Chinese jaarhoroscoop Hond 2021

“Chinese jaarhoroscoop Hond 2021 – 2021 is een jaar vol pieken en dalen.”

Chinese Jaarhoroscoop Hond 2021

De Chinese jaarhoroscoop Hond 2021 voorspelt dat 2021 een jaar van pieken en dalen zal zijn. Dit is lastig Hond, maar niet onoverkomelijk.

Wanneer jij je beste beentje voor zet, en oplet met wie jij jezelf omringd, is het mogelijk om stevige dalen te vermijden. Wat jij het beste kunt doen dit jaar? Jezelf vooral richten op je werk – daar is dit jaar namelijk de meeste winst te behalen.

Wees dit jaar extra oplettend wanneer er iemand nieuws op je pad komt. Jij bent snel van vertrouwen. Dit is meestal een positieve eigenschap. Dit jaar kan het echter jouw valkuil zijn doordat er mensen op je pad komen die niet (altijd) het beste met je voor hebben.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Hond 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Hond 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Hond 2021: Carrière
Horoscoop Hond 2021: Financiën
Horoscoop Hond 2021: Vrienden & Familie


“Sorry Hond, ook op liefdesgebied verloopt dit jaar niet alles op rolletjes.”

De Chinese jaarhoroscoop Hond 2021 voorspelt dat de Hond in 2021 ook op het vlak van de liefde te maken krijgt met enkele flinke pieken en dalen.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan is het dit jaar extra belangrijk om goed te communiceren met jouw partner. Het lijkt er namelijk op dat jullie elkaar uit het oog zijn verloren en niet langer op één lijn zitten Jullie kunnen het tij nog keren, maar dat gaat dit jaar niet zonder slag of stoot. Spreek problemen uit en werk samen aan een oplossing.

Ben jij alleenstaand? Dan kan het zijn dat jij dit jaar minder geluk ervaart op liefdesgebied als vorig jaar. Jammer Hond, maar laat de moed niet zakken. De kans is groot dat jij dit jaar iemand leert kennen die niet de ware liefde blijkt te zijn – maar uiteindelijk wel een vriend/vriendin voor het leven is.

Heb jij vorig jaar jouw relatie zien stranden? Dan is de kans erg groot dat jij en jouw ex het besluit zullen nemen om jullie relatie een nieuwe kans te geven.

“Op het gebied van werk en carriere ziet 2021 er prima uit voor de Hond.”

De Chinese jaarhoroscoop Hond 2021 voorspelt dat de Hond in 2021 flink aan de bak moet. Meer werk, meer werkdruk, maar ook meer salaris en/of inkomsten.

Ben jij een ZZP-er? Of werk jij als freelance medewerker? Dan is er goed nieuws. Aan opdrachten zul jij dit jaar absoluut geen gebrek hebben. Nieuwe klanten en kansen, komen dit jaar namelijk aan de lopende band voorbij.

Werk jij in loondienst? Dan is de kans groot dat jij dit jaar meer werkdruk ervaart. Dit klinkt negatief, maar dat is het niet Hond. Meer werkdruk betekend dit jaar namelijk meer verantwoordelijkheden. En meer verantwoordelijkheid komt dit jaar gepaard met een beter salaris.

“Ook financieel gezien ziet 2021 er goed uit voor de Hond.”

De Chinese jaarhoroscoop 2021 van de Hond voorspelt dat dit een goed financieel jaar zal zijn voor de Honden.

Deze positieve financiële flow heeft de Hond voornamelijk te danken aan het feit dat er meer geld binnenkomt. Het feit dat de hond meer verdient, betekent echter niet dat het een goed idee is om meer geld uit te geven.

“Let op dat jij niet doorslaat en teveel koopt.”

Natuurlijk mag jij jezelf, dit jaar, best iets extra’s gunnen Hond. Maar let op dat jij niet doorslaat. Door geld te sparen en te besparen zorg jij ervoor dat ook het komende jaar jij geen financiële stress hoeft te ervaren.

“Blijf met beiden benen op de grond staan Hond.”

Sociaal gezien ben jij dit jaar populairder dan dat je ooit bent geweest. Fijn Hond, maar pas op dat jij niet naast je schoenen gaat lopen.

Sociaal gezien loopt dit jaar alles op rolletjes. Jij bent zelfs regelmatig het stralende middelpunt van een feestje of een (sociaal) evenement. Maak gebruik van deze positieve flow en zorg ervoor dat jouw sociale netwerk (en niet alleen jouw ego) groeit.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.