Je sterrenbeeld gebruiken tegen kerststress

Je sterrenbeeld gebruiken

Je sterrenbeeld gebruiken tegen kerststress? Ja, zelfs wij zien in dat het een beetje vreemd klinkt. Nu de kerst alweer bijna voor de deur staat, en de kans aanwezig is dat de kerststress inmiddels weer langzaam bij je naar boven is gekomen. 

Dan is het misschien toch een keer een leuk idee om te kijken of je sterrenbeeld instaat is je te helpen genieten van de feestdagen.

Astrologie voorziet ons het hele jaar door van levensadviezen

Inmiddels zijn wij er immers aan gewend geraakt dat astrologie ons gedurende het jaar voorziet van levensadviezen en hints. Dus misschien is het in de praktijk niet zo een gek idee ook op dit vlak te onderzoeken wat de sterren ons aan advies kunnen bieden.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Haal diep adem, en benader deze tijd van het jaar als iets dat je een gevoel van vervulling, schoonheid en vreugde kan brengen. Jouw sterrenbeeld kan je helpen bij het vinden van je comfort zone en de energie die nodig is om de kerst voorbereidingen en borrels echt bevredigend, liefdevol en plezierig te maken.

Sociale momenten rondom de feestdagen kunnen jouw, wanneer je deze op een ongebruikelijke manier benaderd, een gevoel van vreugde en opluchting bezorgen.

Is er een persoon die je in het verleden een naar gevoel heeft bezorgd? Misschien een collega, oude vriend(in) of ver familielid? Dit is het moment om uit te vinden of jullie de band nog kunnen herstellen.

Nodig hem of haar bijvoorbeeld uit om mee te gaan naar de kerstborrel, of een ander feestsamenzijn. Dit zou namelijk wel eens de sleutel kunnen zijn voor het herstellen van jullie (vriendschappelijk, collegiale of familiaire) relatie.

De reis die jij moet maken, zodat jij tijdens de feestdagen samen met vrienden en familie kunt genieten, kun jij gebruiken als bron van intense gevoelens en geluk.

Sterker nog, wanneer jij de toeristische route neemt, zou deze reis je zomaar eens kunnen voorzien van een frisse blik op je eigen spiritualiteit.

Wees onderweg lief voor jezelf en geniet van de schoonheid. Wil je net een stapje verder gaan? Voed dan je romantische ziel door onderweg tijd vrij te maken voor een speciaal uitstapje met vrienden of samen met je geliefde.

Zoek steun bij vrienden wanneer de verplichten rondom de feestdagen te zwaar voor jouw dreigen te worden.

Jij hebt het hele jaar voor anderen klaar gestaan, dus de kans is groot dat zij je graag een dienst terug willen bewijzen.

Een geliefde of zakenpartner kan tijdens deze kerstvakantie ineens enorm veeleisend worden. Ga niet in de verdediging, maar benader ze met geduld en begrip. Jij zult zien dat deze benadering jullie band tijdens de feestdagen, en lang daarna, zeer veel goed zal doen.

Jij doet tijdens de feestdagen een beroep op jouw spirituele bron en vind daar een bron van enorme troost.

De connectie tussen jouw en jouw ziel is op dit moment namelijk bijzonder krachtig. Dit inspireert je tot het creëren van bijzonder creatief werk en leidt je naar een betere gezondheid.

Wanneer jij je even terug trekt voorafgaand aan de feestdagen, en eerst even tot jezelf komt, dan zul jij tijdens de feestdagen vriendelijke en liefdvolle mensen aantrekken als een magneet.

Tijdens de feestdagen loop je over van de creativiteit, dus gun jezelf de tijd om te ontspannen en te genieten van je favoriete creatieve bezigheid.

Jouw mooie ideeën kun jij nu omzetten naar de realiteit en zullen anderen versteld doen staan. Een flirt kan in deze periode ineens bijzonder serieus worden. Dit zou zomaar eens kunnen leiden naar een hoop geluk en een nieuw niveau van verbondenheid.

Jij wordt overspoeld met het gevoel van ‘dierbaren te willen beschermen’ en ‘intense passie’.

