Signalen over jouw toekomst

Signalen over jouw toekomst

Ben jij je er altijd van bewust dat jij signalen over jouw toekomst ontvangt? Of merk zie jij deze signalen over het algemeen over het hoofd? Hoe vaak ben jij verbaasd wanneer een relatie eindigt of een baan stopt? Zag jij dit aankomen? Zou je verbaasd zijn als ik je vertel dat de signalen er al waren en je dit van tevoren had kunnen zien aankomen?

We weten dat we door verschillende levensfases gaan en elke fase een begin, midden en einde heeft. Deze fasen zijn gevoed met energie. In welke fase van deze cyclus we zijn, hoeveel van deze energie beschikbaar is en welke invloed beeld over de toekomst dit schetst is af te leiden uit de volgende signalen binnen de gebieden:


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Fysieke signalen over jouw toekomst
  Geestelijk signalen over jouw toekomst
  Emotionele signalen over jouw toekomst
  Leer van en luister naar de signalen over jouw toekomst


Heb je ooit gemerkt dat je lichaam reageert als je aan iets nieuws en spannends begint?

Het is bijna alsof je lichaam naar voren wordt getrokken, zonder enige inspanning. Wat gebeurt er als die energie begint te verdwijnen? Het is bijna alsof je geduwd moet worden om verder te gaan, toch? De inspanning is te groot. Je bent misschien geen ochtendmens, maar ik kan je vertellen hoeveel gemakkelijker het is om uit bed te komen als je iets hebt om naar uit te kijken.

Je lichaam is een barometer voor alle aspecten in je leven die met energie te maken hebben.

Zie bijvoorbeeld vermoeidheid of een overdosis aan energie als een signaal wanneer jij van plan bent een langdurige relatie aan te gaan. Jouw lichaam geeft namelijk via energie aanwijzingen en hints die jouw kunnen aansturen of af kunnen remmen bij het nemen van grote beslissingen.

Een grote veranderingen in jouw energie niveau? Dit betekend dat er grote veranderingen op komst zijn.

Waar blijft je geest wanneer je gedachtes afdwalen? Ben je op zoek naar het verleden, op zoek naar wat jij je nog kan herinneren?

Ben je aan het nadenken over de toekomst, of beeld jij je bepaalde veranderingen in die er voor zullen zorgen dat alles in jouw leven beter wordt?

Het is tijd om je niet langer te focussen op het verleden en je niet enkel te richten op de toekomst, maar je volledig te richten op het hier en nu. Wanneer jij volledig en bewust leeft in het moment is het een koud kunstje de signalen die jouw geest je geeft goed op te vangen en deze juist te interpreteren.

Maar hoe zit het dan met ons verbeeldingsvermogen?

Maar hoe zit het dan met ons verbeeldingsvermogen? Dit is een goede zaak, toch? Dat klopt, zolang je verbeeldingskracht je helpt bij jouw handelen in de toekomst. Wanneer jouw verbeeldingsvermogen met goede ideeën komt om je werk te verbeteren, is dat een goed teken.

Wanneer jouw verbeelding maakt dat je een betere minnaar wordt en je liefdesleven nieuw leven in blaast, is dat gezond. Wanneer jouw gedachten een positieve invloed hebben op je toekomst, betekent dit dat je sterk in je schoenen staat.

Ben je het meeste van de tijd tevreden? Denk eens na over wat er gaande is in je leven op dit moment. Op een schaal van 1 – 10, ben je dan behoorlijk tevreden? En wanneer jij naar je leven kijkt, wat is een normaal geluk niveau voor jou?

We beginnen meer negativiteit te zien op het moment dat we manieren moeten vinden om onze energie te versterken. Wanneer we niet willen zien wat recht voor onze neus gebeurt, creëren we onbewust zelf emoties die vergelijkbaar zijn met vreugde.

Deze zelf gecreëerde emoties zijn bijna hetzelfde als ‘echt gelukkig zijn’, maar (helaas) op de lange termijn veel minder bevredigend dan wanneer we spontaan het gevoel ervaren dat oprechte blijdschap brengt.

Hoeveel van de routinematige activiteiten (afspraken, etentjes of wekelijkse zakelijke bijeenkomsten) brengen jou voldoening en plezier? Zodra de routine in je leven tegen leegte en sleur aanzit, of wanneer jij begint te merken dat jij altijd tijd voor jezelf tekort komt, besef dan dat de tijd gewoon verder tikt, of wanneer jij niet ingrijpt en je leven naar jouw wensen aanpast.

Leer bewust te luisteren naar de signalen die jou worden gegeven door jouw fysieke, geestelijke en emotionele gesteldheid. Deze gebieden liggen allemaal binnen je kennis en bewustzijn.

Wanneer we ons afsluiten van één van deze gebieden, zetten we onszelf in de positie om te worden verrast, en krijgen wij het gevoel dat ‘het leven ons overkomt. Wie leert te luisteren en te handelen naar de signalen die wij ontvangen over onze toekomst kan bewust en oplettend inspelen op de toekomst die op zijn of haar pad ligt.


Ben jij opzoek naar een betrouwbare helderziende die samen met jouw kijkt naar jouw toekomst en de factoren die van invloed zijn op de uitkomst van jouw gedroomde doelen?

Dan nodigen wij jouw graag uit een kijkje te nemen op onze paragnosten en medium pagina. Op deze pagina zijn dagelijks meerdere helderzienden telefonisch actief.