Astrologische libido boost

Wij geven toe dat een astrologische libido boost misschien wat vreemd klinkt. Toch is het in de praktijk niet zo vreemd als het klinkt. Wil jij jouw libido, of dat van jouw partner, verhogen? Dan is het een goed idee om deze uitdaging eens vanuit een astrologisch oogpunt te bekijken.

De meeste van onze gevoelens, gedachten en handelingen worden beïnvloed door ons sterrenbeeld. En verrassend genoeg – ook onze sexdrive (of het gebrek daaraan) is hier geen uitzondering op.

Gebruik astrologie, of beter gezegd, het sterrenbeeld van de persoon die een libido boost kan gebruiken als inspiratiebron. De kans is groot dat het jou op nieuwe ideeën zal brengen, en minstens even belangrijk, jij de temperatuur in de slaapkamer weer snel ziet stijgen.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Een astrologische libido boost voor de Waterman

astrologische libido boost WatermanWatermannen hebben zelden een gebrek aan seksuele vindingrijkheid. Of het nu gaat om nieuw ‘speelgoed’, een nieuwe locatie of om een rollenspel? De waterman experimenteert er lustig op los.

Zit het libido van de waterman even in een dip? Dan kunnen seksuele new age technieken, zoals bijvoorbeeld tantrische yoga, de vlam van passie en lust weer doen oplaaien.

Het doel? Dat is de focus van de waterman te verleggen van het ‘hoofd’ naar ‘het lijf’. Vermijd diepe of dagelijkse gesprekken in de slaapkamer en communiceer vooral door subtiele (of onsubtiele) aanraking.

Boost het libido van de fantasierijke vis

Astrologische libido boost vissenVissen en fantasie zijn als twee handen op eén buik. Dit is op alle vlakken merkbaar, maar nergens zo goed als in de slaapkamer. De vis kan volledig opgaan in zijn of haar fantasie tijdens een rollenspel. Daarnaast vindt de vis (in goede tijden) steeds weer manieren om jullie liefdesleven spannend te houden.

Heeft de vis een libido dip? Dan zal het spelen van een rollenspel de behoefte aan intimiteit direct verhogen. Trek een sexy outfit aan, zet betoverende muziek op en geef de vis de ruimte om vrijuit te fantaseren.

Tot slot; De vis is een waterteken, wat betekent dat samen in bad of naar de sauna gaan ook de behoefte aan intimiteit zal verhogen.

Versla de libido killer van de ram

Verveling en sleur zijn de twee grootste vijanden van het libido van de ram. Wil jij de passie, in de slaapkamer, weer doen herleven? Ga dan samen op zoek naar spannende manieren om jullie liefdesleven spannend te maken.

Wat voor jullie spannend is dat is natuurlijk persoonlijk. Een paar suggesties? Probeer eens een nieuwe nieuw standje of bedrijf de liefde eens op een andere plek als de slaapkamer.

Afwisseling en spanning alleen is niet voldoende. Alles wordt immers op een gegeven moment normaal. Wat belangrijk is, dat is dat jullie elkaar weer gaan zien als liefdespartners en niet alleen als man, vrouw, moeder of vader.

Astrologische libido boost voor de stier

Astrologische libido boost StierStieren zijn ongegeneerd sensueel. De definitie van de 7de hemel? Dat is, volgens de stier, een combinatie van ultra zachte lakens, lekker eten en drinken, verleidelijke muziek en licht geurende massageolie voor het voorspel die niet lang genoeg kan duren.

Hoewel de stier bijzonder sensueel en (seksueel) creatief is ingesteld komt ook de stier wel eens vast te zitten in een seksuele sleur. Deze tijdelijke dip hoeft echter niet lang te duren. De stier doorbreekt de sleur namelijk vrijwel direct door spanning en avontuur toe te voegen aan het liefdesspel.

Ga er samen op uit en experimenteer. Bemin elkaar eens in de achtertuin in plaats van in de slaapkamer. Je zult zien dat een beetje afwisseling het libido van de stier een enorme boost zal geven.

Bestrijd de libido dip van de tweeling met astrologie

Astrologische libido boost tweelingenTweelingen zijn over het algemeen buitengewoon charmant en meesterlijke flirters. Een nieuwe liefdespartner vinden? Daar hoeft de tweeling dan ook weinig moeite voor te doen. Positief zou je denken, maar niets is minder waar, de tweeling is aan deze aandacht gewend geraakt waardoor aandacht alleen de tweeling niet meer echt opwindt.

Wat de tweeling wel opwindt? Dat is geestelijke uitdaging en subtiel lichamelijk contact. Het libido van een tweeling verhoog je dan ook het snelst wanneer je hem of haar geestelijk inspireert. Hoe? Schrijf eens een erotische brief (geen app), draag een gedicht voor en zoek lichamelijk contact ook vooral buiten de slaapkamer.

Rust, veiligheid en vertrouwen verhogen het libido van de kreeft

Astrologische libido boost KreeftVoelt de kreeft stress, verplichting, spanning of onrust? Dan heeft dit vrijwel direct een negatieve invloed op het seksleven van de kreeft. Het libido van de kreeft is namelijk bovengemiddeld verbonden aan zijn of haar gevoelsleven.

Wil jij het libido van de kreeft weer een boost geven? Dan bereik je dit doel niet wanneer je (nog meer) spanning en avontuur toegevoegd aan jullie (liefdes)leven.
Richt je in plaats daarvan op het gevoelsleven van de kreeft. Zorg voor rust, veiligheid, vertrouwen en samenhorigheid. Zorg ervoor dat de kreeft de alledaagse hectiek even vergeet en kan ontspannen.