Zet jij deze gevoelens om in positieve daden? Dan leiden je daden je naar momenten van uitzinnig veel geluk.

Hoewel enkele mensen om je heen moeilijk of onbetrouwbaar lijken, kan een teken van vriendelijkheid en begrip iedereen door moeilijke wateren heen helpen. Zend deze tekenen uit. Jij zult zien dat dit jullie beiden een ​​mooie en warme ervaring op zal leveren.

Jij voelt je (in aanloop naar) deze feestdagen gul en vol energie, en jij bent de ultieme gastheer of gastvrouw!

Iedereen geniet ervan om dit jaar bij jouw te zijn, houd je planning dus eenvoudig en gemakkelijk, zodat ook jij lekker kunt ontspannen en genieten.

Kleurrijke gasten hebben op sociaal gebied jouw zachte en vriendelijke begeleiding nodig. Je bent instaat, bereid en vereerd hen te hulp te mogen schieten. De inzet die jij nu toont wordt; Nu op prijs gesteld en de toekomst, op de een of andere manier, beloond. 

Dit jaar zou jij er eens aan kunnen denken om, in plaats van veel geld aan cadeaus uit te geven, dit jaar te kiezen voor het geven van persoonlijke en oprechte presentjes die jij doormiddel van je creatieve talenten hebt uitgezocht.

Je zult zien dat deze cadeaus echt betekenis zullen hebben voor de ontvanger en enorm worden gewaardeerd. Klein bijkomstig voordeel, het geld dat jij vervolgens overhoud kun jij gebruiken om in jezelf te investeren. Bijvoorbeeld voor de studie die jij nodig hebt om een andere baan te vinden.

Komt tijdens de feestdagen het onderwerp politiek op tafel? Maak dan gebruik van jouw rustige en diplomatieke kunde om het gesprek een andere kant op de leiden. Hiermee zorg jij er namelijk voor dat iedereen in zijn of haar waarde blijft, en jullie gezellige samenzijn niet veranderd in een politiek debacle.

Je benaderd dit jaar de feestdagen veel serieuzer dan andere jaren.

Dit komt omdat jij veel meer met beiden benen op de grond bent komen te staan het afgelopen jaar.

De mensen om je heen maken grappen en genieten van elkaar, een drankje en het lekkere eten. Jij geniet op jouw beurt van hun aanwezigheid en het feit dat jij even kunt ontsnappen aan je drukke schema.

Het begin van feestdagen wordt intens en waarschijnlijk ook erg sensueel voor je.

Wees voorbereid op gulle giften, vakantie bonussen en andere leuke verrassingen. Maar maak je niet te druk over het geld dat jij uitgeeft aan anderen. Jij geeft misschien iets minder, maar jij (en zij) weten dat jouw geschenken oprecht en recht uit je hard komen.

Vergeet ook niet, niemand verwacht van jouw dat jij net zoveel geeft als dat je krijgt.

Je wordt uitgenodigd voor veel meer partijen dan ooit zou kunnen bijwonen.

Je energie niveau is extreem hoog, dus geniet gewoon van de degene die je het meest interessant lijken en weiger de anderen op gracieuze wijze.

Er staan verschillende verrassingen en veranderingen tijdens dit seizoen op je te wachten. Stel je erop in dat jij je soms even zult moeten aanpassen en geniet met volle teugen.

Jij zit in een tweestrijd. Aan de ene kant wil jij de perfecte feestdagen creëren voor jezelf en de mensen om je heen, maar aan de andere kant, wil jij tijdens de feestdagen ook gewoon even bij kunnen tanken.

Zoek de balans tussen deze twee uiterste, richt je op de gulden middenweg, en jij zult dit jaar prachtige feestdagen mee maken.

Ben jij van plan om creatieve cadeau’s te geven? Of heb jij romantische plannen bedacht? Begin hier dan op tijd aan zodat het eindresultaat precies zal worden zoals jij had gehoopt.


Benieuwd welke persoonlijke adviezen astrologie jouw te bieden heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jouw graag van deze antwoorden willen voorzien.