Tarot en het Sterrenbeeld Stier

Tarot en het sterrenbeeld Stier

Tarot en het Sterrenbeeld Stier: De Tarot is een oude methode van divinatie die al eeuwenlang wordt gebruikt om inzicht te krijgen in de toekomst en het heden. Maar het voorspellen van de toekomst is zeker niet de enigste functie van Tarot omdat Tarot nog zoveel meer inzicht kan geven.

Een van de manieren waarop jij de Tarot nog meer zou kunnen gebruiken? Dat is bijvoorbeeld door middel van het associëren van de kaarten met Astrologische tekens.

In dit blog zullen we de relatie tussen Tarot en het Sterrenbeeld Stier onderzoeken.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


   Het Sterrenbeeld Stier en Tarot kaarten
   Tarot kaart Gerechtigheid
   Stier en de Tarot kaart van de Keizerin
   Tarot kaart van de Dood
   Tarot biedt de mogelijkheid om te groeien
   Conclusie: Tarot en het Sterrenbeeld Stier


Tarot en Stier

Ben jij geboren onder het teken van de Stier? Dan ben jij waarschijnlijk benieuwd welke Tarot kaarten gelinkt worden aan jouw Sterrenbeeld. Hoewel iedere kaart raakvlakken heeft met de Stier zijn er drie kaarten waarmee de verbondenheid het sterkst lijkt te staan.

“Gerechtigheid, de Keizerin en de Dood worden het vaakst aan de Stier gekoppeld.”

Het Sterrenbeeld Stier wordt geassocieerd met stabiliteit, vastberadenheid, praktische wijsheid en sensualiteit. Deze eigenschappen worden vaak geassocieerd met de kaarten Gerechtigheid, de Keizerin en de Dood uit de Tarot.

De Tarot kaart Gerechtigheid is een kaart die staat voor eerlijkheid en evenwicht. Deze kaart vertegenwoordigt allereerst het idee van een balans tussen geven en nemen en daarnaast voor de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties.

Dit zijn allemaal waarden die hoog in het vaandel staan bij mensen die onder het teken Stier geboren zijn.

De Keizerin is een andere kaart die vaak geassocieerd wordt met het Sterrenbeeld Stier. Deze kaart staat voor vruchtbaarheid en overvloed. De Keizerin is een symbool van creativiteit en het vermogen om te groeien en te bloeien.

Stieren zijn vaak zeer productieve mensen en hebben de neiging om te floreren in omgevingen waarin ze kunnen creëren en groeien.

De Dood is een kaart die vaak verkeerd wordt begrepen, maar die toch zeer toepasselijk is voor mensen onder het teken Stier.

“De Dood herinnert ons eraan dat het soms nodig is om los te laten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”

Deze kaart vertegenwoordigt het einde van een cyclus en het begin van iets nieuws. Het is een symbool van verandering en transformatie. Stieren zijn vaak zeer vastberaden mensen en hebben de neiging om vast te houden aan wat ze kennen.


Tarot en Inzicht

Tarot en het Sterrenbeeld van de Stier zijn een krachtige combinatie. Over het algemeen kan gesteld worden dat mensen onder het Sterrenbeeld Stier zich vaak aangetrokken voelen tot de Tarot omdat deze hen helpt om inzicht te krijgen in de toekomst en hun eigen sterke punten en uitdagingen.

De Tarot biedt de Stier de mogelijkheid om te groeien en te evolueren op een manier die past bij hun natuurlijke talenten en vaardigheden.


Kort samengevat kunnen we stellen dat de Tarot en het Sterrenbeeld Stier veel met elkaar gemeen hebben. Beide zijn gericht op stabiliteit, vastberadenheid, praktische wijsheid en sensualiteit.

De Tarot kan Stieren allereerst helpen om hun eigen kracht en zwakke punten te begrijpen. Daarnaast kan deze hen te helpen groeien en evolueren op een manier die past bij hun natuurlijke talenten en vaardigheden.


Meer berichten met het label Tarot.


Wil jij graag een professionele Tarot reading? Of heb jij vragen over de Tarot die jij graag aan een professionele Tarotist zou willen vragen?

Tijd voor Spiritualiteit werkt samen met een team van eerlijke en getalenteerde Tarot lezers die je onder andere graag meer vertellen over Tarot en jouw toekomst.