Verleiding en sterrenbeeld: Zo verleid je ieder Sterrenbeeld

Verleiding en Sterrenbeeld

Verleiding en sterrenbeeld: Een veelgestelde (astrologische) vraag die vaak gesteld wordt is; ‘welk sterrenbeeld past bij mij’. Een vraag die minder vaak gesteld wordt, maar minstens even belangrijk is? Dat is de vraag ‘hoe maak ik indruk op deze persoon en/of hoe verleid ik een bepaald sterrenbeeld?

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe liefde dan is het uiteraard goed om te weten welke persoon er bij je past. Wanneer je het antwoord op deze vraag hebt gevonden volgt al snel de vraag; hoe maak ik indruk op hem of haar?

Benieuwd naar het antwoord op de laatste vraag? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij de ware liefde voor je wint op basis van zijn of haar sterrenbeeld.

Verleid ieder sterrenbeeld:

Het sterrenbeeld van een persoon verteld heel erg veel over zijn of haar karakter en persoonlijke eigenschappen. Wil jij indruk maken op een bepaald persoon? Dan kun jij de informatie die gekoppeld is aan zijn of haar sterrenbeeld gebruiken om indruk op deze persoon te maken.

Benieuwd hoe? Klik dan op de naam van zijn of haar sterrenbeeld en ontdek hoe jij zijn of haar liefde voor je kunt winnen.


Versneld lezen? Spring in dit bericht naar:Sterrenbeeld Waterman

De Waterman staat onterecht bekend als ijskoud en afstandelijk. Dit misverstand ontstaat meestal doordat de Waterman graag de touwtjes in handen heeft en zijn of haar hart niet direct openstelt. Kijk jij iets verder? Dan ontdek je al snel dat Watermannen diep van binnen intens gepassioneerde en slimme mensen zijn.

“Verleid de Waterman met humor, kennis en wijsheid.”

Wil jij de Waterman verleiden? Dan kun jij dit het beste doen door in te spelen op hun briljante brein. Voor de Waterman begint liefde en verleiding altijd in de hersenen. Zorg er dus voor dat jij direct opvalt door jouw intellectuele uitspraken en humorvolle karakter.


Sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn gevoelig, opmerkzaam en laten zich graag zachtjes verleiden. Open jij het gesprek met een platte openingszin? Dan zijn jouw kansen vaak direct al verkeken. De Vis zoekt namelijk naar een diepe verbintenis en een relatie met betekenis en inhoud. Tijd voor het spelen van spelletjes? Dat heeft de Vis zeer zeker niet.

“Open je hart en toon oprechte interesse.”

Wil jij een Vis verleiden? Begin dan allereerst met het schrijven van een tedere liefdesbrief. Heb jij beet? Dan is het bereiden van een heerlijke maaltijd, gevolgd door een zwoele massage, de volgende stap.

Klinkt dit alsof alleen jij heel veel moeite moet doen? Maak je dan geen zorgen. Wanneer jij de Vis eenmaal hebt weten te verleiden dan ontvang jij de aandacht die jij gegeven hebt in meervoud weer terug.


Sterrenbeeld Ram

Zowel mannelijke als vrouwelijke Rammen hebben de neiging om graag de leiding te nemen. Dit is belangrijke informatie om rekening mee te houden wanneer je je hart richt op de Ram die wordt geregeerd door de God van oorlog.

“Verliefd op een Ram? Loop niet te hard van stapel”

De Ram houdt er niet alleen van om de touwtjes in handen te hebben. Rammen houden er namelijk daarnaast ook van om te winnen. De beste manier om een Ram te verleiden? Dat is door hem/of haar jouw te laten verleiden.

Maar pas op! Wees niet te afstandelijk. Rammen zijn gek op vleierij en vinden het enorm fijn om te merken dat zij jouw hart sneller doen kloppen. Jezelf ongeïnteresseerd opstellen, met de hoop dat dit jouw aantrekkelijker maakt, dat werkt bij de Ram eerder averechts.


Sterrenbeeld Stier

Stieren worden geregeerd door Venus, dus reageren ze van nature op liefdevolle verlokkingen. Wil jij de Stier het hof maken? Dan is het goed om hier rekening mee te houden. Mooie bloemen, oprechte verwennerij en een tedere aanraking zijn slechts enkele voorbeelden van manieren om de Stier voor je te winnen.

“Trek alles uit de kast – niets is te gek.”

