Astrologische lockdown tips

Astrologische lockdown-tips

Dit kleine lijstje met astrologische lockdown tips is gevuld met tips, suggesties en ideeën om, op basis van jouw sterrenbeeld, inspiratie op te doen om de huidige lockdown (zover als mogelijk is) zo aangenaam mogelijk te maken.

Benieuwd naar welke astrologische lockdown tips in het bijzonder aansluiten bij jouw sterrenbeeld? Lees dan snel verder.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Sterrenbeeld Waterman

De waterman staat bekend als excentriek, idealistisch en recht voor zijn raap. Ben jij opzoek naar een perfecte ‘lockdown proof’ uitlaatklep die past bij jouw sterrenbeeld? Denk dan eens na of het niet eens tijd is geworden om je eigen podcast te beginnen.

Met een podcast kun jij je idealen perfect delen met de wereld zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Jij bereikt met een podcast daarnaast direct een groot publiek waardoor jij, ook tijdens de lockdown, naar hartenlust kunt discussiëren met mensen van over de hele wereld.

Andere suggesties voor de ram om de lockdown door te komen:

 • Begin een Facebook of Instagram kanaal om jouw creatieve kant te tonen en delen.
 • Sluit jezelf aan bij een online discussiegroep.

Sterrenbeeld vissen

Vissen staan bekend als romantische dromers die het beste in andere naar boven halen. Ben jij als vis op zoek naar een manier om de lockdown een beetje plezierig te maken? Denk er dan eens over na of dit niet het ideale moment is om een online boekenclub te starten.

Waarom dit zo goed past bij het sterrenbeeld vissen? Allereerst omdat het lezen van boeken perfect aansluit bij het romantische en dromerige karakter van de vis. Een online boekenclub sluit daarnaast goed aan bij jouw sociale kant en geeft je tegelijkertijd de kans om het beste in anderen naar boven te halen.

Andere suggesties voor de vissen om de lockdown door te komen:

 • Geef jezelf op als vrijwilliger en voorkom zo dat jouw sociale talent niet onbenut blijft.
 • Schilder, maak muziek of zoek een andere creatieve uitlaatklep om het beste te maken van deze ingewikkelde periode.

Sterrenbeeld ram

De ram staat bekend als energiek, enthousiast en competitief. Daarnaast staat de ram ook bekend als een echt ‘buitenmens’. Een periode stilzitten en niets doen? Dat is wel het laatste waar je als ram behoefte aan hebt. Een astrologische lockdown tip voor de ram? Sluit je aan bij een online sportgroep.

Online zijn er talloze groepen, apps en platformen te vinden waarop jij bijvoorbeeld je hardloop prestaties kunt delen. Zo kun jij, zonder elkaar fysiek te ontmoeten, toch genieten van ‘de strijd om te winnen’ en het beste uit jezelf te halen.

Andere suggesties voor de ram om de lockdown door te komen:

 • Sluit je aan bij een online game, kaart, poker of andere competitieve online community.
 • Zoek jij een uitdagende (lockdown) hobby? Misschien is het tijd voor motor(rijles).

Sterrenbeeld Stier

De stier staat bekend als rustig, creatief en als natuurliefhebber. Deze eigenschappen passen ogenschijnlijk perfect bij een lockdown – maar helaas – ook de stier kan lijden aan lockdown-stress. De de stier geniet er immers van om hard te werken en flink te genieten van het leven. Een astrologische lockdown tip voor de stier? Begin een kook blog of maak een Instagram profiel aan.

Met een blogpagina of Instagram account kun jij namelijk twee passies met elkaar combineren. Je kunt bijvoorbeeld heerlijke recepten maken en deze vervolgens, op een creatieve manier, delen met buitenwereld.

Bijkomend voordeel; je sociale kant krijgt ook de aandacht die hij verdiend wanneer je contact maakt met je volgers.

Andere suggesties voor de stier om de lockdown door te komen:

 • De meeste stieren zijn natuurliefhebbers. Goed nieuws, want een flinke wandeling in de natuur kan en mag tijdens de lockdown.
 • Mis jij het gevoel van luxe in je leven? Plan dan voor jezelf een ‘thuisvakantie(dag)’ die je vult met bijvoorbeeld een heerlijke scrub en verwendag voor jezelf.

