Spiritueel Cadeau

Spiritueel Cadeau

Spiritueel cadeau: Ben jij nog niet begonnen aan, of nog niet klaar met, het kopen van sint en kerst cadeautjes? Dan is dit het perfecte moment om te bedenken of jij jouw geliefden dit jaar eens wilt verrassen met een spiritueel geschenk.

Een spiritueel cadeautje is op de eerste plaats leuk(er) om te geven dan de gebruikelijke elektronica, zeep setjes, sokken of speelgoed. Daarnaast deel jij op deze manier ook direct jouw spirituele interesse met de mensen van wie je houdt.

Wie weet staat een spiritueel geschenk volgend jaar wel op het verlang lijstje


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:

   Wat maken spirituele cadeau’s anders?
   Start een nieuwe spirituele traditie
   Welke Spirituele cadeaus kun jij het beste geven?
   Wanneer en voor wie is een spiritueel geschenk het perfecte cadeau?
   Ook kinderen kun jij blij maken met een spiritueel cadeau


Oké wij geven het toe; Spirituele geschenken staan misschien niet op het verlanglijstje van de mensen van wie jij houdt. Toch zal de aankoop van een spiritueel cadeau jou veel plezier en voldoening brengen.

En wie weet brengt jouw cadeau je geliefden zoveel inspiratie en/of geluk waardoor een spiritueel geschenk volgend jaar wel op hun wensen lijstje verschijnt.

Cadeau ingepakt

Veel van de geschenken die elkaar geven staan in het teken van materieel bezit. Materiële cadeaus kunnen ons (vrijwel altijd zeer tijdelijk) gelukkig maken. Maar gelukkigere en betere mensen? Dat maken ze ons eigenlijk nooit. 

Bij spirituele cadeaus is dit meestal wel het geval. Spirituele geschenken kunnen ons ondersteunen, troosten en beschermen. Daarnaast tonen zij aan hoeveel iemand voor jou (of jij voor iemand anders) betekent op een manier die bij materiële geschenken eigenlijk niet mogelijk is..

Bloem in handen

Wil jij jouw spirituele geschenk nog net iets bijzonderder maken? Laat dit cadeau dan het begin zijn van een nieuwe traditie voor jullie beiden.

Je kunt dit op verschillende manieren doen. Geef elkaar bijvoorbeeld op alle feestdagen een cadeau wat in het teken staat van de Engelen. Engelen passen immers perfect bij de tijd van het jaar – en brengen daarnaast liefde, geborgenheid, steun en goede raad.

Kunnen jullie de feestdagen helaas niet samen doorbrengen? Bijvoorbeeld doordat de afstand tussen jullie beiden te groot is om tijdens de feestdagen te overbruggen? Dan toont een spiritueel geschenk dat jullie in jullie hart en gedachten toch samenzijn.

Cadeau's ingepakt

Het beste cadeau is een geschenk die jij persoonlijk het beste vindt passen bij de ontvanger. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het een cadeau is waarmee jij kunt laten zien dat de ander enorm belangrijk voor jou is.

We snappen dat dit het niet makkelijker maakt om iets te kiezen, dus delen wij graag vier suggesties.


 Het boek; Self-Care & Rituelen.

Weet jij zeker dat de persoon aan wie jij een spiritueel cadeau wilt schenken wel wat rust en tijd voor zichzelf nodig heeft en verdiend? Dan is het boek Self-Care en Rituelen een bijzonder goed cadeau. Dit boek kan de ontvanger inspireren meer tijd voor zichzelf vrij te maken.

Echte self-care begint tijd voor jezelf, stilte en ruimte voor wat belangrijk is.

Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren.

In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken. Hier heb jij de ruimte om je verlangen naar balans, een gezond lichaam waar te maken.

Voor dit cadeau hoe jij zelf het huis niet uit. Het boek Self-Care & Rituelen is namelijk onder andere verkrijgbaar via Bol.com.

Bekijk dit boek bij bol.com


Geef geluk aan (maximaal) 24 mensen cadeau met deze gelukspoppetjes

Ben jij opzoek naar een klein spiritueel cadeautje welke jij kunt schenken aan meerdere vrienden, collega’s of familieleden? Dan zijn deze 24 gelukspoppetjes precies waar jij naar op zoek bent.

Met dit cadeau breng jij allereerst geluk in het leven van de 24 gelukkige ontvangers. Daarnaast zijn deze poppetjes een mooi teken van jullie gezamenlijke band. Tot slot zijn deze poppetjes ook een perfect cadeau voor de start van een nieuwe spirituele traditie.

Deze vrolijke geluksbrengers zijn ondermeer verkrijgbaar in spirituele webwinkel Spiru.

