Ontdek jouw zonneteken totemdier

Zonneteken Totemdier

Je zonneteken totemdier vinden is gemakkelijker als het klinkt. Heb jij ooit een droom, visie of ontmoeting gehad met een dier dat tot je ziel sprak? Dan is de kans groot dat dit dier jouw totemdier is.

Weet je niet zeker of je jij totemdier al hebt ontmoet? En/of heb jij nog nooit een connectie gevoeld met een dier? Dan kun jij op andere manieren op zoek gaan naar je totemdier. Je zou dit bijvoorbeeld kunnen door te mediteren of contact te zoeken met een paragnost.

Het is ook mogelijk om jouw zonneteken totemdier te ontdekken op basis van jouw sterrenbeeld. Wat jij hiervoor moet doen? Alleen even scrollen naar jouw sterrenbeeld in dit bericht.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Jouw Totemdier: Gebruik jouw sterrenbeeld om snel te ontdekken welk totemdier bij jouw zonneteken past en ontdek wat jullie de perfecte match maakt.

Totemdier - De ValkIn de astrologie wordt de Ram meestal verbonden aan de ram. De ram is echter niet het zonneteken totemdier van de Ram, maar de valk.

Personen die geboren zijn onder het teken van de Ram zijn, net als de valk onafhankelijk en loyaal. Beiden worden daarnaast geleid door passie, spontaniteit en soms impulsiviteit.

Omdat zowel de Ram als de valk nogal impulsief kunnen zijn wordt vaak aangenomen dat zij arrogant of egoïstisch zijn. Onterecht, aangezien dit gewoon komt omdat zij zoveel vertrouwen hebben in elk facet van het leven.

Totemdier - De BeverHet zonneteken van de Stier wordt vaak gekoppeld aan het gelijknamige dier. Hoewel deze combinatie redelijk verklaarbaar zou zijn is de Stier echter niet het totemdier van dit zonneteken maar de bever.

De bever is een klein maar machtig dier. Hij past zich snel aan en overwint elk obstakel dat op zijn weg komt, net als de personen die geboren zijn onder het zonneteken van de Stier.

Bevers hebben net als de stier een onbeperkte voorraad energie en geduld. Eigenschappen die hen in elk vakgebied de meest waardevolle werkers maken. Ze zijn daarnaast ook beiden extreem strategisch, vindingrijk en erg grappig.

Totemdier HertTweelingen staan bekend om hun plezierige en uitdagende persoonlijkheid. Het is daarom geen verrassing dat hun totemdier het hert is. Herten zijn, net als tweelingen, ook ongelooflijk energieke, grappige en zeer intelligente wezens.

Tweelingen zijn van nature nogal ijdel. Het hert als totemdier waarschuwt de tweeling om niet teveel in de eigen ijdelheid op te gaan. Vertrouw op je geweldige charisma en persoonlijkheid om mensen naar je toe te trekken. Het hert zelf geeft hierin het goede voorbeeld. Herten zijn lenig, gracieus en zelfverzekerd zonder dat zij hier moeite voor doen.

Totemdier SpechtGeloof het of niet, het waterteken Kreeft heeft de diepste (dierlijke) connectie met de specht. Waarom?! De specht is onder andere ongelooflijk zorgzaam, net als een mannelijke of vrouwelijke kreeft.

Beiden zijn daarnaast uitstekende ouders of verzorgers omdat hun beschermende gevoelens vanaf hun geboorte diep in hun karakter geworteld zit.

Spechten zijn tot slot, zoals de Kreeft, erg vindingrijk. Personen geboren onder het zonneteken van de kreeft staan gewoonlijk bekend als ‘zuinig’, maar dat is onterecht omdat ze gewoon zo goed zijn in het veranderen van een niets in iets.

Totemdier ZalmNet als de zalm staat de leeuw erom bekend tegen de stroom in te zwemmen. Beiden creëren hun eigen pad en durven iedereen uit te dagen hen te volgen. Dit totemdier is tevens diep verbonden met leeuw omdat ze beiden ongelooflijke leiders zijn.

De overeenkomsten houden hier echter niet bij op. Beiden trekken namelijk, door hun charismatische en besmettelijke enthousiasme, mensen naar zich toe als een vlam. Beiden zijn tot slot geliefd, warm en enthousiast.

Totemdier BeerDe Maagd is een van de meest uitgesproken tekens binnen de dierenriem. Ze zijn opmerkzaam, onafhankelijk en een beetje perfectionistisch, net als de beer.

De beer, als totemdier, verklaard veel over de diepere delen van de persoonlijkheid van de maagd. Zo laat deze connectie bijvoorbeeld zien dat zij methodisch, hardwerkend en ongelooflijk intelligent zijn.

