Chinese jaarhoroscoop Draak 2022

“Chinese jaarhoroscoop Draak 2022 – Een jaar van pieken en dalen.”

Chinese Jaarhoroscoop Draak 2022

De Chinese jaarhoroscoop Draak 2022 voorspelt dat dit niet het gemakkelijkste jaar zal zijn uit het leven van de Draak. Dit komt voornamelijk doordat dit jaar in het teken staat van de Tijger – en dat betekend een jaar vol verandering.

Hoewel de Draak op zich niet tegen verandering is, is hij of zij wel tegen opgelegde verandering. En precies op dat punt lijkt de schoen dit jaar even te wringen.

Na het lezen van bovenstaande kan het lijken of de Draak in 2022 alleen maar te maken krijgt met hobbels en obstakels. Gelukkig is niets minder waar Draak. Jij kunt er namelijk zelf echt nog een mooi jaar van maken! Het enigste wat jij hiervoor hoeft te doen is mee te varen met de stroom van het leven.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Draak 2022? Spring dan direct naar:
Chinese jaarhoroscoop Draak 2022: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Draak 2022: Carrière
Horoscoop Draak 2022: Financiën
Horoscoop Draak 2022: Vrienden & Familie

“2022 is een mooi liefdes jaar voor de Draak die zijn of haar aandacht richt op één persoon.”

Zowel de gebonden als de vrijgezelle Draak krijgt dit jaar het advies om zich zoveel mogelijk op één persoon te richten. Aandacht is leuk, maar uiteindelijk is er maar één persoon die jou echt gelukkig maakt.

Heb jij al een (romantische) relatie Draak? Focus jezelf dit jaar dan volledig op hetgeen jij kunt doen om jullie relatie te verbeteren. Ups en Downs zullen er ongetwijfeld zijn. Maar wanneer jij de oorzaak van de dalen iets vaker ook bij jezelf zoekt is de kans groot dat jullie relatie dit jaar met sprongen vooruit gaat.

Ben jij alleenstaand? Dan is 2022 opnieuw een geweldig jaar om een ​​relatie aan te gaan. De kans dat jij een nieuwe partner treft is bijzonder groot maar, helaas is er een maar, jij moet wel goed oppassen dat jij de ware liefde niet aan je voorbij laat gaan. De kans dat dit gebeurt is namelijk bijzonder groot doordat jij jouw pijlen op iets te veel potentiële partners tegelijk richt.

“De Chinese jaarhoroscoop Draak 2022 voorspelt wederom geen gemakkelijk carrière jaar.”

Op het gebied van werk wordt er, ook dit jaar weer, opnieuw bijzonder veel van jou verwacht Draak. Lastig, vooral omdat het jou dit jaar extra veel moeite kost om gefocust te blijven.

Raak jij afgeleid? Dan ziet jouw werk of opdrachtgever dit vrijwel direct. Een dagje ‘de kantjes ervan aflopen’ is hierdoor dit jaar dan ook een bijzonder slecht idee.

“Niet alleen maar slecht nieuws.”

Gelukkig is er ook goed nieuws Draak. Zet jij jezelf volledig in – en rond jij taak naar taak ruim binnen de deadline af? Ook dan valt dit direct op bij jouw werk op opdrachtgever. Een promotie of een nieuwe baan behoort hierdoor dit jaar zeker tot de mogelijkheden.

“Financiële verleidingen liggen op de loer.”

De Chinese jaarhoroscoop Draak 2022 voorspelt dat jij dit jaar financieel vaak te maken krijgt met ‘financiële verleidingen’. Sterker nog, het lijkt erop dat jij steeds vaker kansen ziet die jij eerder niet zag. Maar zijn deze kansen ook echt realistisch? Dat is de vraag die jij jezelf steeds opnieuw moet stellen.

Een droom kans, baan of investering? Die moet jij natuurlijk met beiden handen aangrijpen. Maar dat gezegd hebbende, is het dit jaar extra belangrijk om uit te vinden of deze kansen en mogelijkheden ook kans van slagen hebben.

Kleine tip Draak: Heb jij geen verstand van investeringen? Laat de aandelenmarkt dan dit jaar gewoon voor wat het is. Zelfs met hulp van buitenaf lijken investeringen jou dit jaar namelijk bijzonder weinig vruchten af te werpen.

“Jouw (t)huis is de veilige haven die jij dit jaar niet kunt missen.”

Doordat dit jaar niet altijd even gemakkelijk zal zijn heb jij meer dan ooit behoefte aan een veilige thuishaven.

Een goede band met familie en vrienden is dus zeker iets waar jij dit jaar extra hard je best voor moet doen. Zorg ervoor dat jij niet alleen hulp geeft maar ook vraagt. Op die manier blijven relaties in balans en vinden jullie steun bij elkaar.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.