Wat is een professioneel paragnost?

Professioneel Paragnost

Op de vraag ‘wat is een professioneel paragnost?’ Daar zullen de meeste mensen voor zichzelf vrij gemakkelijk een algemeen antwoord op kunnen bedenken. 

Waarschijnlijk heb ook jij een idee wat een paragnost is, en wat jij van een paragnost zou mogen verwachten. De kans is groot dat het beeld welke jij, van een paragnost, hebt klopt. Of dat jouw beeld op zijn minst in de buurt komt.

Toch heeft niet iedereen hetzelfde beeld van een paragnost. De ene persoon denkt bijvoorbeeld dat een paragnost iemand is die zich omringd met kaarsen en voortdurend zit te staren in een kristallen bol.

Een ander denkt bij het woord paragnost misschien eerder aan een groep mensen die een seance houden in een oud gebouw. Weer een ander zou kunnen denken aan iemand die zich bezig houdt met het lezen van theeblaadjes of aan iemand die Tarot lezingen geeft in zijn of haar eigen huiskamer.

Professioneel Paragnost

Het is duidelijk dat er een hele reeks van dingen zijn waaraan mensen denken wanneer zijn denken aan een ‘typische paragnost’, maar wat is een echte paragnost? En wat maakt iemand een professioneel paragnost?

Een paragnost is iemand die beschikt over een aantal psychische krachten, zij het helderziendheid, heldervoelendheid of de gave van helderhorendheid.

Wat onderscheidt een paragnost van een professioneel paragnost?

Een professioneel paragnost onderscheid zich van een ‘normale’ paragnost doordat hij of zij ervoor heeft gekozen zijn of haar gave te gebruiken om mensen die daarom vragen te helpen.

Een professioneel paragnost kan jouw op vele verschillende manieren van dienst zijn. Ben jij bijvoorbeeld geïnteresseerd in wat de toekomst voor jouw in petto heeft? Dan kan een paragnost je vragen beantwoorden en advies geven over hetgeen jij op je pad tegen zult komen.

Wil jij contact opnemen met een dierbare die overleden is? Dan kan een paragnost fungeren als een medium voor de geest van de overledenen.

Tot slot; Ook met vragen over jouw huidige situatie kun jij bij een professioneel paragnost terecht. Een paragnost kan jouw in dat geval voorzien van nieuwe inzichten en een alternatief standpunt tonen welke normaal niet beschikbaar is voor mensen zonder spirituele gaven vermogen.


Op de spirituele consulenten pagina van TijdvoorSpiritualiteit zijn 24 uur per dag meerdere professionele paragnosten aanwezig. Deze paragnosten voorzien jouw graag van antwoorden. Antwoorden op de vragen die jou op dit moment bezig houden. Of, antwoord op vragen die betrekking hebben op het verleden, heden of de toekomst.