Mediteren met de Tarot kaart van de Dwaas

Wist je dat jij je leven beter kunt maken door te mediteren met de Tarot kaart van de Dwaas?

Iedereen heeft in het leven wel eens een last van een tegenslag. Tegenslagen duiken zomaar uit het niets op, en soms is het lastig om je voor te stellen welke impact deze tegenslagen hebben op de mogelijke toekomst. Een ideaal moment om contact te zoeken met een paragnost voor goede raad.

Maar zelfs met die raad, is het lastig om de moed te verzamel om te handelen en veranderen. Het is voor sommige mensen, door een gebrek aan moed, eigenlijk gewoon onmogelijk.

Ben jij zo iemand? En ben jij opzoek naar iets of iemand die je de moed weer geeft?  Er is iemand die je die moed kan geven. Verrassend genoeg is die ‘persoon’ een dwaas.


  Mediteren met de Tarot kaart van de Dwaas – Wat valt op
  De symboliek van de Tarot kaart van de Dwaas
  Het cijfer 0 in de Tarot kaart van de Dwaas
  Mediteren met de Tarot kaart van de Dwaas – Herinner
  Mediteren met de Tarot kaart van de Dwaas – Slechts 3 minuten


Een dwaas? Nou, niet zomaar een “dwaas”, maar met “De dwaas”, nummer “0” uit de Tarot. Verborgen in zijn elegante en eenvoudige afbeelding liggen de sleutels verborgen die je helpen te herinneren dat jij meer bent dan ‘slechts’ een mens. Jouw spirituele geest of ziel zijn meer dan alleen menselijk, en zijn bedoeld om verbazingwekkende spirituele hoogtes te bereiken. We kunnen deze hoogtes echter niet bereiken wanneer wij verzanden in problemen en vraagstukken.

Ons herinneren aan onze aangeboren spiritualiteit en ons laten weten dat we onze beperkingen kunnen overstijgen is een belangrijk aspect van de symboliek die terug te vinden is in de Dwaas op.

Het eerste wat je zal opvallen wanneer je tijdens het mediteren kijkt naar de tarotkaart van de Dwaas is de naam van deze kaart. Hoe kan een afbeelding die verondersteld wordt te gaan over spiritualiteit een dwaas zijn? Het antwoord is dat dit een Goddelijke Dwaas betreft, een persoon die wanneer verteld wordt zich te concentreren op de modder op zijn of haar voeten, er de voorkeur aangeeft zichzelf te concentreren op de sterren.

De Dwaas lacht om de kleine en voorbijgaande zorgen van de mensheid en geeft er de voorkeur aan spiritueler worden. De Dwaas richt zich niet op Gods schepping, maar op God zelf.

Er ligt in deze kaart nog een geheim verborgen over hoe jij een hoger spiritueel niveau kunt bereiken. Dit geheim is dat je hoeft niet te werken om spiritueler te worden, je hoeft je alleen maar te beseffen dat je dit al bent. Dit blijkt uit het gebruik van de kleur wit.

Tarot kaart de Dwaas

De zon op de achtergrond is symbolisch een brenger van spiritueel licht. En toch, in plaats van de gebruikelijke gele kleur, is deze wit, waaruit blijkt dat wit spirituele kracht vertegenwoordigt.

De bergen achterin zijn besneeuwd, waaruit blijkt dat spiritualiteit de piek is van het menselijk bestaan. 

De witte hond op de voorgrond geeft aan dat ons evolutionaire pad (de hond is voortgekomen uit de wolf) leidt in de richting van het verhogen van onze spiritualiteit.

De witte roos is van oudsher het teken dat wijst op een spirituele reis naar geluk, wijsheid en gelukzaligheid.

De echte reis van de Dwaas gaat echter niet over bergen en woestijnen. Integendeel, het is een reis van binnen, uitgebeeld door het witte shirt dat onder (dat wil zeggen, binnenin) het lange, kleurrijke en wereldse shirt van Dwaas zit verborgen.

Het nummer van de kaart, nul, is cirkelvormig, wat aangeeft dat je rond en rond kunt gaan, en (dit impliceert meerdere levens, maar betekent ook dat we soms in hetzelfde cirkeltje rond blijven draaien) totdat jij het pad vind dat past bij jouw spirituele aard. Nul is een “opvul nummer” en geen echt cijfer, omdat het niets aangeeft.

Dus, de Dwaas, bedekt met groene kleren die de fysieke wereld symboliseren, betekend niets totdat hij of zij begint aan zijn of haar spirituele reis. Nul komt voor de één en is de ideale plek om te zijn voordat jij begint aan je reis naar geluk en tevredenheid.

Voor de mensen die vast zitten in de fysieke wereld lijkt het erop dat de Dwaas op het punt staat om van de klif te stappen. De dwaas geeft hier echter enkel mee aan dat jij op het punt staat te beginnen aan de meest ongelooflijke ontdekkingsreis ooit.

Aan de stok van de Dwaas zit ​​een tasje genaamd de “de knapzak van de Dwaas.” In deze knapzak zitten de herinneringen van de de Dwaas. Maar wacht, op de vlap van deze knapzak zit nog een andere witte roos, wat aangeeft dat dit herinneringen zijn die je leiden naar het besef dat jij: Een spiritueel wezen bent, die gemaakt is om gelukkig te zijn, gemaakt is om lief te hebben, instaat is doelen te bereiken, en capabel genoeg is te herinneren dat de fysieke wereld een plaats is om al deze herinneringen te herinneren wanneer het je lukt deze te activeren.

Gelukkig, het activeren van de herinneringen aan jouw spirituele aard, jouw recht op geluk, liefde en succes, is eenvoudig. Gebruik deze kaart gewoon simpel drie minuten in de ochtend en de avond bij het mediteren. Je onbewuste geest begrijpt de symboliek, zelfs als je bewuste geest dat niet doet.

Door gewoon drie minuten te kijken naar deze kaart, ‘s ochtends en’ s avonds, programmeer jij je onderbewustzijn om die herinneringen te onthullen. Hiermee activeer jij jezelf op een manier die alle belemmeringen op je pad naar vrede, liefde, en succes zal overwinnen. Mediteren met deze goddelijke Dwaas kan je leiden naar de veranderingen in je leven die je wilt en die jij nodig hebt.


Tijd voor Spiritualiteit werkt samen met een team van eerlijke en getalenteerde Tarot Lezers die jouw graag meer vertellen over Tarot.