Astrologische lockdown tips voor tweelingen:

Tweelingen staan bekend als leergierig en sociaal. Daarnaast staan zij ook bekend als trendwatchers en modeliefhebbers. Ben jij als tweeling op zoek naar een manier om de lockdown een beetje plezierig te door te komen? Denk er dan eens over na of dit niet het ideale moment is om een online kleding winkel te beginnen.

De kennis die jij hiervoor nodig hebt maak jij jezelf als (leergierige) tweeling vast al snel eigen. Heb jij de eerste stappen gezet? Dan kun jij jouw gevoel voor mode en trends op een creatieve manier uiten. Bijvoorbeeld door prachtige productfoto’s te maken.

Andere suggesties voor de tweeling om de lockdown door te komen:

 • Organiseer een online modeshow – zodat jij en jouw vrienden elkaars mooiste outfits kunnen bewonderen.
 • Online winkelen mag gelukkig nog steeds – nodig een vriend of vriendin uit om dit samen via (bijv.) Zoom, Skype of Whatsapp te doen.

Lockdown tips voor de kreeft:

Kreeften staan bekend als warme zorgzame mensen die graag vertoeven in hun eigen vertrouwde omgeving. Kreeften staan daarnaast ook bekend als creatieve doe-het-zelfvers.

Ben jij, als kreeft, op zoek naar een perfecte ‘lockdown proof’ uitlaatklep die past bij jouw sterrenbeeld? Dan zou je er over na kunnen denken om kleine hulp of ‘kop op’ pakketjes te maken voor anderen.

Denk hierbij niet aan grote dure pakketten, maar eerder aan kleine attenties die jij zelf kunt maken. Een leuke gebreide muts, een gehaakte onderzetter of een leuke zelfgemaakte kaart – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Andere suggesties voor de kreeft om de lockdown door te komen:

 • Maak een (beeld)bel schema zodat jij op geplande momenten in contact blijft met de mensen om wie je geeft.
 • Meld je aan voor een creatieve online workshop.

Lockdown tips voor de Boogschutter

De boogschutter staat bekend als reislustig, energiek en avontuurlijk. Ben jij opzoek naar een perfecte ‘lockdown proof’ uitlaatklep die aansluit bij jouw sterrenbeeld? Denk er dan eens over na of het niet tijd is geworden om je eigen survival parcours of speurtocht te organiseren.

Een survival dag kun jij samen met jouw huisgenoten beleven, maar je kunt ook zelf een parcours uitzetten en deze online uitwisselen met anderen. Wanneer jij ervoor zorgt dat jullie niet op dezelfde dag of tijd hetzelfde parcours volgen dan is het een prima uitlaatklep die past binnen de lockdown regels.

Andere suggesties voor de boogschutters om de lockdown door te komen:

 • Volg een online talencursus zodat jij na de lockdown (en pandemie) de taal spreekt van je droombestemming.
 • Rusteloos? Overweeg dan een hometrainer aan te schaffen zodat jij even stoom af kunt blazen.

Astrologische lockdown tips voor de Steenbok

De steenbok staat bekend als een harde werker die het niet erg vindt om regelmatig alleen en/of thuis te zijn. Je zou denken dat de steenbok hierdoor weinig last heeft van een lockdown en gedeeltelijk is dat ook waar. De steenbok heeft echter ook behoefte aan een uitlaatklep. En juist die uitlaatklep kan lastig te vinden zijn tijdens een lockdown.

Om toch actief te blijven zou jij als steenbok kunnen overwegen je aan te sluiten bij een online gaming platform. Hierdoor kun jij jezelf namelijk, tijdens de lockdown, blijven uitdagen vanuit het comfort van je eigen huis.

Bijkomend pluspunt; wanneer jij chat met medespelers werk jij ook direct ook aan jouw sociale vaardigheden.

Andere suggesties voor de steenbok om de lockdown door te komen:

 • De meeste steenbokken houden van tuinieren. Het planten van zaden en het stekken van plantjes zou daardoor een perfecte ‘lockdown hobby’ kunnen zijn.
 • Doordat de meeste steenbokken creatief zijn aangelegd is dit een perfect moment om (bijv.) een online schildercursus te volgen.

Astrologische lockdown tips voor de leeuw

De leeuw staat bekend als sociaal, extrovert, energiek en creatief. Mooie eigenschappen, maar helaas ook lastige eigenschappen tijdens een lockdown. De oplossing? Meld je aan bij een social media platform waarop jij jouw sociale, extraverte en creatieve eigenschappen kunt uiten.

