Ontdek jouw levensdoel

Jouw levensdoel vinden

Heb jij af en toe het gevoel jij jouw levensdoel uit het oog bent verloren? Het gevoel dat jij iemand bent geworden die ‘met de kudde’ mee loopt? Volg je trouw het gedrag en de mening van de mensen om je heen, maar streef je eigenlijk niet meer na wat jij werkelijk bedoeld was om te doen?

Een grote meerderheid van de mensen gaat door het leven heen zonder zich te realiseren dat ze op een bepaalt punt zich zijn gaan gedragen naar de wensen en verwachtingen van anderen. Jij hoeft dit niet te doen! Vergeet niet dat een ieder van ons voor zijn of haar eigen speciale reden op deze aarde is gezet. Wanneer jij leeft (of streeft) naar het verwerkelijken van jouw levensdoel ervaar jij al snel een fijner en voller levenspad.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Leer jezelf kennen
  Kom in harmonie met je gevoelens en ontdek jouw levensdoel
  Sta sterk voor jouw overtuigingen en waarden in het leven
  Laat de angst los om niet genoeg te zijn
  Spirituele hulp bij het vinden van jouw levensdoel


Wij hebben allemaal ons eigen doel in het leven. Voor de ene persoon is dit doel direct heel helder. Een ander kan er een leven lang naar zoeken.

Laat die wereld zien wie jij bent.

Ben je klaar om de wereld te laten zien wie jij werkelijk bent? Klaar om ten aller tijden je ware zelf te laten zien? Dit is het moment!

Het is tijd om je te concentreren op het realiseren van je dromen en de persoon te worden die je had moeten zijn. Jezelf worden en zijn is vreemd genoeg niet makkelijk. Gelukkig zijn er een aantal tips/manieren die hierin uitkomst kunnen bieden. Hier onder staan (slechts) 4 van deze manieren die je kunnen helpen je levensdoel na te streven en te worden wie je echt bent.

Vele mensen sluiten zich af en vergeten in harmonie te leven met hun gevoelens. We vergeten dus om naar ons eigen hart te luisteren.

Begin daarom om wat tijd voor jezelf te nemen en vermijd hierbij alle afleidingen die je weghalen van jouw innerlijke stem. Neem de tijd om te reflecteren en vraag je zelf af of je leven is zoals je het echt wilt, eerlijk en met passie.

Denk na over jouw prestaties in het verleden. Wilde je deze echt zelf bereiken of heb je ze gedaan omdat iemand anders dit wilde? Wat wil jij uit het leven halen? Vind je het fijn om mensen in nood te helpen? of heb je een grote liefde voor kunst? Misschien een passie voor de wetenschap dan?

Dit zijn slechts een paar van de vragen die je jezelf kunt stellen om echt te ontdekken wie je werkelijk bent en welk richting je op moet gaan. Als het helpt, schrijf al de antwoorden voor jezelf op. De antwoorden en de weg naar jouw levensdoel kunnen ineens in korte tijd heel helder worden.

Heb jij gezwegen over zaken waar je moeite mee had, om door te zwijgen conflicten uit de weg te kunnen gaan? Hield je je mond toen je collega een krankzinnig of belachelijk idee opperde voor de nieuwste marketing campagne? Word je een muurbloempje wanneer een groep vrienden iets zegt of doet dat jouw ongemakkelijk maakt?

Als jij je voor een veel te lange tijd niet hebt uitgesproken is de enigste manier om je eigen “ïk”te vinden; Op te komen voor jezelf, jouw eigen overtuigingen en eventueel ook voor anderen. Spreek met een duidelijke toon en je zult ervaren dat anderen je zullen respecteren. Houd je overtuigingen dicht bij je hart en deel ze met de wereld.

Bij velen van ons zit deze angst er al vanaf zeer jonge leeftijd in. Het is tijd om die angst achter je te laten en vol zelfvertrouwen te gaan leven. Als je ouders of anderen jou vertelde dat je minder was dan een ander, omdat je niet slim genoeg, mooi genoeg of in sommige gevallen niet dun genoeg was?

Dan is nu het moment aangebroken waarop jij dit los moet laten.

Je hoeft echt geen angst meer te hebben, geloof in jezelf en de doelen die je na wilt streven. Leer om jezelf te waarderen en laat de negativiteit van vroeger gaan. Als een volwassen persoon ben jij in staat controle te nemen over je leven. Leer jezelf te focusseren op de vele kwaliteiten die jij bezit zodat je eerlijk en positief door het leven heen kunt gaan.

Niet voor iedereen is het makkelijk zijn of haar persoonlijke levensdoel te vinden. Wanneer het jouw alleen niet lukt om jouw doel te vinden, dan is het misschien een goed idee om hierbij hulp te zoeken.

In eerste instantie kun jij deze hulp natuurlijk zoeken bij de mensen die jij lief hebt. Brengt dit geen uitkomst? Of ben jij iemand die het lastig vind om deze hulp in zijn of haar directe omgeving te vragen? Dan is een gesprek met een medium of paragnost misschien precies wat jij zoekt?

Mediums en paragnosten kunnen samen met jouw een helder beeld scheppen over jouw persoonlijke levensdoel. Op welke manier zij dit beeld ervaren is per consulent verschillend, echter, ongeacht op welke wijze zij deze informatie ontvangen, zal deze informatie jouw altijd van dienst zijn op het pad naar jouw levensdoel.


Spirituele consulenten Tijd voor Spiritualiteit

Benieuwd geworden naar welke paragnosten en mediums er actief zijn op TijdvoorSpiritualiteit? Alle op dit moment beschikbare paragnosten zijn te vinden op onze consulten pagina.