Tarot Ja Nee (Legging)

Tarot Ja Nee legging

Tarot Ja/Nee: Tarot is een eeuwenoud systeem dat gebruikt wordt om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van het leven. Een van de meest eenvoudige en directe manieren om Tarot te gebruiken? Dat is door middel van een Ja/Nee-legging.

In deze blog leggen wij graag uit wat een Ja/Nee-legging is en daarnaast ook hoe jij deze legging zelf kunt doen.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


   Wat is een Ja Nee legging?
   |–Hoe voer je een Ja/Nee-legging uit?
   |–Tips voor deze legging
   Conclusie Tarot Ja Nee Legging


Een Ja/Nee-legging is een van de meest basisvormen van Tarotleggingen. Het doel van deze legging is, kort samengevat, om eenvoudige vragen te beantwoorden met een Ja of Nee. Bijvoorbeeld: “Zal ik die nieuwe baan krijgen?” of “Zal ik verhuizen naar een ander land?”.

Formuleer je vraag: Stel je vraag duidelijk en specifiek. Bijvoorbeeld: “Zal ik worden aangenomen voor de functie waar ik onlangs op heb gesolliciteerd?”.

Kies je Tarotdeck: Kies een Tarotdeck dat je aanspreekt en waar je je comfortabel bij voelt. Dit kan een traditioneel Tarotdeck zijn, of een deck met een thema dat je aanspreekt.

Schud de kaarten: Schud de kaarten terwijl je je concentreert op je vraag. Denk aan de vraag terwijl je de kaarten schudt.

Trek een kaart: Trek één kaart uit het deck. Dit zal het antwoord zijn op je vraag.

Interpretatie: De interpretatie van de kaart is afhankelijk van het deck en de vraag die gesteld is. Over het algemeen betekent een omgekeerde kaart “Nee” en een rechtopstaande kaart “Ja”.

Herformuleren van de vraag: Als het antwoord niet duidelijk is, kun je proberen de vraag anders te formuleren en de kaart opnieuw te trekken.

  • Houd je vraag specifiek en duidelijk.
  • Concentreer je op je vraag terwijl je de kaarten schudt.
  • Kies een Tarotdeck waar je je comfortabel bij voelt.
  • Neem de tijd om de kaart te interpreteren en probeer het antwoord niet te forceren.

Ter conclusie: Een Ja/Nee-legging is een eenvoudige manier om Tarot te gebruiken om antwoorden op specifieke vragen te krijgen. Het is belangrijk om je vraag duidelijk en specifiek te formuleren, en om je te concentreren op je vraag terwijl je de kaarten schudt.

Het kiezen van een Tarotdeck waar je je comfortabel bij voelt is ook belangrijk. Onthoud dat het interpreteren van de kaart eveneens afhankelijk is van het deck en de vraag die gesteld is. Als het antwoord niet duidelijk is, kun je proberen de vraag anders te formuleren en de kaart opnieuw te trekken.


Meer berichten met het label Tarot.


 Ben jij op zoek naar een gratis Tarot, Speelkaart of Engelenkaart legging? Bezoek dan eens onze pagina met gratis leggingen.


Ben jij benieuwd welk antwoord een Tarotist op jouw vraag ontvangt? Bekijk dan direct welke Tarotisten op dit moment bereikbaar zijn via onze Astrolijn.