Trek een gratis Ja Nee Dilemma kaart

Ja Nee Dilemma kaart
Ja Nee Dilemma kaart – Direct antwoord en snel advies

Worstel jij met een vraag? En ben jij opzoek naar een direct antwoord en/of snel advies? Trek dan eens een Ja Nee dilemma kaart. Deze kaarten geven direct een helder ja of nee antwoord op jouw vraag met daarbij een klein stukje tekst. Deze tekst dient als advies of ter verduidelijking.

Jouw vraag

Deze ja – nee legging werkt alleen bij vragen waarbij jijzelf het onderwerp bent. Daarnaast zijn deze kaarten uitsluitend bedoeld voor vragen die met ja of nee te beantwoorden zijn.

De vraag “Wanneer vind ik baan?” is dus helaas niet geschikt. Maar de vraag; “Zal ik binnenkort van baan veranderen?” past weer wel bij deze snelle ja nee legging.

Belangrijk: Het antwoord dat jij ontvangt is moment en tijds gebonden. Jij kunt op dit moment bijvoorbeeld nog niet toe zijn aan een nieuwe baan of liefde, maar volgende week kan de situatie veranderd zijn.

Tip: Gebruik deze legging slechts eenmaal per vraag voor het beste resultaat. Iedere keer dat jij de kaarten opnieuw schud veranderd het antwoord, maar niet de werkelijke boodschap. Het antwoord dat als eerste verschijnt is het advies welke de kaarten aan jou willen geven.

Ja Nee Dilemma kaart – Ja of nee legging
  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • De tweede stap: Formulier voor jezelf in gedachte een vraag die met ja of nee te beantwoorden is.
  • Stap drie: Focus jezelf volledig en met een open geest op jouw vraag.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten”.
Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 
  • 1x op de Ja nee dilemma kaart zodat het antwoord van de kaart verschijnt.
  • Druk je nogmaals op de kaart? Dan verschijnt hetzelfde antwoord als platte tekst.

Tot slot: Het is belangrijk om te onthouden dat jij het niet met het antwoord eens hoeft te zijn of hiernaar ‘moet’ handelen. Zie de kaart als het advies van een goede vriend die jij, wanneer jij het er niet mee eens bent, ook naast je neer mag leggen.


Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Ja, alleen als jij het doet doe het dan ook echt goed.


Ben jij benieuwd welk goed advies het universum nog meer voor jou in petto heeft? Overweeg dan eens contact op te nemen met een Tarotist of paragnost. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten actief op onze spirituele lijn. Zij helpen je graag verder op je spirituele pad.