Bekijk dit cadeau op Spiru.nl


Het boek; HausMagick als spiritueel cadeau

Een ander spiritueel, maar vooral mooi, boek is het boek van Erica Feldmann. Dit boek laat zien dat jij of de ontvanger niet geen enorme portemonnee hoeft te bezitten om een huis in een thuis te transformeren. Daarnaast helpt dit boek om bescherming, comfort, harmonie en balans in huis te creëren of te herstellen.

“In HausMagick deelt Erica Feldmann, de bekendste heks van New York, haar geheimen.”

Met haar boek breng je de verwondering van de natuur, de spanning van eeuwenoude rituelen en de schoonheid van geheimzinnige dimensies in huis. Je huis wordt zo een magische plek waarin jij je goed voelt.

Bijkomend voordeel? Tijdens het lezen van dit boek maakt de ontvanger direct ook kennis met Wicca. Wat een mooi begin kan zijn van jullie gezamenlijke magische en spirituele reis.

Ook voor dit cadeau is het niet nodig om de drukte en/of kou te trotseren. Dit boek bestel je namelijk gemakkelijk en snel via Bol.com

Bekijk dit boek op Bol.com


Met Tarot kaarten geef jij niet alleen een spiritueel maar ook een persoonlijk cadeau

Ben jij opzoek naar een cadeau dat niet alleen spiritueel maar ook heel persoonlijk is? Overweeg dan eens een spel Tarot kaarten cadeau te geven.Op de eerste plaats brengt de Tarot de ontvanger geluk, inspiratie, bescherming en zelfkennis.

Daarnaast geven Tarotkaarten je alle ruimte om jouw cadeau echt persoonlijk te maken. Tarotkaarten zijn immers verkrijgbaar in ontelbare varianten en thema’s. Een set vinden die echt bij de ontvanger past hoeft dan ook niet (bijzonder) ingewikkeld te zijn.

Ben jij opzoek naar inspiratie? Zowel Bol.com als de webwinkel Spiru verkopen enorm mooie en bijzondere tarotkaarten.

Persoonlijke tip: Geen idee welk Tarotdeck het beste bij de ontvanger past? Dan kunnen wij het Shadowscapes Tarot Deck met veel liefde aanbevelen.

Bekijk het Shadowscapes Tarot Deck

of

Bekijk alle Tarot kaarten van Bol.com | Bekijk alle Tarot artikelen van Spiru.nl

Cadeau inpakken

Een spiritueel geschenk is een geschikt geschenk voor iedereen die wel (wat) ondersteuning, troost, bescherming of (spiritueel) geluk in zijn of haar leven kan gebruiken. Een spiritueel cadeau hoeft daarnaast zeker niet perse (veel) geld te kosten.

Liefde, mededogen, vriendschap en vriendelijkheid zijn namelijk ook prachtige spirituele geschenken om dit jaar cadeau te doen. Het zijn tot slot ook geschenken. Geschenken die echt een verschil maken in het leven van de mensen waar jij van houdt en/of geeft.

Kind met cadeau

Hoewel het ietsjes lastiger is om (jouw) kinderen blij te maken met een spiritueel cadeau is het niet onmogelijk. Een paar van onze persoonlijke favoriete spirituele cadeautjes voor kinderen:


Boek sprookje van de dood

Geef jij graag een boek cadeau? Dan weten wij zeker dat jij, en de ontvanger, bijzonder veel troost en bescherming kunnen vinden in het boek: Het sprookje van de dood.

“Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken”

Bekijk dit boek bij bol.com


Geef jij liever een Tarotdeck cadeau? Bijvoorbeeld omdat jij hiermee jouw passie voor de Tarot op een speelse wijze kunt delen?

Dan raden wij je aan om absoluut het speciaal voor kinderen ontwerpen Tarotspel ‘Children’s Tarot’ eens te bekijken.

Bekijk dit Tarot Deck bij bol.com


Boek stilzitten als een kikker

Is de cadeau ontvanger niet alleen een klein maar ook een druk persoontje? Dan is het boek “Stilzitten als een kikker‘ van Eline Snel echt een aanrader.

Dit bijzondere boek staat boordevol mindfulness oefeningen en verhaaltjes waar al honderdduizenden kinderen baat bij hebben gehad.

Bekijk dit boek bij bol.com


Schenk (jouw) kinderen een cadeau voor het leven door hen kennis te laten maken met meditatie? Dan zijn hier verschillende manieren voor.

Een van die manieren is om samen aan de slag te gaan met het boek “Mediteren en ontspannen met kinderen”. Dit boek is bijzonder goed om samen met jouw kind tot rust te komen.

Tip: Dit boek is ook een perfect geschenk voor een basisschool leraar of lerares.

Bekijk dit boek bij bol.com


Heb jij zelf een goede spirituele cadeau tip? Dan nodigen wij jou graag uit deze met ons te delen. Dit kan gemakkelijk en snel via ons contact formulier.