Jouw Geboortegetal in Numerologie

Geboortegetal in Numerologie

Hoe je deze kunt vinden, wat het betekent, en wat je ermee kunt doen

Jouw geboortegetal in Numerologie berekenen is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hoeft hiervoor enkel de cijfers van de dag, de maand en het jaar waarin jij bent geboren bij elkaar op te tellen en terug te brengen naar een cijfer tussen de 1 en 9. Bijvoorbeeld: Jij bent geboren op 18 augustus 1979, dan tel jij voor het berekenen van jouw geboortegetal op de volgende manier op: 1 + 8 + 0 + 8 + 1 + 9 + 7 + 9 = 43 (dag + maand + jaar) om vervolgens ook deze twee cijfers bij elkaar op te tellen: 4 + 3 = 7. Dit betekend dat jouw geboortegetal het cijfer 7 is.

“Numerologie opent de deur naar het voelen en ervaren van natuurlijke ritmes. Het stelt je instaat de universele muziek van het leven te horen. En het zorgt ervoor dat jij het verbazingwekkende verhaal van onze altijd veranderende levens kunt zien.”

Het leuke is dat je deze formule vervolgens toe kunt passen op andere datums, om zo te ontdekken welke dagen overeenkomen met jouw geboortegetal, maar ook bijvoorbeeld met de cijfers van prominente plaatsen in je leven zoals jouw huis of bedrijf.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Cijfer 1 als geboortegetal
  Cijfer 2 als geboortegetal
  Cijfer 3 als geboortegetal
  Cijfer 4 als geboortegetal
  Cijfer 5 als geboortegetal
  Cijfer 6 als geboortegetal
  Cijfer 7 als geboortegetal
  Cijfer 8 als geboortegetal
  Cijfer 9 als geboortegetal


Jouw geboortegetal in numerologie verteld iets over jou als persoon

Wanneer jij je erin verdiept zul jij al snel ontdekken dat de speciale mensen in je leven hetzelfde geboortegetal als jij hebben. Het kan ook dat jij ontdekt dat bijvoorbeeld hun persoonlijkheidsgetal gelijk is aan jouw geboortegetal. Probeer het maar eens uit, je zult versteld staan hoe vaak jouw geboortegetal overeenkomt met die van de belangrijke mensen, locaties en datums uit jouw leven.

Wat ook erg leuk is om te ervaren is dat jij met jouw geboortegetal een hoop over jezelf te weten kunt komen. Zo verteld jouw geboortegetal bijvoorbeeld iets over de talenten die jij tijdens jouw geboorte hebt meegekregen. Als voorbeeld volgt hier een korte samenvatting van de persoonlijke talenten en kenmerken die horen bij jouw geboortecijfer:

Dan ben jij geboren om onbevreesd te streven naar wat de mensheid “nodig heeft” en “wenst”.

Jij beschikt over de energie en het enthousiasme van een kind, die net als jij, elke dag opnieuw benaderd als totaal nieuw en spannend.

Tijdens jouw leven wordt jij steeds bewuster van jouw innerlijke wijsheid. Dit zorgt ervoor dat jij steeds opnieuw de moed kunt vinden, die nodig is, om aan iets nieuws te beginnen.

Dan ben jij een geboren diplomaat en partner.

Je beschikt over een prachtige gave die jouw instaat stelt jouw bewustzijn samen te laten smelten met die van de “ander”. Relaties, contact en verbondenheid zijn dan ook de pilaren van jouw bestaan.

Door de ogen van de “ander” zie jij de wereld als één geheel. Hierdoor heb jij geleerd dat; om een relatie voor 100% te laten slagen, twee mensen die zich voor 50% inspannen niet voldoende is, maar dat hiervoor echt twee mensen nodig zijn die zich voor de volle 100% inzetten.

Dan functioneer jij niet alleen volledig in overeenstemming met de natuur op onze prachtige planeet, maar ook op het perfecte ritme van het universum, de sterren en de ruimte.

