Het vinden van een goede Paragnost

Een goede paragnost vinden

Een goede paragnost is niet alleen iemand met krachtige gave, een goede paragnost is ook iemand bij wie jij je thuis voelt en waar jij een klik mee ervaart. Contact met een Paragnost is een zeer persoonlijke ervaring. Op sommige momenten kan dit contact zelfs zeer intiem worden genoemd. Intiem aangezien je soms dingen bespreekt die je niet eens met je directe omgeving hebt besproken. Het is dan ook belangrijk om een paragnost te vinden wiens aanpak en stijl het beste bij je past. Het moet precies goed aanvoelen.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar – Een goede paragnost is:


  Recht door zee
  Inspirerend
  Meelevend
  Niet direct gevonden


In afgelopen jaren hebben wij vastgesteld dat er drie soort type paragnosten zijn waar de meeste mensen naar op zoek zijn: recht door zee, inspirerend en meelevend.

Je wilt niets meer of minder dan de waarheid, en alleen de waarheid. Hoe eerlijker, hoe beter! Open en eerlijk is hoe jij in het leven staat en hoe je ook wilt dat mensen met jou omgaan.

Een goede paragnost is voor jou; Een paragnost die recht door zee is en zegt waar het op staat.

Een goede paragnost dient voor jou als een soort van spirituele handleiding -stap voor stap. Deze directe aanpak is niet alleen makkelijk te volgen maar ook erg efficiënt. Iets wat jij op prijs stelt bij een betrouwbare adviseur.

Mensen zien jou als iemand die het leven bekijkt door een roze bril en altijd het glas halfvol ziet. Je houdt van het leven en kan er niet genoeg van krijgen, dus het werken met iemand die dit ook begrijpt en waardeert zal uw nog meer energie geven.

Een goede Paragnost is voor jou iemand die net als jij positief in het leven staat, en in staat is jouw te inspireren. Jij haalt de meeste waarde uit een gesprek als jij merkt dat jouw gesprekspartner ‘het positieve in dingen ziet’. Net als jijzelf verwacht jij ook van de ander niet te lang stil te staan bij negativiteit, maar vooral wat je eruit kan halen voor de toekomst zodat dit niet meer gebeurd.

Jij bent bewust bezig met de zaken in jouw leven, vaak zelfs te voorzichtig. Je kunt niet goed omgaan met chaos en krijgt informatie liever in beheersbare doses. Je vind een overzichtelijk en stabiel leven prettig.

Een goede paragnost voor jou iemand die meelevend is, alle aanwijzingen en inzichten als een soort van buffer opvangt en gefilterd weer doorgeeft aan jou omdat dit anders te veel en te overweldigend aankomt.

Het maakt niet uit welke stijl het beste werkt voor jou, de sleutel tot een succesvolle reading is dat je vertrouwd bent met de persoon die jou gaat adviseren en begeleiden door de hoogte en dieptepunten van je leven. Het kan een paar consulten duren eer je de paragnost vindt met de aanpak die jou aanspreekt.

Natuurlijk kun jij er ook voor kiezen steeds een andere paragnost te contacteren. Hiermee kreeg jij steeds een andere kijk op de informatie die met jouw wordt gedeeld, en kun jij ook ervaren hoe jij reageert op eenzelfde boodschap wanneer die anders wordt overbracht.


Benieuwd geworden naar welke paragnosten er actief zijn op TijdvoorSpiritualiteit? Alle op dit moment beschikbare paragnosten zijn te vinden op onze consulten pagina.