Wil jij een Stier verleiden? Haal dan alles uit de kast. Vuurwerk en violen, rozengeur en maneschijn? Het klinkt voor jou misschien als ‘overdreven’ en ‘cliché’. De sensuele en romantische Stier denkt hier echter heel anders over. Sterker nog, het zijn de sleutels waarmee jij het hart van de Stier kunt openen. Teveel aandacht en vleierij? Dat bestaat volgens de Stier eigenlijk gewoon niet.


Astrologische lockdown tips voor tweelingen:

Tweelingen zijn over het algemeen buitengewoon charmant en meesterlijke flirters. Wil jij het hart van de Tweeling voor je winnen? Dan moet jij dus van goede huize komen. Een Tweeling is immers niet snel onder de indruk. En dat niet alleen. Jij bent daarnaast absoluut niet de enigste persoon die zijn of haar oog op de Tweeling heeft laten vallen.

“Maak jij de Tweeling aan het lachen? Dan heb jij de eerste slag direct gewonnen.”

Wil jij een Tweeling verleiden? Zorg er dan voor dat jij hem of haar geestelijk (maar ook lichamelijk uit weet te dagen. Geestige opmerkingen en subtiele aanrakingen zijn namelijk een must wanneer jij een Tweeling voor je wilt winnen. Maak jij de Tweeling aan het lachen? Dan sta jij direct 1-0 voor. Tot slot zijn Tweelingen ook dol op lange gesprekken. Heb jij een date met een Tweeling? Zorg er dan voor dat jij genoeg gespreksstof hebt zodat er geen ongemakkelijke stiltes ontstaan.


Lockdown tips voor de kreeft:

Kreeften houden van rust, veiligheid, vertrouwen en samenhorigheid. De Kreeft kan daarnaast bijzonder slecht tegen stress en vermijd zelfs het liefst zoveel mogelijk de dagelijkse hectiek. Wil jij Kreeft voor je winnen? Zorg er dan voor dat de kreeft de alledaagse hectiek even kan vergeten en deze zich kan ontspannen.

“Wil jij de Kreeft voor je winnen? Dan is geduld jouw belangrijkste wapen.”

Wil jij een Kreeft verleiden? Dan is het verstandig om hier flink wat tijd voor uit te trekken. Laat zien dat jij tijd in jullie (mogelijke) relatie wilt investeren zodat hij of zij de ruimte voelt om uit zijn of haar schulp te kruipen. Intieme gesprekken zijn een goede eerste stap.

De Kreeft is tot slot ook absoluut romantisch aangelegd. Maar dat gezegd hebbende is het goed om niet direct over te gaan op grote romantische gebaren. Teveel aandacht in een keer? Dat schrikt de Kreeft enorm af.


Welke baan past bij mijn Sterrenbeeld? Boogschutter

Heb jij je hart verloren aan de avontuurlijke en gepassioneerde Boogschutter? Maak dan je borst maar nat! Een Boogschutter laat zich namelijk niet ‘zomaar’ verleiden. Boogschutters houden van leuke, flirterige, sexy en avontuurlijke liefdespartners. Dus een Boogschutter verleiden is geen gemakkelijke opgave.

“Een Boogschutter verleiden? Zorg ervoor dat jij uit de ‘flirt-zone’ ontsnapt.”

Wil jij een Boogschutter verleiden? Dan is de eerste stap om ervoor te zorgen dat jij uit de ‘flirt-zone’ komt. Zorg ervoor dat het duidelijk is dat jij zoekt naar een liefdespartner voor een serieuze relatie.

Daarnaast is het ook belangrijk dat jij laat zien dat jij jouw geluk niet laat afhangen van een partner. Een Boogschutter zoekt namelijk iemand om het avontuur samen mee aan te gaan. Wanneer de Boogschutter het gevoel krijgt dat hij je mee moet nemen op sleeptouw? Dan is de vlam snel gedoofd.


Astrologische lockdown tips voor de Steenbok

Steenbokken vinden het heerlijk om behandeld te worden alsof ze bijzondere diamanten zijn. Om de aandacht van een Steenbok te trekken is het dus belangrijk om te laten zien dat jij hem of haar heel bijzonder en speciaal vindt.

Daarnaast moet de Steenbok jou natuurlijk ook interessant vinden. Dat klinkt als een open deur – maar doordat de Steenbok niet snel onder de indruk is kan dat best een grote stap zijn.

“Een Steenbok zoekt iemand waarmee hij of zij samen hogerop en vooruit kan komen in het leven.”

Wil jij een Steenbok verleiden? Dan is het allereerst belangrijk dat jij jouw eigen leven goed op de rit hebt. Een Steenbok is een carrièretijger en iemand die met veel energie en toewijding de sociale ladder beklimt. Hij of zij is daardoor, net als de Boogschutter, vooral op zoek naar iemand om dit samen mee te doen. Een afwachtende en een onzekere houding? Daar knapt de Steenbok vrijwel zeker direct op af.


