Paas Tarot legging – Pasen en Tarot

Paas Tarot Legging

Paas Tarot legging: Met Pasen in het vooruitzicht, wordt de lente gevierd als een tijd van wedergeboorte, vernieuwing en groei. De natuur ontwaakt uit haar winterse sluimer en begint te bloeien.

“Net zoals de lentebloemen hun knoppen openen, kunnen ook wij streven naar persoonlijke groei en verandering.”

Deze tarotlegging voor Pasen nodigt je uit om diep in jezelf te kijken en de energieën van vernieuwing, groei en transformatie te omarmen.

Of je nu een nieuwe fase van je leven betreedt, intenties plant voor persoonlijke ontwikkeling of veranderingen omarmt, onthoud dat de lente een tijd is van bloei en wedergeboorte. Laat de magie van Pasen je leiden op je reis van zelfontdekking en vernieuwing.

In deze blog: Nemen we een kijkje naar de magie van Pasen door middel van een tarotlegging, en ontdekken we welke energieën ons leiden op het pad van vernieuwing.

“Neem een moment om je te concentreren.”

Voordat jij begint aan deze Paas Tarot legging is het goed om je eerst een moment te concentreren op de legging. Adem vervolgens diep in en uit, en verbind je met de energie van Pasen. Laat nu je intuïtie ontwaken en laat de tarotkaarten je begeleiden.

Paas Tarot legging

  • De eerste stap: Neem een getal in gedachte tussen de 1 en 25 en onthoudt dit getal goed.
  • Stap twee: Neemt een paar minuten de tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg en sluit je even af van de buiten wereld. Zet vooral ook je telefoon eventjes op stil.
  • Stap drie: Concentreer jezelf nu zo goed mogelijk op de vraag die jij aan de kaarten wilt stellen.
  • Stap vier: Welk cijfer had jij gekozen bij stap een? Druk nu net zo vaak op de knop “schud de kaarten” totdat jij dit cijfer bereikt hebt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 

  • 1x op de alle 5 Tarot kaarten zodat de afbeeldingen zichtbaar worden – of gebruik de knop “keer alle kaarten”.
  • Laat vervolgens deze afbeeldingen even op je inwerken.
  • Klik daarna nogmaals 1x op de iedere kaart zodat hun boodschap zichtbaar wordt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Pentagrammen Twee
Volgens deze kaart zijn er moeilijke tijden aangebroken, maar je hebt de capaciteit en vaardigheid om hier mee om te gaan. Jouw inkomsten zijn stabiel, het geld wat binnen komt word echter direct weer uitgegeven.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Pentagrammen Acht
Vaardigheden die jij je nu eigen maakt, zullen jou later goed van pas gaan komen volgens de Pentagrammen acht kaart. Begin aan een nieuwe studie, haal extra diploma’s.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Vier
Jij hebt sterk te behoefte om je terug te trekken geeft zwaarden vier aan. Je wilt even alleen zijn zodat jij je gedachtes op een rijtje kunt zetten. De dagelijkse problemen lijken jou nu te overspoelen.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Staven Page
Jij bent een echte reiziger. Iemand met een buigzaam en ijverig karakter. Je bent zeer enthousiast en kan hyperactief overkomen (of dit wellicht gewoon zijn). Jij kan jezelf ergens volledig instorten, maar ook de neiging hebben snel verveeld te te raken.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.

Zwaarden Zeven
Het maken van plannen gaat je zeer moeilijk af. Vrienden laten je voor jou gevoel in de steek. Vertrouw niet te veel op anderen, en onthoud dat je niks kunt verliezen wat je nog niet hebt opgebouwd.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


De betekenis en positie van de kaarten:

Tarot kaart één – Het Ei van creativiteit:

Deze kaart vertegenwoordigt allereerst de creatieve energie die tijdens de paasdagen in jou ontwaakt. Het symboliseert nieuwe ideeën, projecten of kansen die zich zullen manifesteren.

Tarot kaart twee – De Lenteontwaking:
Deze kaart geeft inzicht in de aspecten van je leven die nu ontluiken en groeien. Het kan wijzen op nieuwe relaties, spirituele groei of hernieuwde energie.
Tarot kaart drie – Het verborgen geschenk:

Deze kaart onthult een verborgen geschenk of les dat je kunt ontdekken tijdens de paasdagen. Het wijst op iets positiefs dat uit de schaduw komt.

Tarot kaart vier – Het kruis van vervulling:

Deze kaart duidt op de uitdagingen die je mogelijk tegenkomt tijdens de paasperiode en hoe je ze kunt overwinnen. Het representeert het kruis van transformatie en vervulling.

Tot slot Tarot kaart vijf – Het licht van vernieuwing:

Deze kaart symboliseert tot slot het licht dat je pad verlicht na de paasdagen. Het wijst op welke gebieden van je leven vernieuwd worden en waar je naar toe gaat.


Ben jij benieuwd welke inzichten de Tarot jouw nog meer kan geven? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een Tarotist of Medium. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten op onze paralijn aanwezig die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.


Ben jij op zoek naar meer gratis Tarot leggingen? Bezoek dan onze pagina met gratis Tarot leggingen.