Chinese jaarhoroscoop Draak 2021

“Chinese jaarhoroscoop Draak 2021 – 2021 bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor een perfect jaar.”

Chinese Jaarhoroscoop Draak 2021

Het Chinese Nieuwjaar begint op 12 februari. Op dit moment zal er een overgang zijn van het ‘jaar van de Rat’ naar het ‘jaar van de Os’. Geweldig nieuws Draak! Deze verandering zorgt namelijk voor een positieve mentaliteitsverandering. Mensen die geboren zijn in het jaar van de Draak voelen zich in 2021 zelfverzekerder, productiever en nieuwsgieriger als ooit tevoren.

2021 bevat voor de Draken alle ingrediënten die nodig zijn voor een perfect jaar. Dit alles komt niet zomaar op je pad Draak. Succes bereik jij namelijk alleen wanneer je bereid bent om keihard te werken en jezelf volledig te richten op het verwezenlijken van je dromen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Draak 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Draak 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Draak 2021: Carrière
Horoscoop Draak 2021: Financiën
Horoscoop Draak 2021: Vrienden & Familie


“Over het geheel gezien is 2021 best een goed liefdesjaar voor de Draak.”

Heb jij al een (romantische) relatie Draak? Dan zul je, in de eerste helft van het jaar, waarschijnlijk geconfronteerd worden met enkele ups en downs binnen je relatie. Geen paniek Draak! Tegelijkertijd komen er namelijk ook bijzonder veel gepassioneerde momenten op je pad. In de tweede helft van het jaar wordt alles overigens weer rustig en stabiel.

Ben jij alleenstaand? Dan is 2021 een geweldig jaar om een ​​relatie aan te gaan.Probeer dit jaar extra aandacht te besteden aan je uiterlijk. Jij doet dit normaal ook, maar een stapje extra valt potentiële liefdespartners dit jaar direct op.

Kleine tip Draak: Leg de focus niet (altijd) volledig op de toekomst. Soms is het goed om gewoon ‘NU’ van de liefde te genieten. Of jullie wel of niet voor eeuwig samen blijven? Dat zijn zorgen voor later.

“De Chinese jaarhoroscoop Draak 2021 voorspelt geen gemakkelijk carrière jaar.”

Op het gebied van werk wordt er dit jaar bijzonder veel van jou verwacht draak. Lastig, want dit betekend dat jij dit jaar keihard moet werken om jouw carrière op de rails te houden.

Laat de moed hierdoor niet in je schoenen zakken Draak. Houdt vast aan de doelen die jij jezelf in het verleden gesteld hebt en blijf werken naar die mooie toekomst die jij voor ogen hebt.

Maak daarnaast andere mensen deelgenoot van jouw carrière doelen. Bespreek deze bijvoorbeeld met jouw werk of opdrachtgever. Hij of zij kan kan jou namelijk net dat duwtje in de goede richting geven – maar natuurlijk niet als hij/zij jouw doelen niet kent.

Tot slot; Het is verstandig om dit jaar meer tijd te besteden aan de band tussen jou en jouw collega’s. Jullie hoeven elkaar echt niet leuk te vinden, maar jullie hebben elkaar wel nodig om verder te komen.

“Met name het begin van 2021 ziet er financieel gezien prima uit.”

De Chinese jaarhoroscoop Draak 2021 voorspelt dat jij dit jaar financieel gezien veel geluk zult hebben. Ben jij van plan grote aankopen te doen? Dan is 2021 hiervoor het perfecte jaar.

Grote uitgaven kun jij het beste aan het begin van dit jaar doen. Wanneer de lente begint, zul jij namelijk zeer waarschijnlijk een manier vinden om meer geld te verdienen dan normaal. Deze extra inkomsten kun je direct gebruiken om aankopen te doen waar jij normaal gesproken eerst lang voor had moeten sparen.

“Familieleden helpen je in tijden van eenzaamheid.”

Mensen die geboren zijn in het jaar van de Draak worden dit jaar, vaker als normaal, geconfronteerd met gevoelens van eenzaamheid.

Ben jij 1 van die Draken? Dan is het in 2021 verstandig om meer tijd door te brengen met jouw familieleden. Dit zal jou namelijk helpen om gevoelens van leegte en eenzaamheid op te vullen.

Sociaal gezien haalt de Draak dit jaar de meeste voldoening uit relaties met vrouwelijke vrienden. Heb jij een probleem? Vraag, om die reden, dan eerst advies van vrouwelijke vrienden.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.