Chinese jaarhoroscoop Varken 2021

“Chinese jaarhoroscoop Varken 2021 – Geniet van alles wat je hebt en hebt bereikt.”

Chinese Jaarhoroscoop Varken 2021

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2021 voorspelt dat 2021 een vrij stabiel jaar zal zijn voor het Varken. Oké er kunnen wat ups en downs zijn. Maar over het geheel gezien ziet het jaar er rustig en stabiel uit.

Grote veranderingen? Die lijken er dit jaar niet te komen. Grote drama’s? Ook die treft het Varken dit jaar vrijwel zeker niet op zijn of haar pad aan.

Klinkt dit een beetje Saai varken? Maak je geen zorgen, saai wordt het zeer zeker niet. 2021 is gewoon een goed jaar waarin jij alle tijd krijgt om te genieten van alles wat jij al hebt en hebt bereikt. Ga grote veranderingen dit jaar uit de weg en laat jezelf in plaats daarvan meevoeren op de positieve flow van dit jaar.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Varken 2021? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Varken 2021: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Varken 2021: Carrière
Horoscoop Varken 2021: Financiën
Horoscoop Varken 2021: Vrienden & Familie


“Op het vlak van de liefde belooft 2021 een gematigd jaar te zijn voor het Varken.”

Sorry Varken, ook op het vlak van de liefde voorspelt de jaarhoroscoop vrijwel geen grote uitschieters of veranderingen.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan is de kans groot dat jij dit jaar enkele obstakels tegenkomt op het pad van de liefde. Geen zorgen Varken, dit betekent niet per definitie het einde van jouw relatie. Het betekend echter wel dat jullie iets harder jullie best moeten doen om bij elkaar te blijven.

Hoe? Dat is simpel; spreek problemen en ergernissen open en eerlijk tegen elkaar uit.

Ben jij alleenstaand? Dan is 2021 een goed jaar om voor jezelf duidelijk te krijgen wat jij nu echt zoekt in de liefde. Daarnaast is het ook verstandig om te bedenken of jij wel echt klaar bent voor een nieuwe relatie?

Ben jij hier nog niet aan toe? Probeer jezelf dan geen druk op te leggen maar geniet gewoon nog even van jouw vrijgezelle bestaan.

“Varken, het lot van jouw carrière ligt dit jaar volledig in jouw handen.”

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2021 voorspelt dat jij ‘dit jaar’ zelf kunt maken of breken Varken. Richt jij je volledig op je werk? Dan wordt het een geweldig werk jaar. Loop jij de kantjes ervan af? Houdt dan rekening met werk gerelateerde tegenslagen.

Ongeacht of jij voor jezelf of in loondienst werkt – dit jaar ben jij de persoon die bepaald of het een positief of negatief ‘werkjaar’ wordt. Werk hard en geconcentreerd, maar bovenal, werk dit jaar samen. Motivatie en collegialiteit worden dit jaar, door hogerhand, namelijk gezien en beloond.

“Jij hoeft niet meer te verdienen om meer over te houden.”

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2021 voorspelt geen grote veranderingen wat betreft het inkomen van het Varken. Ondanks dat voorspelt 2021 wel een positief financieel jaar te zijn.

Dit klinkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. Het lukt de meeste Varkens, dit jaar, namelijk perfect om besparingen door te voeren en geld opzij te zetten. Goed werk Varken! Wanneer jij dit het hele jaar volhoudt hoef jij je dit jaar, en zelfs het komende jaar, geen zorgen te maken om geld.

“Het is erg belangrijk dat je dit jaar je communicatieve vaardigheden verbetert.”

Het Varken staat van nature ​​sowieso bekend als koppig. Het jaar van de Os lijkt deze eigenschap echter op een negatieve manier te beïnvloeden en te versterken.

Probeer hier aan te werken varken. Jouw koppigheid zorgt er namelijk voor dat jij het, sociaal gezien, lastiger krijgt dan nodig is. Natuurlijk, jij mag best voor je mening uitkomen, maar geef anderen ook de ruimte om hetzelfde te doen.

“Ook binnen jouw familieleven is communicatie het sleutelwoord.”

Ondanks dat er weinig lijkt te veranderen binnen jouw familieleven is ook hier het advies om te werken aan jouw communicatieve vaardigheden. Jij bedoeld het goed, dat weet iedereen, maar wat jij zegt komt niet altijd goed over. Probeer hier op te letten.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.