Een astrologische libido boost voor de boogschutter

Astrologische libido boost BoogschutterBoogschutters zijn ware avonturiers die het avontuur eerder opzoeken dan vermijden. Het liefdesleven van de boogschutter is hierin geen uitzondering. Avontuur, spanning, wilde passie? De boogschutter staat hier absoluut bijna altijd voor open.

Ben of ken jij een boogschutter met een libido dip? Probeer dit probleem dan vooral niet op te lossen door er de focus op te leggen. Boogschutters sluiten zich namelijk vrij snel af wanneer zij problemen hardop moeten bespreken.

Wat wel helpt om het libido van de boogschutter een boost te geven? De boogschutter even vrij maken van zijn of haar dagelijkse beslommeringen. Ga er samen even tussenuit. Een weekendje weg is leuk, maar niet perse nodig. Met een avond samen lachen en lol maken zul je namelijk evenveel resultaat boeken.

Boost het libido van de steenbok met deze astrologische tip

Astrologische libido boost SteenbokDe Steenbok is een bijzonder sensuele liefdespartner die graag ontspant in een natuurlijke omgeving. Het seksuele uithoudingsvermogen van de Steenbok kent bijna geen grenzen – en wordt ongetwijfeld op prijs gesteld.

De grootste vijand van het libido van de steenbok? Dat is absoluut ‘routine’ en ‘verveling’. Het libodo van de steenbok verhogen is eigenlijk vrij simpel. Zorg voor afwisseling in de slaapkamer. Dit kan bijvoorbeeld door het spelen van een rollenspel.

Voel jij je hier zelf niet prettig bij? Dan zou je ook eens kunnen proberen om op een andere plek of op een ander tijdstip de liefde te bedrijven. Het is misschien even een planmatige uitdaging, maar het bedrijven van de liefde in de ochtend kan wonderen doen voor het libido van de steenbok.

Boost het libido van de leeuw op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Aan creativiteit heeft de leeuw geen gebrek en zeker niet in de slaapkamer. De leeuw neemt, vooral in de slaapkamer, graag de leiding. Maar dat gezegd hebbende. De steenbok waardeert het ook absoluut wanneer de andere persoon de touwtjes in handen neemt.

Is het libido van de leeuw (tijdelijk) gedaald tot een bedenkelijk niveau? Denk dan echt even ‘out of the box’ en verzin een spannende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speurtocht met een aantal opwindende aanwijzingen.

De beloning? Dat laten wij aan jouw creativiteit over maar het is natuurlijk leuk altijd leuk als de speurtocht wordt afgesloten met een een intieme verrassing.

Verhoog het libido van de maagd door hem of haar in de watten te leggen

Astrologisch libido maagdMaagden staan erom bekend ‘ware liefdes genieters’ te zijn. Een intiem avontuurtje? Daar zegt de maagd dan ook niet snel nee tegen. Wil jij de maagd echter opwinden? Dan moet jij van goede huizen komen. De maagd is namelijk niet snel onder de indruk.

Heeft de maagd last van een libido dip? Dan is de oorzaak vrijwel nooit te vinden in de slaapkamer. Libido problemen ontstaan bij de maagd eerder door stress en/of andere negatieve spanningen.

De oplossing? Zorg ervoor dat de maagd zich gewild en geliefd voel. Leg hem of haar een avond (of meer) volledig in de watten. Verzorg bijvoorbeeld een bijzondere maaltijd of bezoek een luxueus restaurant. Het belangrijkste? Dat is dat de maagd zich nergens zorgen over hoeft te maken en voelt dat jij aan alles gedacht hebt.

Astrologische libido tip voor de weegschaal? Maak gebruik van woorden

Astrologische libido boost WeegschaalDe weegschaal is een tovenaar met woorden en weet op magische wijze altijd precies de juiste woorden te vinden. Ben jij gevallen voor een weegschaal? Dan is de kans groot dat hij of zij jouw met woorden heeft verleid. Ook de sensuele kant van de weegschaal ontwaakt door woorden.

Goed geschreven erotische fictie? Dat doet bij de weegschaal al snel de vlam van passie oprijzen.

Heeft de weegschaal last van een libido dip? Laat dan eens een suggestief bericht achter op zijn of haar telefoon. Iets romantischer kan ook – schuif een briefje onder zijn of haar kussen. Literaire erotiek aan elkaar voorlezen staat tot slot ook garant voor een stijgende temperatuur in de slaapkamer.

Geef het libido van de schorpioen een boost door middel van sensuele hints

Sterrenbeeld schorpioen

De erotische thermometer van de schorpioen breekt over het algemeen vrijwel dagelijks een hitterecord. Ondanks dat kan zelfs de zwoele schorpioenen zijn of haar interesse in seks verliezen. Meestal wanneer een emotionele kwestie te veel of te vaak door zijn of haar hoofd spookt.

Hem of haar afleiden is de oplossing. Maar wees gewaarschuwd! Een schorpioen afleiden is geen gemakkelijke opgave. Ben jij vastbesloten het libido van de schorpioen te willen herstellen? Maak hier dan echt even tijd voor vrij. Verstuur je geliefde, verspreid over een dag of week, meerdere intieme en sensuele hints.

Wil jij zijn of haar libido een flinke boost geven? Bekijk dan eens de Kama Sutra voor exotische erotische inspiratie.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen astrologie jouw te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jouw graag van deze antwoorden willen voorzien.