Astrologie: Kosmisch Carriere Advies

Kosmisch carriere advies

Ben jij uitgekeken op je werk en/of heb jij inspiratie nodig bij het zoeken naar een nieuwe uitdagende functie? Dan zou jij de vier astrologische elementen (vuur, aarde, lucht en water) kunnen gebruiken als een gids om je te helpen ontdekken welke unieke carrièremogelijkheden misschien wel helemaal precies bij jou passen. Je sterrenbeeld verteld immers een hele hoop over je dromen, karakter en ambities.

Wanneer jij deze informatie combineert? Dan merk je dat astrologie, eigenlijk bijna vanzelfsprekend, een goede bron voor Kosmisch carriere advies blijkt te zijn. Benieuwd naar welk kosmisch carriere advies er voor jouw klaar ligt? Dan hopen wij dat we je doormiddel van dit artikel alvast een stukje op weg kunnen helpen.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Astrologisch element Vuur
  Astrologisch element Aarde
  Het astrologische element Lucht
  Het astrologische element Water
  De kracht van een vrije keuze


(Sterrenbeeld: Ram, Leeuw en Boogschutter)

De wereld ligt aan je voeten!

Mensen die onder het element vuur geboren zijn, zijn van nature geboren leiders. Net als een fakkel, verlichten ook zij vaak de weg. Doordat voor hen geen uitdaging te gek of te groot is, zullen zij een saaie of eentonige baan niet lang vol weten te houden.

Ben jij onder het element Vuur geboren? En ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging op carriere gebied? Bedenk dan eerst welke passies jij in het leven hebt, en vervolgens welke functies je de mogelijkheid beiden om deze ook in je werk tot uiting te brengen.

Wat vind jij interessant, spannend, uitdagend? Waar gaat jouw hard sneller van kloppen? Zet dit voor jezelf een rustig op een rijtje, zodat jij deze kunt gebruiken als referentie kader wanneer jij jouw huidige carrière mogelijkheden bekijkt.

De Ram gedijt het beste wanneer hij of zij wordt uitgedaagd. Zeker wanneer het een spel betreft, en de Ram kans ziet om te winnen.

De aantrekkelijke Leeuw zoekt zijn of haar uitdagingen liever in iets creatievers. De leeuw weet immers precies hoe je een showtje weg moet geven.

De gepassioneerde Boogschutter is eigenlijk voor ieder avontuur wel te vinden. Maar gedijt het beste in een baan die tegemoet komt aan zijn of haar reislustigheid.

Beroepen die passen bij het element vuur: Brandweerman of vrouw, stunt man/vrouw, TV persoonlijkheid, professor, reisgids en ambassadeur.

(Sterrenbeeld: Stier, Maagd en Steenbok)

Hoe groot je dromen ook zijn, jij blijft met beide benen op aarde.

Mensen die onder het element Aarde geboren zijn, kunnen uitermate goed genieten van comfort en luxe. Niks mis mee. Aangezien zij zijn daarnaast zeer bereidwillig zijn om lang en hard, voor dit comfort en deze luxe, te werken.

Ben jij geboren onder het element Aarde? En ben jij toe aan een carriere move? Dan kun jij het beste opzoek naar een bedrijf of organisatie die uitstekende communicatoren en perfecte organisatoren weet te waarden.

De geduldige en betrouwbare Stier zet zijn of haar communicatietalent het liefst in binnen een uitvoerende functie.

De altijd praktische en heldere Maagd blinkt uit wanneer hij/zij de ruimte krijgt om grote problemen te analyseren en deze, doormiddel van een praktische blik, ook op te kunnen lossen.

De uiterst verantwoordelijke Steenbok is een regelrecht werkpaard. De Steenbok gedijt het beste wanneer ze hun verantwoordelijkheidsgevoel ook op het werk tot uiting kunnen brengen.

Beroepen die passen bij het element aarde: Burgemeester, Bergbeklimmer, Ballet impressionist, planner, jurist, politicus.

(Sterrenbeeld: Tweelingen, Weegschaal en Waterman)

Denk niet te luchtig over jouw talenten!

