Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021

“Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021 – Een periode van chaos wordt nu afgesloten.”

Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021

De Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021 voorspelt dat 2021 (het jaar van de Os) zal helpen het leven van het konijn te stabiliseren. 2020 was zowel een schrikkeljaar als ook het jaar van de Rat. Deze combinatie heeft een hoop chaos gebracht in het leven van het konijn. Dat dit jaar achter ons ligt zal dan ook als een zegen voelen voor de meeste Konijnen.

Het jaar van de Os brengt gelukkig geen chaos maar balans. De verandering van tekens, welke op 12 februari zal plaatsvinden, moedigt het konijn aan om harder te werken en drama op alle levensvlakken te vermijden.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021: Carrière
Horoscoop Konijn 2021: Financiën
Horoscoop Konijn 2021: Vrienden & Familie


“Konijn, op liefdesgebied wordt het je niet allemaal gemakkelijk gemaakt in 2021.”

De Chinese jaarhoroscoop Konijn voorspelt dat dit een geweldig jaar is voor het ontwikkelen van een nieuwe romantische relatie. Het instandhouden van een bestaande relatie? Dat kost het konijn dit jaar echter iets meer moeite.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan komen er dit jaar waarschijnlijk enkele romantische problemen op jouw liefdespad. Probeer deze problemen direct op te lossen! Zorg er daarnaast voor dat jullie (weer) op een lijn komen of blijven. Alleen op die manier kun jij grote relatieproblemen vermijden.

Ben jij alleenstaand? Dan voorspelt de Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021 dat jij dit jaar de mogelijkheid krijgt om een nieuwe liefdesrelatie aan te gaan. Deze kans krijg jij niet zomaar cadeau. Jij moet jezelf echt volledig in de markt zetten. Doe jij dit niet? Dan blijf jij dit jaar waarschijnlijk vrijgezel.

“Het wordt over het geheel gezien geen spannend ‘werkjaar’ Konijn.”

De Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021 voorspelt dat er geen grote veranderingen plaats zullen vinden op carrière gebied.

Dit betekend dat jij uit kunt gaan van een stabiel en rustig jaar op werkgebied. 2021 is daardoor een goed jaar om je te concentreren op het aangaan van nieuwe zakelijke relaties. Daarnaast is het verstandig om dit jaar ook aandacht te besteden aan het verbeteren van jouw relaties met collega’s.

“Verbeter jij je relaties op het werk? Dan verbeter jij jouw werk in algemeen.”

Stel jij jezelf nu socialer op tijdens het werk? Dan creëer jij de mogelijkheid om jouw carrière, op een later moment, een flinke boost te geven. Kort samengevat; Verbeter jij jouw relaties op het werk? Dan verbeter jij jouw werk in het algemeen.

De Chinese jaarhoroscoop Konijn 2021 voorspelt dat jouw financiële situatie, net als jouw carriere, vrij stabiel zal blijven.

Dat gezegd hebbende krijg jij dit jaar wel de kans om jouw financiële situatie ten goede te veranderen. Jij krijgt namelijk de kans om een nieuwe bron van inkomsten aan te boren. Grijp die kans met beiden handen aan Konijn! Jij kunt hier namelijk nog jarenlang de vruchten van plukken.

“Sparen, sparen en sparen.”

Lukt het jou niet om extra inkomen te genereren? Richt je dan, met volledige overgave, op het sparen en besparen van geld. Jij zult waarschijnlijk tegen het einde van het jaar een grote aankoop moeten doen – en dat is een stuk makkelijker wanneer jij hiervoor voldoende geld achter de hand hebt weten te houden.

Kleine tip Konijn: Het jaar van de Os is een bijzonder slecht jaar om een gokje te wagen. Financiële risico’s kun jij om die reden dus maar beter gewoon vermijden.

“Zet jezelf zo vaak als mogelijk is in de spotlight Konijn.”

Mensen die geboren zijn in het jaar van het konijn zijn meestal verlegen. Het jaar van de Os moedigt het Konijn echter aan om iets meer op de voorgrond te treden.

Maak gebruik van dit duwtje Konijn! Zet jezelf dit jaar, zoveel mogelijk, in de schijnwerpers. Jij vergroot hiermee namelijk niet alleen jouw sociale netwerk. Het geeft jouw positie binnen het familieleven ook een enorme positieve boost.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.