Telefonisch Tarotconsult

Telefonisch Tarotconsult

Het telefonisch Tarotconsult behoort tot een van de meest populaire diensten die onze spirituele mediums aanbieden. De populariteit van deze consulenten is niet zo verwonderlijk. Een Tarotist kan kan namelijk, tijden een telefonische tarotconsult, advies geven over een breed scala van onderwerpen.

Maar wist jij dat niet alleen onze gespecialiseerde Tarotisten werken met Tarot kaarten? Wie nog meer, wanneer en waarom? Wij vertellen er graag iets meer over in dit blog bericht.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:


  Onderwerpen van een telefonisch Tarotconsult
  De top 3 onderwerpen van een telefonisch Tarotconsult


Vindt jij het prettig wanneer de consulent gebruik maakt van de kracht van een tarot deck? Schroom dan niet dit direct aan het begin van het consult aan te geven. Het consult is namelijk van ‘jou’ en natuurlijk wil jij alles uit jouw telefonisch (Tarot)consult kunnen halen.

Het scala van onderwerpen waarbij tarot lezingen kunnen helpen de vraag goed te beantwoorden is enorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over de liefde en relaties maar ook aan financieel en loopbaanadvies.

De kracht van een telefonisch tarotconsult ligt in de vaardigheid van de Tarotist.

Iedere kaart bevat zijn eigen basis betekenis. Deze basis betekenis geeft een globaal advies over de uitkomst van de gestelde vraag. De echte kracht van een telefonisch tarotconsult ligt echter in de vaardigheid van de Tarotist. Een goede en betrouwbare Tarotist is namelijk in staat ook de diepere betekenis van de kaarten te interpreteren. Hij of zij is daardoor instaat een veel concretere boodschap te halen uit de krachtige Tarot kaarten.

Telefonisch Tarot Consult

Tijdens een Tarot lezing kan, en mag, iedere vraag gesteld worden. Voor het geven van een goed voorbeeld van vragen gebruiken wij graag de 3 meest besproken   onderwerpen tijdens een telefonisch Tarotconsult.

03) Spiritueel carriere advies

Het op 2 na meest besproken onderwerp tijdens een tarotconsult is het onderwerp carriere. Heb jij een vraag die betrekking heeft op jouw carriere? Dan kan een Tarotist, door het lezen van de Tarot kaarten, jou voorzien van antwoorden en goede raad.

De Tarot kaarten laten tijdens een reading bijvoorbeeld zien dat het tijd is voor verandering (bijv. doormiddel van de kaart van de dood). Afhankelijk van de situatie, kan dit worden geïnterpreteerd als een promotie, een nieuwe baan of een verandering van werkplek.

De consulent en jij kunnen samen onderzoeken welke boodschap voor jouw op dit moment van toepassing is. De consulent doet dit onderanderen door alle kaarten als geheel te lezen, maar ook door gerichte vragen aan jou te stellen. Jouw eigen wens en inbreng speelt immers ook altijd een grote rol.

02) Spiritueel financieel advies

Het op 1 na meest besproken onderwerp tijdens een telefonisch tarotconsult is het onderwerp financiën. Ben jij ook opzoek naar financieel advies? Bijvoorbeeld omdat jij hulp wilt ontvangen bij het oplossen van geld problemen? Of zoek jij een frisse nieuwe blik die verteld welke invloed jouw huidige manier van budgetteren heeft op de toekomst?

Ook dan kan een tarot lezing je erg goed van dienst zijn. De beste manier om financiën onder controle te houden is door te plannen en uitgaven te begroten. En wat is in nu een betere manier dan je financiële toekomst nu al af te stemmen op aankomende meevallers of tegenvallers?

Een tarot lezing over je financiële situatie kan helpen om nu alvast rekening te houden met de toekomst. Ziet de toekomst er goed uit?  Dan kun jij er over denken een appeltje voor de dorst op te bouwen. Komen er juist grote uitgaven aan? Dan kun jij hier nu alvast rekening mee houden.

01) Spiritueel relatie advies

Één ding is absoluut nodig en dat is eerlijkheid.

Veruit het meest besproken onderwerp tijdens een telefonisch tarotconsult is het onderwerp van de liefde. En dat komt goed uit, want juist voor de vragen die betrekking hebben op de liefde en relatie-advies is een telefonisch tarotconsult bij uitstek een geschikt medium. Hier is wel één ding absoluut voor nodig namelijk eerlijkheid.

Doordat dit onderwerp zo persoonlijk en dichtbij de persoonlijke emoties komt is het voor een goede tarot lezing belangrijk zo open en eerlijk mogelijk te zijn. Onze paragnosten, mediums en tarotisten kunnen tijdens een consult persoonlijke vragen stellen om een duidelijker beeld te krijgen van de (door de Tarot gegeven) boodschap die voor hen ligt.

Wees niet bang dat jouw informatie met andere wordt gedeeld. Onze consulenten gebruiken de door jouw gegeven informatie uitsluitend voor het verduidelijken van de doorgekomen boodschap en delen deze nooit na afloop van het gesprek.


Wil jij graag in contact komen met een betrouwbare Tarotist? TijdVoorSpiritualiteit werkt samen met een team van eerlijke en getalenteerde Tarot Lezers die jouw graag meer vertellen over Tarot.