Chinese jaarhoroscoop Paard 2021

“Chinese jaarhoroscoop Paard 2021 – Dit jaar staat in het teken van persoonlijke groei.”

Chinese Jaarhoroscoop Paard 2021

Het Chinese Nieuwjaar vindt plaats op 12 februari 2021. Op dat moment zal er een overgang zijn van het Jaar van de Rat naar het Jaar van de Os. Dit is geweldig nieuws voor de jaarhoroscoop 2021 van het Paard. 2021 staat voor het Paard namelijk in het teken van; Het leren van je fouten – waardoor jij een beter mens kunt worden.

Door een gebrek aan spanning, en grote veranderingen, krijgt het Paard dit jaar alle ruimte voor persoonlijke groei. Probeer die groei ook echt te omarmen Paard. Oké toegegeven, het veranderd je leven niet direct drastisch. Maar dat gezegd hebbende, jij legt hiermee wel een goede basis voor de toekomst.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Paard 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Paard 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Paard 2021: Carrière
Horoscoop Paard 2021: Financiën
Horoscoop Paard 2021: Vrienden & Familie


“Op het vlak van de liefde ziet 2021 er helaas niet bijzonder spectaculair uit voor het Paard.”

Zoals gezegd staat 2021 voor het Paard vrijwel volledig in het teken van persoonlijke groei. Dit is niet slecht, maar het zorgt er wel voor dat de focus dit jaar iets minder op de liefde gericht zal zijn.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan is de kans groot dat jullie dit jaar te maken krijgen met enkele kleine relatieproblemen. Met name ‘sleur’ lijkt dit jaar jullie grote vijand te zijn Paard. Gelukkig zijn jullie beiden creatieve en gepassioneerde mensen. Maak dit jaar gebruik van die eigenschappen om de sleur samen te verslaan.

Ben jij alleenstaand? Dan ziet jouw liefdesleven er in 2021 waarschijnlijk niet bijzonder avontuurlijk uit. Dit klinkt misschien erg saai. Maar bedenk dat dit ook betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken om eventuele grote liefdesdrama’s.

Kansen om dit jaar jouw ware liefde tegen het lijf te lopen? Deze lijken niet bijzonder groot – maar dat gezegd hebbende is het ook niet uitgesloten.

“Helaas Paard, ook op het vlak van werk lijkt er dit jaar weinig spannends te gebeuren.”

Net als op het vlak van de liefde lijkt er ook op het gebied van werk dit jaar weinig spannends te gebeuren. Gebruik deze “saaie” periode om nieuwe vaardigheden te leren of om kennis op te doen.

Jij kunt deze periode ook gebruiken om uit te vinden wat jij echt wilt bereiken. Een nieuwe baan is op dit moment geen goed idee. Maar het is wel een goed moment om duidelijk te krijgen welke baan in de toekomst bij je past.

“Vele handen maken licht werk – En dat is niet alleen een cliché Paard.”

Jij zult dit jaar regelmatig harder moeten werken als normaal – en dat kan stressvol zijn. Gelukkig kun jij deze stress vermijden door samen te werken. Paarden die tegen beter weten in alles zelf willen doen krijgen het dit jaar erg zwaar. Bespaar jezelf die druk Paard. Jij hoeft immers niet alles alleen te doen.

“De Chinese jaarhoroscoop Paard 2021 adviseert je om vooral geen geld uit te lenen.”

2021 voorspelt financieel gezien een stabiel jaar te zijn. Oké dit houdt in dat jij de jackpot waarschijnlijk niet zult winnen. Maar het betekent ook dat jij niet bang hoeft te zijn voor grote financiële problemen.

Dat gezegd hebbende tref jij dit jaar wel vaker mensen op je pad die financieel van jou willen profiteren. Vermijd die mensen zoveel mogelijk.

Een belangrijke tip: Leen dit jaar absoluut geen geld uit! Doe jij dit wel? Dan kun jij er op rekenen dat jij dit geld nooit meer terug zult zien.

“Jij bent al omringd door echt vrienden.”

2021 voorspelt niet veel verandering te brengen in je sociale leven. Dat klinkt teleurstellend, maar dat is het niet. Jij ontdekt dit jaar namelijk hoeveel goede vrienden jij al om je heen hebt staan.

Nieuwe vrienden maken kan natuurlijk altijd. Pas alleen ook hier opnieuw op profiteurs. Niet iedereen heeft namelijk het beste met je voor.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.