Voor de buitenwereld lijkt het vaak of jij voor het geluk geboren bent. Jij bent immers altijd “toevallig” op de juiste plaats op het juiste moment. Dat dit geen toeval is. Dat weet jij zelf maar al te goed. Jij volgt namelijk simpel weg het pad dat het leven voor je heeft uitgestippeld.

Dan ben jij geboren met het talent en de kennis om dingen op fysiek niveau te bouwen.

Op die manier zet jij, waar andere enkel dromen, jouw dromen daadwerkelijk om in realiteit.

Spiritualiteit benader jij ook op deze wijze. Jij begrijpt namelijk, dat je soms zelf even de handen uit de mouwen moet steken om verandering op gang te brengen. Hiermee creëer jij steeds opnieuw de “werkelijkheid”, en zorg jij ervoor dat deze werkelijkheid en jij volledig op elkaar zijn afgestemd.

Dan heb jij geleerd om informatie en talenten te transformeren naar iets waar de wereld versteld van zal staan.

Jij trekt mensen aan door jouw helderheid, maar ook door het gemak en de manier waarop jij jezelf naar buiten toe weet te uiten. Mensen zien zichzelf in jouw gereflecteerd. Dit maakt jouw niet alleen benaderbaar, maar het geeft mensen ook direct een gevoel van veiligheid mee.

Dan ben jij op meesterlijke wijze instaat jouw ego los te laten tot het punt waarop jouw gehele focus ligt bij het ondersteunen van anderen.

Het helpen van anderen voelt als jouw natuurlijke rol in het leven.  Hierdoor ben jij instaat om, terwijl jij je dienstbaar opstelt, juist zelf te schitteren. Hoewel het helpen van anderen voor jouw zo normaal voelt, zo voelt het accepteren van hun dankbaarheid dat echter niet. Probeer dit te leren, zodat ook jij leert te zien hoe bijzonder jij en jouw daden zijn.

Dan beschik jij over de bereidheid en de moed (ook kritisch) naar jouw pure innerlijke zelf te kijken.

Doordat jij hier zo goed in bent, en hier ook voor openstaat, lukt jou wat maar weinig mensen lukt namelijk; Je innerlijke angsten onder ogen komen, deze confronteren en jezelf hiervan bevrijden. Daarnaast ben jij een meester in de kunst van “Het probleem van beide kanten bekijken”. Beiden eigenschappen stellen jouw instaat niet alleen jezelf, maar ook anderen, te begeleiden op het pad dat uitgestippeld is.

Dan ben jij van nature in staat op effectieve wijze de leidende rol op je te nemen.

Jij bezit dit talent zelfs zo goed, dat jij het als jouw taak ziet deze gave ook aan anderen te leren. Hiermee creëer jij de leiders van morgen, en ben jij instaat om zelf te blijven streven naar nieuwe paden, oplossingen en ideeën. Dat jouw geboorte cijfer gelijk is aan het Chinese geluksgetal 8, is een bevestiging van jouw verbondenheid met zij die meester van de levenskunst zijn.

Dan ben jij een wijze raadgever die zijn (levens)ervaring kan gebruiken om een ander terzijde te staan.

Jij beschikt inmiddels over zoveel kennis, talent en kunde dat er, op jouw levenspad, enkel nog een uitdaging ligt in het onderwijzen en overdragen van deze kennis aan anderen. Door jouw kennis over te dragen stel jij jezelf open voor nieuwe ideeën en inzichten. Hiermee geeft jij niet alleen een waardevol geschenk aan anderen, maar creëer jij daarnaast ook ruimte om jouw eigen kennis verder uit te breiden.


Benieuwd naar wat jij nog meer over jezelf te weten kunt komen doormiddel van Numerologie? Dagelijks zijn er meerdere numerologen op onze Paralijn beschikbaar die jouw hier graag meer inzicht over geven.