Paragnost bellen – Tips voor een goed consult

Paragnost bellen Tips

Een paragnost bellen kan best een beetje spannend zijn, zeker wanneer het de eerste keer is dat je met een paragnost belt. Natuurlijk wil jij het liefst zoveel mogelijk uit het gesprek halen. Om het consult zo prettig mogelijk te laten verlopen, zodat jij optimaal profijt kunt halen uit jouw gesprek met een van de paragnosten, geven wij graag 4 tips voor het bellen van een paragnost.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Kies de paragnost zorgvuldig
  Bereid jezelf goed voor
  Zorg dat jij rustig kunt bellen
  Zie het consult als een partnerschap
  Na afloop van het consult


TijdVoorSpiritualiteit probeert zoveel mogelijk informatie over de beschikbare consulten op de website te tonen. Deze informatie is bedoeld om het voor jouw zo makkelijk mogelijk te maken. Allereerst omdat jij zo makkelijk om een selectie kunt maken op basis van jouw persoonlijke behoeftes. Maar daarnaast ook omdat jij, voordat je belt, een helder beeld krijgt over wat jij van de consulent kunt verwachten.

Lees alle informatie onder de foto’s van de paragnosten goed door om te bepalen wie en op welke manier diegene het beste bij jou wensen en voorkeuren aansluit: recht door zee, meelevend, of inspirerend? Van daaruit kun jij beslissen met wie jij verder wilt gaan.

Houdt jij van de Tarot? Voel jij verwantschap met astrologie? Of zoek jij een medium die jou in verbinding brengt met jouw dierbaren? Kies een paar paragnosten die voldoen aan jouw eisen en lees hun introductie teksten op jou gemak nog eens door. Dit is het eerste contact met de door jouw gekozen paragnost.

 Tip: Wil jij vooraf de stem van de consulent horen?

Druk op de paralijn pagina op de knop “audio introductie”. Indien beschikbaar stelt de consulent zich vervolgens via een opgenomen tekst aan jou voor.

Voordat jij belt met een paragnost is het prettig wanneer jij voor jezelf vooraf een duidelijk beeld voor ogen hebt over wat voor jouw de gewenste uitkomst zou zijn. Neem even de tijd om je geest helder en rustig te krijgen. Concentreer jezelf op de situatie die jij opgelost wilt hebben of wat jij wilt weten over jouw huidige situatie.

Noteer je vragen zodat jij deze bij de hand hebt op het moment dat jij besluit een paragnost te bellen. Maak ook tijdens het gesprek aantekeningen zodat jij je de belangrijkste aandachtspunten blijft herinneren.

Wanneer je contact opneemt met een paragnost om inzichten te verkrijgen, zorg dan dat jij deze tijd zo goed mogelijk kunt benutten.

Bel bijvoorbeeld op een rustige plek zodat jij je goed kunt concentreren op de informatie die wordt gegeven, vrij van alle afleiding en achtergrondgeluiden.

Dit is erg belangrijk. Door gebruik te maken van de helderzienden en paragnosten van tijd voor spiritualiteit, ben jij ervan verzekerd dat elke paragnost zorgvuldig is gescreend en beoordeeld.

Elke paragnost is uniek, het is een kwestie van eventjes zoeken naar degene met wie jij een connectie hebt.

Het is handig om wat achtergrond informatie te delen en feedback te geven tijdens het consult zodat de paragnost weet dat jullie een connectie hebben. Onderga het consult met de overtuiging dat wat jouw wordt verteld ook is wat jij nodig hebt om te horen op dat moment.

Vraag om meer uitleg wanneer iets onduidelijk is in het gesprek. Het hebben van een dialoog is nodig om een bevredigend consult te kunnen waarborgen.

Neem na het consult de tijd om even rustig te zitten en laat wat je hebt gehoord over je heen komen.

Soms kan kan het zeer intens en emotioneel zijn, of zijn we erg verrast door dingen die we hebben gehoord. Het rustig verwerken van alle informatie zal ervoor zorgen dat alles een beetje bezinkt.

Volg deze tips, en jij zult zeker een nuttig en bevredigend consult beleven.


Op de paralijn pagina van TijdvoorSpiritualiteit zijn 24 uur per dag meerdere professionele paragnosten aanwezig.

Deze paragnosten voorzien jouw graag van antwoorden op de vragen die jou op dit moment bezig houden, ongeacht of deze vragen betrekking hebben op het verleden, heden of de toekomst.