Tarot en het Sterrenbeeld Leeuw

Tarot en het Sterrenbeeld Leeuw

Tarot en het Sterrenbeeld Leeuw: De Tarot heeft door de jaren heen bewezen een nuttige tool te zijn om ons inzicht te geven in ons leven en onze toekomst. Er zijn verschillende manieren om de Tarot te gebruiken en een daarvan is door de kaarten bijvoorbeeld te associëren met astrologische tekens.

In dit blog zullen we de relatie tussen de Tarot en het Sterrenbeeld Leeuw nader bekijken. Daarnaast bespreken wij drie Tarot kaarten die worden gekoppeld aan de Leeuw.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


   Het Sterrenbeeld Leeuw en Tarot kaarten
   Tarot kaart van de Zon
   Leeuw en de Tarot kaart Kracht
   Tarot kaart van de Dwaas
   Tarot biedt de mogelijkheid om te groeien
   Conclusie: Tarot en het Sterrenbeeld Leeuw


Tarot en Leeuw

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw staan bekend om hun zelfvertrouwen, creativiteit en charisma. Ze hebben een natuurlijke leiderschapskwaliteit en kunnen inspireren en motiveren.

De Tarot-kaarten die vaak worden geassocieerd met het Sterrenbeeld Leeuw? Dat zijn De Zon, Kracht en De Dwaas.

De Zon is een kaart die staat voor verlichting, helderheid en zelfbewustzijn. Mensen onder het sterrenbeeld Leeuw hebben vaak een natuurlijke krachtige energie en een stralende persoonlijkheid.

“Geloof in je innerlijke kracht.”

De Zon herinnert hen eraan om hun ware zelf te omarmen en te stralen als de zon, en te geloven in hun eigen innerlijke kracht.

Kracht is een Tarotkaart die symbool staat voor, hoe kan het haast ook anders, Kracht. In dit geval staat de kaart voor de kracht van het hart en de zachte aanpak om succes te bereiken.

Mensen onder het sterrenbeeld Leeuw hebben vaak een grote passie en doorzettingsvermogen. Tarot kaart Kracht herinnert hen eraan om deze passie te gebruiken in combinatie met vriendelijkheid en ook mededogen om zo hun doelen te bereiken.

De Dwaas is een kaart die staat voor avontuur, spontaniteit en nieuwe beginnen. Mensen onder het sterrenbeeld Leeuw houden zelf vaak van nieuwe ervaringen en ook van uitdaging.

De Dwaas moedigt de Leeuwen tot slot ook aan om open te staan voor nieuwe ideeën en kansen, en om moedig te zijn en risico’s te nemen.


Over het algemeen kan gesteld worden dat mensen onder het sterrenbeeld Leeuw zich aangetrokken voelen tot de Tarot omdat deze hen helpt hun zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te vergroten.

De Tarot biedt hen allereerst de mogelijkheid om inzicht te krijgen in hun eigen sterke punten en uitdagingen. Daarnaast kan het hen te helpen groeien en evolueren op een manier die past bij hun natuurlijke talenten en vaardigheden.


In conclusie; Tarot en het sterrenbeeld Leeuw delen veel eigenschappen. Beide zijn gericht op zelfbewustzijn, creativiteit en charisma.

De Tarot kan Leeuwen helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en daarnaast hun passie te gebruiken om hun doelen te bereiken. Het biedt hen ook de mogelijkheid om open te staan voor nieuwe ideeën en avonturen, en om moedig te zijn en risico’s te nemen.


Meer berichten met het label Tarot.


Wil jij graag een professionele Tarot reading? Of heb jij vragen over bijvoorbeeld de Tarot die jij graag aan een professionele Tarotist zou willen vragen?

Tijd voor Spiritualiteit werkt samen met een team van eerlijke en getalenteerde Tarot lezers die je onder andere graag meer vertellen over Tarot en jouw toekomst.