Hoe werkt een telefonisch spiritueel consult

Telefonisch spiritueel consult

Wanneer je nog nooit een telefonisch spiritueel consult hebt gehad, ben je verre van alleen. Maar gelukkig kun je hier op ieder moment van de dag iets aan veranderen (als je dat wilt natuurlijk). Een telefonisch spiritueel consult heeft een aantal voordelen ten opzichte van een fysiek spiritueel consult.

Voor een fysiek spiritueel consult moet je eerst opzoek naar een geschikt medium, vervolgens moet je er vaak naar toe rijden, zitten, wachten en dan pas krijg je een spiritueel consult. Dit consult wordt meestal gegeven door iemand waarvan je niet zeker weet of deze daadwerkelijk gekwalificeerd en kundig is. Dit kan makkelijker, door te kiezen voor een telefonisch spiritueel consult.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Voorbereiden op een telefonisch spiritueel consult
  Wat gebeurt er tijdens een telefonisch spiritueel consult
  Notities tijdens een telefonisch spiritueel consult
  Na afloop van een telefonisch spiritueel consult


Waneer je nog nooit een telefonisch spiritueel consult hebt gehad, bereid je dan voor op een hele bijzondere ervaring.

Wanneer je een telefonisch spiritueel consult ontvangt, is het gehele proces heel anders. Op de eerste plaats omdat jij belt vanuit het comfort van jouw huis of, op een andere plek waar jij je prettig voelt. Daarnaast vind jouw telefonische spiritueel consult plaats wanneer jij dat wilt. Dit kan overdag, midden in de nacht, op kerstavond of op nieuwjaarsdag zijn. Het maakt niet uit wanneer, er zal altijd een gekwalificeerde paragnost, tarotist of medium voor je klaar staan.

Voor je daadwerkelijk belt is het goed vooraf te bedenken naar welke stijl van een telefonisch spiritueel consult jij opzoek bent. Voorbeelden van de verschillende stijlen zijn:

  • Medelevend 
  • Inspirerend 
  • Motiverend

Daarnaast kun jij zelf kiezen of jij een consulent wilt spreken die gebruik maakt van instrumenten, zoals kristallen, tarot kaarten, pendels en astrologie.

En als laatste is het natuurlijk heel erg belangrijk om te kiezen voor een consulent met de psychische die bij jouw passen zoals:

  • Helderziendheid 
  • Helderhorendheid 
  • Heldervoelendheid

Heb jij een keuze kunnen maken? Vertel dan zo snel mogelijk tijdens het gesprek aan de spiritueel consulent over welk onderwerp jij graag terug ziet komen tijdens het consult zoals:

  • Liefde & Relaties 
  • Carrière
  • Levenspad
  • Vorige levens

Ieder telefonisch spiritueel consult (net als iedere telefonische consulent) is een beetje anders. Sommigen zullen beginnen door te vragen naar jouw naam, geboortedatum en de namen van de mensen waar je het graag over wilt hebben.

Andere spiritueel zullen jou vragen alleen te antwoorden met  “ja” of “nee”, zodat zij zeker weten dat hun informatie zuiver vanuit hun gaven afkomstig zal zijn. In beiden gevallen is het goed vooraf specifieke vragen te bedenken, hoe beter het inzicht van de consulent hierin is des te beter zal hij of zij in staat zijn om jou de antwoorden te geven die jij zoekt.

Heb jij op dit moment geen specifieke vragen?  Dan zijn de consulenten in staat om je een globale algemene lezing te geven. Waneer er tijdens het gesprek vragen in jouw naar boven komen, wees dan niet bang om te vragen over de spirituele consulent hier verder op in wilt gaan.

Sommige paranormaal begaafden werken snel. Hierdoor zul jij veel informatie in een keer ontvangen.

Een goede tip is daarom om voorafgaand aan een telefonisch spiritueel consult ervoor te zorgen dat je pen en papier bij de hand hebt. Dit maakt het makkelijk om tijdens het gesprek noties van de informatie die jij ontvangt te maken. Daarnaast is het heel erg handig om tijdens het gesprek even snel alle vragen die jouw te binnen schieten te noteren.

Het telefonische spirituele consult eindigt wanneer jij dit wilt. Probeer na het gesprek nog een keer alle antwoorden en adviezen vanuit het gesprek te noteren.

Je zult zien dat sommige informatie vanuit het gesprek op dit moment niet relevant lijkt. In de toekomst zal het echter vaak gebeuren dat jij ineens een link weet te leggen tussen de informatie vanuit het gesprek en een situatie die jij mee maakt.

Merk jij na afloop van het telefonisch spirituele consult dat er bij jouw ineens allemaal nieuwe vragen zijn ontstaan? Schroom dan niet om direct of op een later tijdstip opnieuw contact te zoeken met de spirituele consulent.


Op de consulenten pagina van TijdvoorSpiritualiteit zijn 24 uur per dag meerdere professionele paragnosten aanwezig.

Deze paragnosten voorzien jouw graag van antwoorden op de vragen die jou op dit moment bezig houden, ongeacht of deze vragen betrekking hebben op het verleden, heden of de toekomst.