Welke baan past bij mijn sterrenbeeld? Leeuw

Wil jij direct in het oog springen bij een Leeuw? Dan is het belangrijk om de Leeuw met aandacht en zorg te overladen. Leeuwen staan bekend als ‘een tikje egocentrisch’ en gek op aandacht. De snelste weg naar het hart van de Leeuw? Dat is hierdoor via zijn of haar Ego. Nu klinkt dit misschien afschrikwekkend. Maar geen zorgen! Wanneer jij het hart van de Leeuw gewonnen hebt ontvang jij die aandacht in veelvoud terug.

“Er zal altijd aandacht van buitenaf blijven.”

Een Leeuw verleiden is de eerste stap, een relatie met een Stier behouden is een totaal andere stap. Een Leeuw staat, ook wanneer hij of zij een relatie heeft, nog altijd graag in de belangstelling. Aandacht van buitenaf zal er dus (ook tijdens jullie relatie) altijd blijven. Het is goed om dit in gedachte te houden.


Lockdown tips voor de maagd

Hoe jij jezelf presenteert betekent alles voor Maagd. Maagden voelen zich aangetrokken tot klassieke schoonheden met een puur gevoel voor smaak en stijl. Maagden hebben daarnaast een hekel aan opzichtige outfits en luidruchtigheid in het algemeen. En, hoewel de Maagd bekend staat als liefdevol en zorgzaam, is de Maagd niet op zoek naar een partner die verzorgd moet worden.

“Tijdens een date met een Maagd is de kans groot dat jij het meeste aan het woord bent.”

Wil jij een Maagd verleiden? Dan is een goed gesprek de snelste weg naar het hart van Maagd. Een date met een Maagd kan hierdoor soms wel een beetje voelen als een sollicitatiegesprek. Maak je echter geen zorgen. De Maagd is echt niet koud of afstandelijk – Maagden luisteren gewoon aandachtig om uit te vinden wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Kleine tip: Maagden praten niet graag over zichzelf of onthullen niet graag ‘te veel – te vroeg’. Daarentegen houden zij er wel van om te luisteren. Bereid je dus voor om over een groot aantal fascinerende onderwerpen te praten en probeer tot slot niet direct te veel persoonlijke vragen te stellen.


Astrologische lockdown tips voor de Weegschaal

Wil jij een Weegschaal het hof maken? Zorg er dan allereerst voor dat jij er op je allerbest uitziet. De schoonheid minnende Weegschaal wordt immers geregeerd door de godin van de liefde, dus je sensuele verlangens moeten gebaseerd zijn op zowel oprechtheid als passie. Daarnaast houdt de Weegschaal van alles wat mooi is in het leven. Een Weegschaal overladen met romantiek en luxe cadeaus is dan ook altijd een goede zet.

“Harmonie, balans en samenhorigheid betekenen alles voor de Weegschaal.”

Hoewel de Weegschaal geniet van (extreem) veel liefde en aandacht is het ‘balans’ waar hij of zij het meest naar op zoek is. De Weegschaal heeft, meer dan andere sterrenbeelden, behoefte aan liefde, harmonie en balans. Heb jij de het hart van de Weegschaal voor je gewonnen? Dan is de kans enorm groot dat jij zijn of haar liefde niet snel meer zult verliezen.


Sterrenbeeld schorpioen

Wil jij de sexy, tedere en liefdevolle Schorpioen versieren? En wie wilt dat nou niet? Wees dan allereerst lief, gevoelig en zachtaardig. Dit is erg belangrijk aangezien Schorpioenen zelf namelijk ook heel teder en liefdevol zijn in de liefdesarena. En, misschien niet zo gek, zoekt de Schorpioen iemand die net zoveel liefde geeft als dat hij of zij krijgt (en aangezien de Schorpioen enorm veel liefde schenkt wordt er een hoop van jou verwacht).

“Wat je ziet is wat je krijgt. Verwacht niet dat jij de Schorpioen kunt veranderen.”

Wil jij een Schorpioen verleiden? En wil jij daarnaast een vreedzame en langdurige relatie met hem of haar opbouwen? Denk dan niet dat jij hem of haar ‘wel even’ kunt veranderen. Een Schorpioen rent zo snel mogelijk de deur uit wanneer deze merkt dat jij hem of haar wilt veranderen in iets dat hij of zij niet is.


Ben jij opzoek naar meer Astrologisch liefdes advies? Dan is het artikel: De schaduwzijde van ieder sterrenbeeld misschien een leuke leestip.