Chinese jaarhoroscoop Rat 2021

“Chinese jaarhoroscoop Rat 2021 – Het voelt alsof je weer opnieuw moet beginnen.”

Chinese Jaarhoroscoop Rat 2021 De Chinese jaarhoroscoop Rat 2021 voorspelt dat 2021 een ‘iets lastiger jaar’ zal zijn als het voorgaande jaar. Doordat 2020 in het teken stond van de Rat was een kleine stapje terug ook wel te verwachten. Maar dat gezegd hebbende voelt 2021 voor de meeste ratten als een enorme stap terug.

Sterker nog, voor de meeste ratten voelt het alsof ze weer helemaal bij 0 moeten beginnen. Houdt de moed erin Rat! Zet je beste beentje voor, toon motivatie en geef niet op. Jij zult zien dat jij ook dit jaar best vooruit kunt komen.

Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Rat 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Rat 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Rat 2021: Carrière
Horoscoop Rat 2021: Financiën
Horoscoop Rat 2021: Vrienden & Familie


“Op het vlak van de liefde ziet 2021 er gunstig uit voor de Rat.”

Goed nieuws Rat. Op liefdesgebied voorspelt 2021 soepeltjes te verlopen. 2021 staat namelijk in het teken van de Os.
Dit betekent voor de Rat een jaar van stabiliteit en passie.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan staat 2021 in het teken van verbetering. Maar pas op! Vermijd iedere vorm van verleiding – deze komen jou namelijk duur te staan. Een slippertje of flirt? Die worden jou dit jaar absoluut niet vergeven. Sterker nog, je kunt er vrijwel zeker vanuit gaan dat jij, wanneer jij je toch laat verleiden, aan het einde van het jaar vrijgezel zult zijn .

Ben jij alleenstaand? Dan voorspelt de jaarhoroscoop Rat een geweldig liefdesjaar te zullen zijn. Het jaar bevat namelijk alle ingrediënten die nodig zijn om de ware liefde te ontmoeten. Ontmoeten is echter misschien niet helemaal het juiste woord. De Chinese jaarhoroscoop 2021 voorspelt namelijk dat de Rat liefde vindt binnen zijn of haar bestaande netwerk.

“Hard werken wordt dit jaar zeer zeker beloond.”

De jaarhoroscoop Rat 2021 voorspelt een uitdagend jaar te zullen zijn. De Rat heeft het op zijn zachts gezegd druk… of beter gezegd; te druk.

Naast een hoop druk(te) wordt de Rat, in 2021, ook geconfronteerd met allerlei werkgerelateerde uitdagingen en obstakels. Maak gebruik van je kennis, ervaring en creativiteit Rat. Jij hebt deze namelijk allemaal nodig om buiten de gebaande paden te denken en problemen op te lossen.

“Laat geen werk liggen en rond projecten op tijd af.”

Zorg er tot slot voor dat jij geen werk laat liggen. Lukt het jou niet om een project op het werk op tijd te voltooien? Dan kun jij er op voorhand vanuit gaan dat je relatie met je collega’s en de baas flinke schade oploopt. Lukt het jou wel om alles op tijd af te ronden? Dan zie jouw carrière bloeien als nooit tevoren.

“De Chinese jaarhoroscoop Rat 2021 adviseert om te sparen en te besparen.”

De Chinese jaarhoroscoop Rat 2021 heeft één belangrijk financieel advies; richt je in dit jaar op het (be)sparen van geld en niet op het uitgeven hiervan.

In 2021 is het voor de Rat namelijk, over het geheel gezien, een slecht idee om grote aankopen te doen.

Probeer in de eerste helft van het jaar zoveel mogelijk geld te sparen Rat. Financiële problemen lijken in de tweede helft van het jaar namelijk onvermijdelijk. Een (extra) grote buffer kun jij op dat moment dan ook bijzonder goed gebruiken.

“Schenk (meer) tijd en aandacht aan jouw vrienden en familieleden.”

Op het sociale vlak voorspelt 2021 een prima jaar te zullen zijn voor de Rat. Jouw populariteit stijgt dit jaar zelfs naar ongekende hoogte!

Jij moet hier echter wel iets voor doen Rat. Laat jij je vrienden steeds in de kou staan? Dan zullen zij jou dit niet in dank afnemen. Sterker nog, jij loopt zelfs het risico goede vrienden en echte vriendschappen te verliezen.

Tip aan de Rat: Investeer dit jaar niet al jouw tijd in vriendschappen. Jouw familie heeft namelijk ook erg veel behoefte aan jouw tijd en aandacht.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.