Chinese jaarhoroscoop Geit 2021

“Chinese jaarhoroscoop Geit 2021 – Een jaar vol uitdagingen .”

Chinese Jaarhoroscoop Geit 2021

De Chinese jaarhoroscoop Geit 2021 voorspelt dat 2021 een uitdagend jaar zal zijn voor de Geit. Dit komt doordat 2021 in het teken staat van de Os – de Os en de Geit zijn bijna van tegenovergestelde aard. Deze botsing tussen de tekens maakt 2021 een lastig jaar voor de Geit. Lastig, maar niet uitzichtloos.

Werk hard en toon vastberadenheid Geit! Het jaar wordt misschien niet gemakkelijk maar jij kunt er zelf, ondanks dat, alsnog een mooi jaar van maken. Een paar kleine tips; zonder jezelf niet af, zoek de samenwerking op en probeer het hoofd koel te houden.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Geit 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Geit 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Geit 2021: Carrière
Horoscoop Geit 2021: Financiën
Horoscoop Geit 2021: Vrienden & Familie


“Het is even doorbijten Geit, ook op liefdesgebied.”

Helaas Geit. Ook op liefdesgebied voorspelt 2021 geen gemakkelijk jaar te worden. Ook hier kun je gelukkig zelf iets aan doen, maar laten we eerlijk zijn, het zal niet altijd gemakkelijk zijn om de moed erin te houden.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan is de kans groot dat jij dit jaar steeds vaker tijd alleen door wilt brengen. Natuurlijk is het goed om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Maar pas op! Te veel tijd voor jezelf zorgt ervoor dat de afstand tussen jou en jouw partner in rap tempo toe neemt. Wordt de afstand te groot? Dan kan het zijn dat jullie elkaar volledig uit het oog zullen verliezen.

Ben jij alleenstaand? Ook dan zal 2021 geen gemakkelijk liefdesjaar zijn. Potentiële liefdespartners lijken schaars en het geluk lijkt regelmatig niet aan jouw kant te staan. Dit alles betekent niet dat jij geen nieuwe liefde kunt vinden dit jaar. Jij moet er echter wel bijzonder veel moeite voor doen.

“Vraag om hulp en vermijd zo werkdruk en werkstress.”

De Chinese jaarhoroscoop Geit 2021 voorspelt dat de Geit het dit jaar een stuk drukker krijgt op het werk. Daarnaast voelt het werk ook zwaarder als voorheen – en dat is subtiel gezegd geen gemakkelijke combinatie.

Gelukkig kun jij het jezelf een stuk gemakkelijker maken Geit. Vraag jij namelijk om hulp? Dan zie jij de werkdruk verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vraag jij hulp aan een Paard? Dan komt het helemaal goed. Een persoon die geboren is in het jaar van het Paard zal namelijk meer werk verzetten dan jij van hem of haar vraagt.

“Laat zien dat jij je ook in moeilijke tijden volledig inzet.”

Rond jij dit jaar al jouw taken goed en op tijd af? Dan bewijs je dat jij ook in moeilijke tijden je werk goed kunt volbrengen. Dit is enorm positief want jouw werkgever ziet dit direct en zal jou hiervoor mogelijk zelfs belonen.

“Wees verstandig en beperk jouw aankopen tot het hoogstnoodzakelijke.”

Wees dit jaar extra voorzichtig met je geld! De Chinese jaarhoroscoop Geit 2021 voorspelt namelijk dat jij dit jaar, financieel gezien, de wind niet vaak mee hebt.

Om deze reden is het een verstandig idee om geen geld uit te geven aan dingen die jij niet nodig hebt. Een financiële tegenslag kun jij nu misschien nog handelen. Geef je echter onnodig veel geld uit? Dan is de kans groot dat jij straks bij iedere tegenslag geld zult moeten lenen.

“Richt jouw focus dit jaar vooral op vrienden en familie – jullie hebben elkaar nodig.”

Het Jaar van de Os hangt nauw samen met het gezinsleven. The Os moedigt je aan om het contact tussen jou en je familieleden aan te scherpen.

Zijn er in het verleden ruzies of meningsverschillen geweest tussen jouw vrienden of familieleden? Dan is dit hét moment om de strijdbijl voorgoed te begraven.

Hoewel je (ongetwijfeld) niet iedere ruzie veroorzaakt hebt ben jij wel de persoon die de eerste stap moet zetten. Lastig Geit, maar zet je trots opzij en bedenk dat jullie echt niet zonder elkaar kunnen.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.