Tot slot; Beren staan  misschien niet bekend als knuffelige wezens, maar ze hebben net als de Maagd een enorm hart en kunnen vaak zo vrijgevig zijn dat ze alles geven wat ze hebben aan degenen van wie ze houden.

Totemdier RaafHet sterrenbeeld Weegschaal staat in het teken van de schalen van gerechtigheid. Personen geboren onder dit teken staan dan ook bekend om hun passie voor gelijkheid en balans in leven en liefde. Hierdoor hebben zij veel overeenkomsten met de raaf die ook bekend staat als een vredelievend wezen.

De overeenkomsten tussen beiden gaat echter verder. De raaf en weegschaal zijn namelijk beiden ongelooflijk intelligent en charmant, romantisch, geduldig en zorgzaam. Ze staan tot slot ook bekend om hun ongelooflijke balans in het leven en om hun schoonheid – zowel van binnen als van buiten.

Totemdier SlangNet als de schorpioen is de slang mysterieus, geheimzinnig en zelfs iets ‘donkerder’ van karakter dan de meeste andere tekens. Beiden zijn enorm intuïtief en meestal erg spiritueel van aard, of worden op zijn minst aangetrokken door het paranormale of het onbekende.

Wat velen niet weten is dat de slang ongelooflijk gepassioneerd is, vooral in zaken van het hart. Dit maakt hen de perfecte metgezel van de passie volle Schorpioen.

Tot slot zijn beiden ook enorm grappig en behulpzaam – althans als jij hen voldoende vertrouwt om 100% jezelf te zijn in hun aanwezigheid. Doe jij jezelf anders voor dan je werkelijk bent? Dan prikken de slang en schorpioen hier direct doorheen.

Totemdier UilHet totemdier van de Boogschutter is de uil. De uil is, zoals de Boogschutter, gedreven, energiek, gepassioneerd en moeilijk aan een bepaald persoonlijkheidstype vast te pinnen.

Beiden bewegen mee met de wind waardoor vaak gedacht wordt dat zij nogal impulsief zijn. Ze worden gedreven door hun emoties en door hun diepe en vurige karakter. Ze zijn ongelooflijk gevoelig, ondanks het feit dat ze ons allemaal proberen wijs te maken ongelofelijk onafhankelijk te zijn.

Tot slot zijn beiden ongelooflijk gemakkelijk in de omgang en waarderen hun vriendschappen boven alles. Ze snakken naar een omgeving waarin ze geliefd, gekoesterd en beschermd worden.

Totemdier GansNet als de Steenbok is de gans een einzelgänger. Beiden zijn eenlingen die vooral hun eigen pad proberen te volgen. Trekken zij samen op? Dan volgen zij hetzelfde pad, maar durven elkaar onderweg wel eens uit het oog te verliezen.

Ze zijn daarnaast ook ongelooflijk ambitieus, hardwerkend en gedreven. Maar dit teken en dier worden niet gedreven door de mensen om hen heen. Zoals de Steenbok bepaalt ook de gans zijn eigen idealen en lotsbestemming.

Tot slot zijn ze beiden gepassioneerd, grappig en genereus. Maar de gans en de steenbok moeten wel voorzichtig zijn, want ze hebben beiden de neiging obsessief gedrag te vertonen.

Totemdier OtterNet als de waterman zijn otters speels, creatief en intelligent. Dit dier is eigenzinnig, bijna net zo eigenzinnig als de Waterman.

Hun belangrijkste overeenkomst? Ze dansen beiden op het ritme van hun hart. Ze volgen hun eigen weg en het maakt hen niet uit hoe iemand anders hierover denkt. Dit maakt hen echter niet afstandelijk of impopulair. Sterker nog, ze staan bekend om hun grote vriendengroep en sociale karakter.

Ze hebben tot slot beiden een ongelooflijke verbeeldingskracht en zijn toegewijd voor het leven. Gaat het even niet goed? Dan schuilen beiden in hun isolement.

Totemdier WolfVissen staan bekend als de dromers van de dierenriem. Ze zijn gracieus, vrijgevig en ze zijn zeer getalenteerd in het ‘goed aanvoelen van emoties’. Dit geldt ook voor de wolf, die bekend staat als gepassioneerd en beschermend.

Net als de vissen is ook de wolf enorm onafhankelijk. Hij kan een groot deel van zijn leven alleen doorbrengen, en heel gelukkig zijn. Maar hij blijft een roedel dier en wilt uiteindelijk deel uitmaken van een groep, familie of gemeenschap.

Hun uiteindelijke doel in het leven? Dat is niet alleen de ware liefde vinden maar deze ook een levenslang te koesteren.


Benieuwd wat jouw zonneteken totemdier jou te vertellen heeft? Praat dan eens met een astroloog of medium van de Paralijn en kom het direct te weten.