Helderziende – Ieder moment in de tijd is nu

Helderziende

Een Helderziende beschikt over de gave om ‘vooruit’ te kijken in de tijd. Tijd is echter een relatief begrip. De briljante natuurkundige Albert Einstein, werd als volgt geciteerd: “De scheidslijn tussen het verleden, heden en de toekomst is een illusie”. Gedurende de ontwikkeling van zijn (nu) beroemde speciale relativiteitstheorie, merkte hij op dat alle tijd ons omringt op elk moment dat we leven.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


   Helderziende en tijd
   Tijdslijnen bewegen mee met de tijd
   Wij creëren voortdurend onze toekomst
   Er liggen vele steentjes in de rivier van jouw toekomst
   Wat een Helderziende ook ziet, jij houdt altijd de regie over jouw toekomst


Een Helderziende observeert een bewegende toekomst

Neemt een helderziende een kijkje in jouw toekomst? Dan kijkt deze begaafde persoon door de perceptie van lineaire tijd. Hij of zij observeert de tijd en toekomst als een rivier van bewustzijn.

Deze rivier van bewustzijn is niet statisch en vast. Het maakt onderdeel uit van een voortdurende cyclus van eb en vloed die beïnvloed wordt door onze (eigen) waargenomen werkelijkheid. Het inzicht dat “alle tijd nu is”, helpt helderzienden om een goede reading te geven.

Het is juist precies ook deze constante beweging van de tijd waardoor de toekomst die de helderziende ziet geen ‘onvermijdelijke’ toekomst hoeft te zijn. Alles wat jij voelt en doet en iedere gebeurtenis en persoon uit jouw leven heeft invloed op de rivier die jouw tijdslijn is.

De nauwkeurigheid waarmee helderzienden in staat zijn tijdslijnen te lezen is zeer hoog. Toch blijft het mogelijk dat vooraf voorspelde gebeurtenissen op een ander tijdstip plaats vinden dan dat deze oorspronkelijk werden waargenomen.

Waarom gebeurt dit?

Wanneer er een steentje wordt gegooid in een stille rivier ontstaan er rimpels op het punt waar deze het water raakt.

Stel je gooit een steentje in een stille rivier. Dan veroorzaakt het steentje dat er rimpels ontstaan op het punt waar deze het water raakt. Op het moment dat er een extra steentje in de rivier wordt gegooid beginnen de rimpels elkaar te overlappen. Dit tweede steentje veranderd zo het ritme en de beweging die veroorzaakt werd door het eerste steentje.

Het voorbeeld van het steentje is zeer vergelijkbaar met de tijdslijnen die tijdens een toekomst voorspellende reading worden waargenomen. Wanneer een helderziende begint met het volgen van de tijdslijn van een specifieke gebeurtenis, dan is dit vanuit het standpunt van een “kiezelsteen”.

Afhankelijk van de diepgang van de voorspelling en de informatie die zichtbaar is voor de helderziende tijdens de lezing, is er vrijwel altijd ruimte over voor jouw of voor anderen om er nog ‘een steentje achteraan te werpen’.

De acties van andere mensen, de invloeden vanuit globale gebeurtenissen en uiteraard jouw vrije wil en kracht om het anders te doen hebben een zeer directe en krachtige invloed op het tijdspad van de door een helderziende waargenomen uitkomst.

Op ieder moment dat we leven in deze dimensie, creëren wij voortdurend onze eigen toekomst. Wanneer wij uitgaan van de gedachten “het heden, verleden en de toekomst is nu”. Dan betekend dit automatisch ook dat wij op ieder moment kunnen kiezen voor een betere en gelukkigere toekomst.

Natuurlijk blijft onze toekomst altijd beïnvloedbaar door invloeden van buitenaf. De kans bestaat dat jij je hier niet altijd voor af kunt sluiten en mee om zult moeten gaan. Je kunt er echter wel voor kiezen het verleden los te laten, negatieve energieën te laten varen en je gedachten vrij te maken van negatieve gedachtes zodat jij op ieder moment in staat bent een toekomst vol met geweldige mogelijkheden voor jouzelf te creëren.

steentjes in de rivier van de toekomst

Komt een voorspelling niet uit op het moment dat jij het had verwacht? Bedenk dan dat dit een gevolg zou kunnen zijn van een steentje in jouw rivier. Er vallen voortdurend steentjes in de rivier van jouw tijd. En het kan dus zomaar zijn dat één van die steentjes een rimpeling heeft veroorzaakt die jouw tijdslijn heeft veranderd. Een goede helderziende zal deze veranderingen vooraf zien aankomen en jouw voorbereiden op de uiteindelijke uitkomst.

Hoe goed een helderziende ook is in het voorspellen van de toekomst, en hoe duidelijk het beeld ook is dat hij of zij binnen krijgt over jouw toekomst, jij houdt altijd de vrije keuze om je in te zetten voor een andere uitkomst.

Dit is het geschenk van de vrije wil en de kracht om het anders te doen. Een goede helderziende zal jou hier tijdens het gesprek op wijzen. Dit zorgt er namelijk voor dat jullie samen kunnen sturen naar een toekomst die aansluit bij jouw dromen.


Ben jij opzoek naar een betrouwbare helderziende die samen met jou kijkt naar jouw toekomst? En wil jij samen onderzoeken welke factoren van invloed zijn op de uitkomst van jouw gedroomde doelen? Dan nodigen wij jouw graag uit een kijkje te nemen op onze paragnosten en medium pagina. Op deze pagina zijn dagelijks meerdere helderzienden telefonisch actief.