Dit kan uiteraard op vele manieren maar als concreet voorbeeld zou jij er over kunnen denken om iedere dag jouw perfecte gestylde outfit te fotograferen. De foto’s die jij maakt kun jij vervolgens delen met de buitenwereld.

Andere suggesties voor de leeuw om de lockdown door te komen:

 • Organiseer een online thema feest voor vrienden en familie. Het thema? Denk hierbij eens aan een online carnavals verkleedfeest.
 • Volg een bijzondere of opvallende online cursus. De lockdown gaat een keer voorbij en hoe leuk zou het zijn als jij, na de lockdown, de blits kunt maken met jouw nieuwe vaardigheden.

Lockdown tips voor de maagd

De maagd staat bekend als georganiseerd, opgeruimd en als een echte doener. De ideale lockdown tip voor de maagd? Benut deze periode optimaal en begin nu alvast met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak.

Is jouw huis inmiddels al helemaal op orde en aan kant? Dan zou jij er over na kunnen denken om jouw organisatorische vaardigheden met de wereld te delen, bijvoorbeeld middels een eigen blog. Jij doet immers niet onder voor Mari Kondo – dus misschien creëer jij hiermee ook direct een leuke nieuwe job voor jezelf.

Andere suggesties voor de maagd om de lockdown door te komen:

 • Ben jij een maagd met kinderen die thuis zijn? Dan kun jij deze tijd gebruiken om hen iets van jouw organisatorische talenten aan te leren.
 • De maagd weet van ‘niets’ ‘iets’ te maken. Staan oude meubels of spullen je in de weg? Knap ze op en verkoop ze online – zo sla jij twee vliegen in één klap.

Astrologische lockdown tips voor de Weegschaal

De weegschaal houdt van praten, sociale activiteiten en van vrijwel iedere vorm van entertainment. Nu de theaters, bioscopen en restaurants gesloten zijn – en feesten er even niet in zit – heeft de weegschaal het niet gemakkelijk. De ideale lockdown tip voor de weegschaal? Plan een online film marathon.

Nodig vrienden en familie uit om op hetzelfde moment dezelfde films te kijken terwijl jullie contact houden via zoom, skype of een vergelijkbare dienst. Op die manier sla jij twee vliegen in een klap. Allereerst kun jij genieten van de film en daarnaast houdt jij contact met de mensen waar jij je prettig bij voelt.

Andere suggesties voor de weegschaal om de lockdown door te komen:

 • De weegschaal geniet van mooie kleding – gebruik de lockdown om de kleren die jij niet langer draagt online te verkopen of te ruilen. Klaar? Dan kun jij voor jezelf een online shopdag houden.
 • De weegschaal is een sociaal dier. Probeer uit te vinden of er iemand is die op dit moment zelf geen boodschappen kan doen. Bied je hulp aan en neem het voor hem of haar mee. Uiteraard bezorg jij de boodschappen op gepaste afstand.

Sterrenbeeld schorpioen

De schorpioen staat bekend als spiritueel, leergierig en ambitieus. Hoewel de schorpioen van nature geen groepsmens is kan hij of zij, tijdens een lockdown, toch het contact met andere mensen missen. De ideale lockdown tip voor de schorpioen? Ga op zoek naar een online cursus die je samen kunt volgen.

Middels het volgen van een online cursus geef jij gehoor aan jou drang om te blijven leren en jezelf uit te dagen. Volg jij de cursus samen met een vriend(in)? Dan bestrijd jij daarmee direct de gevoelens van eenzaamheid.

Op zoek naar ‘opleidings inspiratie’? Een cursus astrologie of pendelen sluit perfect aan bij jouw spirituele aard.

Andere suggesties voor de schorpioen om de lockdown door te komen:

 • De schorpioen is vaak een diepe denker. Mediteren (of het volgen van een meditatie cursus) zou daarom ook een perfecte lockdown bezigheid voor de schorpioen kunnen zijn.
 • Lopen jouw emoties hoog op? Denk er dan eens over na om een boksbal in huis te halen. Je blijft hiermee in beweging en hebt direct een uitlaatklep voor je emoties.

Wij leven in een bijzondere, maar ook bijzonder lastige periode. Via deze weg willen wij iedereen veel sterkte wensen. Daarnaast hopen wij uiteraard dat ook jij deze periode in goede gezondheid door kunt komen.