie met anderen, of je nu aan het onderzoeken bent wat je vrienden en netwerk voor je kunnen betekenen, of opzoek bent naar een manieren om te investeren in jouw financiële toekomst, jouw manier van interactie is van cruciaal belang voor het bereiken van succes.

Maak hier gebruik van leeuw. Wanneer een stier zijn dromen heeft bereikt is dit meestal behaalt door een combinatie van een sterke wil, motivatie en de capaciteit om anderen enthousiast te maken om mee te werken aan deze droom.

Je hebt grootse dromen over wie je zou kunnen zijn in de wereld, en je bent slim genoeg om anderen te betrekken bij het proces om dit te bereiken. Het is een feit tweeling, jij hebt mensen nodig als klankbord tijdens je reis naar een perfect leven.

Luister naar hun feedback, zelfs wanneer het een beetje hard of negatief klinkt. Combineer de meningen van anderen met jouw positieve blik en er je zult zien dat jouw dromen ineens mogelijkheden zijn geworden.

Je spirituele leven en jouw persoonlijke educatie staan centraal in het geen je wilt bereiken. Tegelijkertijd, betekend het bereiken van jouw dromen ook dat je er hard voor zult moeten werken.

Deel je leven in op een manier die jouw de ruimte geeft om je doelen te bereiken, en de tijd om te onderzoeken hoe haalbaar deze doelen echt voor je zijn. Je hart zit in ieder geval alvast op de goede plek. Alles wat je nu nodig hebt om je dromen uit te laten komen zijn een paar extra vaardigheden.

Je bent heel helder wanneer het aankomt op wat jij nodig hebt voor je leven perfect te noemen is. De tijd om je te concentreren op je creatieve inspanningen, de liefde die je wilt uitdrukken en de wetenschap dat jouw droom ook iets betekend voor de toekomst van kinderen.

Wat jij nodig hebt om je dromen te bereiken is een goede financiële fundering. Ongeacht of dit nu is om je familie, je liefdesleven of jouw creatieve talenten te ondersteunen. Plan vooruit en je zult zien dat jouw dromen binnen je bereik zullen komen.

Wat jij met hart en ziel probeert te bereiken kan alleen werkelijkheid worden wanneer je deals weet te sluiten met partners, ongeacht of dit geliefden of zakenpartners zijn. Jij bent altijd geweldig geweest in dingen gedaan krijgen en te begrijpen wat er nodig is om te komen waar je wilt zijn.

De laatste tijd heb jij zelf al gemerkt wat er tussen jouw en je doel is komen te staan; Je durft niet aan jezelf toe te geven hoe prachtig en begaafd je eigenlijk bent. Werk aan je zelfvertrouwen en de rest komt als vanuit zichzelf op je af.

Je begint te begrijpen dat anderen van dienst zijn, in plaats van het anderen naar het naar de zin maken, je vreugde brengt in het leven.

Meer duidelijkheid krijgen over de persoon die je werkelijk bent in de wereld, en dit ook kunnen uitdragen, voelt voor jou nu belangrijker dan goedkeuring krijgen van anderen. Jouw perfecte leven is nooit ver bij je vandaan.

Een groot deel van jouw geluk zit namelijk verweven in de liefde die jij voelt voor anderen, en met die liefde die jij van hen terug ontvangt. Geniet hiervan en laat het je leiden naar nieuwe toekomstdromen. Twijfel niet (je bent immers weegschaal) maar vertrouw op je eigen kracht om het leven te veranderen.

Het intuïtieve maakt plaats voor het creatieve in je leven.

Jij doet er alles voor om ook binnen je werkzaamheden de focus (bijna) volledig op het creative vlak te leggen, ongeacht op welke wijze. Je bent op de goede weg schorpioen, nu moet jij alleen nog ontdekken hoe jij met jouw creativiteit meer creativiteit kunt creëren.

Dit gaat jouw lukken, zeker wanneer jij ontdekt hoeveel jij andere te bieden hebt. Volg je gevoel en ervaar dat jijzelf de creator van jouw toekomst kunt zijn.

Boogschutter, jouw focus komt te liggen op de idealen die jij belangrijk vindt en de dromen waarvan jij de behoefte hebt om ze tot waarheid te maken.

Voordat jij je echter volledig op je dromen kunt richten, wil jij eerst even aarden. De meeste boogschutters zullen dit doen door zichzelf een periode enkel op familie te richten. Het kan ook niet anders, jij voelt immers feilloos aan dat jouw dromen straks je onverdeelde aandacht verdienen.

Je weet dit, en jij weet dat het verwezenlijken van jouw dromen, en daarmee de creatie van jouw perfecte leven, inhoud dat jij keihard zult moeten werken. Je kunt het, dat weet je. Geef jezelf nu eerst wat tijd om je op te laden en te ontspannen wanneer mogelijk.

Je dromen kunnen pas werkelijkheid worden als je er lang, diep en vol overgave over hebt gedroomd, gefantaseerd en hebt nagedacht.

Klinkt makkelijk, was het niet dat jij veel meer een doener dan een denker bent. De laatste tijd ben jij misschien een beetje gaan twijfelen of jouw dromen wel realistisch zijn? Maak tijd vrij voor jezelf, mediteer, fantaseer en bedenk waar jij echt naar verlangd.

Wanneer jij jouw perfecte leven vol overgave voor je ziet is de creatie van jouw perfecte leven een eitje voor je.

Jouw buitengewone gave om te netwerken is je sterkste troef op je pad naar een perfect leven.

Droom groots, zeker wanneer het jouw financiën betreft, maar blijf met beiden benen op de grond staan. Bouw langzaam aan een solide financiële basis en volg vervolgens je dromen. Lukt dit jou? Dan is het enkel een kwestie van tijd voor jij je leven als perfect zal omschrijven.

Wil jij sneller je doel bereiken Waterman? Dan kun jij niet zonder een partner die jouw dromen begrijpt.

Niemand is beter in dromen en de wereld met creativiteit benaderen als jij.

Hoewel jij keer op keer bewijst keihard te willen werken, heb je het feit dat je het ook leuk moet vinden vaak over het hoofd gezien.

Stel je eens voor dat jij jouw inzet en motivatie zou kunnen combineren met wat je echt leuk vind om te doen. Wanneer jij als vis ook plezier gebruikt als middel om je dromen uit te laten komen, dan zijn jouw mogelijkheden onbeperkt.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen astrologie jouw te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jouw graag van deze antwoorden willen voorzien.