Kan een paragnost helpen bij het plannen van mijn trouwdag?

Kan een paragnost helpen bij het plannen van mijn trouwdag

Het antwoord op de vraag; Kan een paragnost helpen bij het plannen van mijn trouwdag?’ is absoluut ja. Een paragnost kan door zijn of haar toekomst inzicht mee denken en advies geven. Advies over de gebieden waar een “normale” weddingplanner misschien niet aan denkt of de antwoorden niet op kan geven.

Het plannen van een bruiloft klinkt leuk, maar in praktijk is het vaak zeer overweldigend voor het betrokken paar. In sommige gevallen ontstaat er onenigheid over locatie, voedingskeuzes of huwelijks gasten. In anderen gevallen heeft een persoon (meestal de bruid) het gevoel alles alleen te moeten doen en beslissen.

Het is om al deze redenen dat er wedding planners en bruiloft pakketten bestaan, maar ondanks dat deze zeer behulpzaam kunnen zijn, blijft de realiteit dat de meeste bruidsparen aan het einde van de dag nog steeds gestrest zijn. Kan een paragnost helpen? Absoluut! zij kunnen je vertellen wat er gaat gebeuren op de grootste en (als het goed is) mooiste dag van je leven.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Een Paragnost ziet de obstakels en helpt deze te voorkomen
  Kan een paragnost helpen bij het kiezen van een trouwlocatie?
  Kan een paragnost helpen bij het samen stellen van de gastenlijst?
  Een praktisch voorbeeld van een situatie die een paragnost kan helpen voorkomen:


Een paragnost kan je tijdens het plannen van jouw huwelijk vertellen over wat er zal gaan gebeuren op jouw grote dag – zowel over de goede als ook de slechte gebeurtenissen.

Een paragnost is hierdoor instaat jou te helpen het slechte te voorkomen (door bijvoorbeeld door te vertellen waarvoor jij moet uitkijken), zodat jij deze gebeurtenissen kunt stoppen voordat deze plaatsvinden. Van zitplaats conflicten, misplaatste ringen tot aan een kapsel dat maar niet goed zal gaan zitten, een paragnost kan helpen en jouw wijzen op de mogelijke gevaren.

Een paragnost is daarnaast instaat antwoord te geven op de vragen die voor jouw een grote rol spelen, maar die jij bij niemand kwijt (lijkt) te kunnen. Vragen zoals bijvoorbeeld:

  • Zullen mijn gescheiden ouders elkaar voor mij één dag niet in de haren vliegen?
  • Lukt het mijn haarstylist om mijn haar precies te laten lijken op de foto die ik heb uitgezocht.
  • Lukt het de catering om voldoende rekening te houden met alle allergieën.
  • Zal mijn getuige, die altijd te laat is, op tijd aankomen.
  • Hebben wij niet de verkeerde mensen bij elkaar aan tafel gezet tijdens het diner?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee een paragnost jouw zou kunnen helpen tijdens het plannen van een trouwdag. De complete lijst met voorbeelden is eindeloos, aangezien de angsten en obstakels bij ieder trouwpaar anders zullen zijn.

Trouwen op het strand of in de stad? Binnen of buiten? Welk seizoen? Welke plaats of welk land?

Lukt het maar niet om de juiste trouwlocatie te vinden, bel een paragnost. Een paragnost zou bijvoorbeeld een tarot lezing voor jullie kunnen doen waarin duidelijk wordt of al jullie genodigden een eventueel lange reis wel kunnen betalen. Een paragnost kan daarnaast ook een heel goed beeld geven welke energie jullie verbintenis heeft, deze informatie kan handig zijn voor het uitkiezen van een locatie die past bij jullie persoonlijke energieën.

De kosten van een bruiloft word meestal gebaseerd op het aantal personen. Waarschijnlijk ervaar jij het gevoel dat een heleboel gasten erbij “moeten” zijn. Zou het niet fijn zijn om vooraf te weten of deze mensen er wel echt bij aanwezig horen te zijn? En waarom bepaalde gasten echt niet mogen ontbreken?

Waarom zou jij bijvoorbeeld mensen uitnodigen die jij na jouw huwelijksdag maanden (of nooit) meer ziet? Heb jij ze dan wel echt nodig om jouw mooiste dag compleet te maken? Een paragnost kan jou inzicht geven over welke gasten betekenisvolle relaties zullen zijn in de komende jaren en wie de genodigden zijn die jij, enkel voor de vorm, op de gastenlijst hebt genoteerd.

Het advies van een paragnost beperkt zich niet alleen tot een advies over het aantal mensen op de gastenlijst. Het gaat ook om wie ze zijn en welke mogelijke drama’s ze met zich mee nemen. Een paragnost kan bijvoorbeeld jouw zorgen over ex-geliefden, ruziënde familie en drinkende collega’s wegnemen of bevestigen.

Laten we zeggen dat jou toekomstige schoonmoeder oud tante Greetje (die jij nog nooit hebt ontmoet) wilt uitnodigen. “Verrassend” genoegd vergeet jouw toekomstige schoonmoeder te vermelden dat oud tante Greetje een drankprobleem heeft, waardoor jouw huwelijksdag eindigt met het in toom houden van een handtastelijke en zwaar beschonken tante Greetje.

Een paragnost had deze situatie vooraf voor jouw kunnen duiden, waardoor jij de keuze had oud tante Greetje niet uit te nodigen, of tante Greetje op zijn minst niet in de buurt van de bar te plaatsen.

Kansen en inzichten vanaf het begin

Wanneer jij je nog steeds bevind in de planningsfase van jullie bruiloft, en jullie overwegen hulp in te huren, bedenk dan eens hoeveel mogelijke inzichten een paragnost jullie zou kunnen bieden. Is de grote dag gepland en staat deze op het punt aan te breken? Een paragnost helpt jouw graag de last minute obstakels te vermijden.


Ben jij benieuwd welke inzichten onze paragnosten jou kunnen geven over jouw huwelijk? Op de consulenten pagina van TijdvoorSpiritualiteit zijn 24 uur per dag meerdere professionele paragnosten aanwezig.

Deze paragnosten voorzien jouw graag van antwoorden en inzichten m.b.t de vragen die jou op dit moment bezig houden.