Mensen die onder het element Lucht geboren zijn vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist hierin hun talent schuil gaat. Zij beschikken daarnaast ook over het uitzonderlijke talent om de dingen vanuit meerdere perspectieven te bekijken.

Ben jij geboren onder het element Lucht? En voel jij echt de behoefte om te veranderen van werkplek? Maak dan gebruik van deze talenten. Bijvoorbeeld door een creatieve brainstorm sessie met jezelf te houden – waarin jij in alle vrijheid je carrière ambities aan jezelf kunt presenteren, en op opnieuw onder de loep kunt nemen.

De intellectuele en welsprekende Tweelingen voelen zich het beste thuis in een baan welke een beroep doet op hun presentatie en communicatie talenten.

De idealistisch en vredelievende Weegschaal komt het beste tot zijn recht in een zorg of dienstverlenende functie. Daarnaast past de Weegschaal ook erg goed in een functie die een beroep doet op de creatieve talenten van de Weegschaal.

De vreedzame Waterman kiest vaak als vanzelfsprekend voor een baan in het welzijnswerk. Past dit niet (langer) bij jouw? Overweeg dan eens een baan binnen de wereld van entertainment. Jouw acteer talenten zorgen er namelijk voor dat jij ook hierin kunt uitblinken.

Beroepen die passen bij het element Lucht: Public relations manager, fondsenwerver, acteur of actrice, interieurarchitect, alternatieve genezer.

(Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Vissen)

Volg je zegeningen & zet je creatieve gave aan het werk!

Mensen die onder het element water geboren zijn worden, meer dan anderen, beïnvloed door emoties. Je zou verwachten dat dit, op het gebied van carrièreplanning, als een obstakel kan worden gezien. Gelukkig is dit niet het geval, mede doordat deze emoties ook hun artistieke gave en sterk ontwikkelde intuïtie naar een hoger niveau tilt.

Hun creatieve gaven gebruiken zij meestal ook wanneer zij carriere plannen maken. Een goed idee, want dit brengt hen op ideeën waar geen ander ooit aan heeft gedacht. Dat deze creatieve benadering ze geen wint eieren heeft gelegd, dat is duidelijk te merken. Mensen die onder het element water geboren zijn hebben namelijk vaak de meest onconventionele en spannende loopbanen.

De gevoelige en zorgzame Kreeft is van nature een perfecte hulpverlener. De Kreeft is tevens gezegend is met een sterk ontwikkelde creatieve en taalkundige knobbel. Dit zorgt ervoor dat een baan als bijv. kunstcriticus of journalist ook perfect bij hun past.

De charismatische en vastberaden Schorpioen zoekt zijn carriere geluk vaak binnen een leidinggevende functie. De Schorpioen is daarnaast ook vaak te vinden in een beroep als spreker, prediker of politicus. Dit is mede doordat zij gezegend zijn met een uitstekend taalkundig talent en een bijzonder vlotte babbel.

De dromerige Vissen met creatieve ambities zien wij vaak terug in functies als bijv. beeldend kunstenaar of musicus. Mede doordat zij gezegend zijn met bijzonder veel inlevingsvermogen, en van nature oplossingsgericht zijn, passen zij daarnaast perfect in een functie als detective of agent.

Beroepen die passen bij het element Water: Kunstcriticus, journalist, manager, politicus, spreker, beeldend kunstenaar, detective, agent.

Of jij nu geboren bent onder het element Vuur, Aarde, Lucht of Water, bovenstaande beroepen zijn slechts enkele voorbeelden van passende functies.

Het beste carriere advies dat de sterren je echter wel mee willen geven is; Zoek een baan vind die overeenkomt met jouw sterkste kwaliteiten en interesses. Hierdoor ben jij namelijk verzekerd van een leuke, uitdagende en inspirerende nieuwe job.


Benieuwd welk kosmisch carriere advies je sterrenbeeld nog meer te bieden heeft?

Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die je hier graag meer over willen vertellen, en graag jouw vragen van een antwoord willen voorzien.