Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021

“Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021 – 2021 is een stabiel en mogelijk succesvol jaar.”

Chinese Jaarhoroscoop Tijger 2021

De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021 voorspelt dat 2021 een stabiel jaar zal zijn – althans in vergelijking tot 2020. Daarnaast is het ook een jaar waarin de Tijger flink aan de slag moet. Dit geldt zowel zakelijk als privé. De Tijger moet bijvoorbeeld hard werken om relaties in stand te houden.

Ook op het gebied van werk en hobby’s wordt er volledig inzet van de Tijger gevraagd. Alleen wanneer de tijger zich volledig, en met complete overgave inzet, lukt het de Tijger om dit jaar vooruitgang te boeken en succes te bereiken. 


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021: Carrière
Horoscoop Tijger 2021: Financiën
Horoscoop Tijger 2021: Vrienden & Familie


“Ook op het vlak van de liefde ziet 2021 er gunstig en stabiel uit voor de Tijger.”

Het jaar van de Os zorgt voor stabiliteit en rust in het romantische leven van de Tijger. Dat is zowel goed nieuws voor de single als ook de tijger in een serieuze relatie.

Heb jij al een (romantische) relatie Tijger? Maar ben jij nog niet getrouwd? Dan is dit een goed jaar om te trouwen. Als je nog niet klaar bent om te trouwen of al getrouwd bent, is het nog steeds een goed moment om de volgende stap in je relatie te zetten. Denk bij deze stap bijvoorbeeld aan samenwonen of een zwangerschap.

Ben jij een alleenstaande Tijger? Dan is er goed nieuws. 2021 is een bijzonder goed jaar voor de single Tijger, doordat dit jaar voor jou vrijwel volledig in het teken staat van de liefde. 2021 is hierdoor het perfecte jaar om iemand te ontmoeten. Doordat jij dit jaar enorm goed in de markt ligt heb jij de potentiële liefdespartners haast voor het uitkiezen.

“Om vooruit te komen moet jij dit jaar alles op alles zetten Tijger.”

Over het geheel gezien ziet 2021 er voor de Tijgers rustig en stabiel uit. Dat gezegd hebbende lijken werk en carriere een uitzondering te vormen op deze regel.

De Tijger wordt dit jaar namelijk met meerdere obstakels geconfronteerd op het carrière vlak. Deze obstakels komen ogenschijnlijk uit het niets – waardoor het haast onmogelijk is om deze vooraf in te calculeren.

“Tijger, misschien wordt het tijd om te kiezen voor een nieuwe baan.”

Wil jij dit jaar al jouw taken tot een goed einde brengen Tijger? En verlang jij ernaar om dit jaar succesvol te eindigen? Dan moet jij alles op alles zetten om jouw werk tijdig en goed af te ronden. Iedere afleiding kan dit jaar namelijk grote schade aanrichten binnen jouw carrière.

Dit klinkt allemaal vrij negatief. Maar misschien is dat het niet Tijger. Deze druk geeft je misschien juist het zetje dat jij nodig hebt om te kiezen voor een nieuwe baan.

“De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021 voorspelt weinig financiële verandering.”

Jouw financiële situatie blijft waarschijnlijk grotendeels gelijk aan 2020. Dit betekend dat jij waarschijnlijk geen fortuin zult winnen. Maar het betekent tegelijkertijd ook dat jij geen fortuin zult verliezen.

Wat opvalt is dat werk weinig invloed lijkt te hebben op jouw financiële status. Dit is opvallend omdat het juist op dit gebied twee kanten op kan gaan dit jaar. Wat wel een grote rol speelt is jouw motivatie om te sparen Tijger. Grote uitgaven? Die kun jij dit jaar, om die reden, beter vermijden.

“Tijdens een conflict is het verstandig om zo kalm en rustig mogelijk te blijven.”

De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2021 voorspelt dat jij dit jaar te maken zult krijgen met enkele familiedrama’s. Geen zorgen Tijger! Deze drama’s lijken geen levensgrote gebeurtenissen te zijn, maar eerder kleine onderlinge ergernissen.

Wanneer er problemen met familieleden ontstaan, is het in jouw belang om te proberen zo kalm en onpartijdig mogelijk te blijven. Op deze manier kun je nog steeds helpen om de situatie onder controle te krijgen zonder dat jij iemands gevoelens kwetst.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.