Chinese jaarhoroscoop Geit 2022

“Chinese jaarhoroscoop Geit 2022 – Een jaar waarin dromen werkelijkheid kunnen worden.”

Chinese Jaarhoroscoop Geit 2022

De Chinese jaarhoroscoop Geit 2022 voorspelt dat 2022 een bijzonder mooi jaar zal zijn voor de Geit. 2022 staat in het teken van de Tijger – en daardoor in het teken van verandering. De Geit heeft net een paar uitdagende jaren achter de rug. Hierdoor zal verandering de Geit als muziek in de oren klinken.

Doordat de Geit dit jaar de wind op alle vlakken mee lijkt te hebben lijkt het alsof alles zonder moeite aan komt waaien. Dat is niet helemaal het geval. Zo moet de Geit allereerst (uiteraard) de kansen die voorbij komen ook daadwerkelijk benutten. Daarnaast moet de Geit ‘mislukkingen’ uit het verleden los laten zodat hij of zij weer met frisse moed ‘opnieuw’ kan beginnen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Geit 2022? Spring dan direct naar:
Chinese jaarhoroscoop Geit 2022: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Geit 2022: Carrière
Horoscoop Geit 2022: Financiën
Horoscoop Geit 2022: Vrienden & Familie

“Ook op het vlak van de liefde waait er een frisse wind.”

De Chinese jaarhoroscoop Geit 2022 voorspelt ook op liefdesgebied vrijwel uitsluitend goed nieuws. Dat gezegd hebbende is er dit jaar wel een duidelijker onderscheid te zien tussen de gebonden en ongebonden Geit.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan staat 2022 op liefdesgebied in het teken van stabiliteit, geborgenheid, samenhorigheid en harmonie. Goed nieuws Geit! 2021 is voor de meeste van jullie immers niet het gemakkelijkste jaar geweest.

Dit tij lijkt nu te keren waardoor de Geit en zijn partner weer volledig op één lijn komen te staan. Geniet ervan en blijf vooral werken aan de relatie zodat deze nog mooier kan worden.

Ben jij alleenstaand? Ook dan bevat 2022 alle ingrediënten die nodig zijn voor een mooi liefdesjaar. Dat gezegd hebbende zal niet iedere vrijgezelle Geit dit jaar zijn of haar grote liefde ontmoeten.

De reden hiervoor is te herleiden naar de Geit zelf. Een flink aantal Geiten lijken in 2022 namelijk vooral bezig te zijn met persoonlijke groei. Deze Geiten zijn bezig om te ontdekken wat zij echt willen in het leven. Hierdoor lijkt het vinden van een nieuwe liefde, dit jaar, niet erg hoog op het prioriteitenlijstje te staan.

“Volg je hart en maak gebruik van jouw talenten.”

De Chinese jaarhoroscoop Geit 2022 voorspelt dat de Geit dit jaar de kans krijgt om een nieuwe en/of frisse start te maken. Nu klinkt dit of iedere Geit van baan veranderd, wat mogelijk is, maar voor vele Geiten betekent het eerder dat zij tijdens hun werk vaker van hun talenten gebruik kunnen maken.

Werken lijkt sowieso weer iets ‘leuks’ te worden. De Geit vindt dit jaar namelijk steeds meer mogelijkheden om zijn of haar werk aangenamer te maken. Stil achter een bureau blijven zitten lijkt tot slot voor de meesten Geiten niet langer aantrekkelijk. De Geit blijft dit jaar ‘letterlijk’ het liefst zoveel mogelijk in beweging.

“Het tij lijkt financieel (eindelijk) te keren.”

Anders dan in 2021 voorspelt de jaarhoroscoop van de Geit dit jaar geen financiële problemen. Sterker nog, de meeste Geiten lijken zelfs flink wat geld opzij te kunnen zetten.

Extra geld op een spaarrekening zetten is altijd verstandig. Investeren lijkt dit jaar echter ook een zeer goede optie te zijn voor de Geit.

Pas echter wel op Geit! Investeer alleen wanneer jij precies weet welke gevolgen en risico’s horen bij een investering of belegging. Twijfel jij? Dan is het advies om vooral geen gewaagde acties te ondernemen.

“Jij bent dit jaar de persoon die iedereen bij elkaar brengt en/of houdt”

Binnen het familie en vrienden leven vervult de Geit dit jaar een belangrijke rol. Jij bent de persoon die iedereen bij elkaar brengt en de (familie)banden sterk houdt. Dit is bijzonder positief nieuws Geit! Jij bent dit jaar dus echt de gangmaker.

Het woord ‘familieverplichting’ zal jij dit jaar niet of nauwelijks gebruiken. Niet omdat jij jouw familie niet met zeer grote regelmaat ziet, maar ‘gewoon’ omdat het niet als een verplichting voelt.

Hetzelfde kan gezegd worden over de relaties met jouw vrienden. Vrijwel geen enkel contact moment voelt als ‘iets wat moet’.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.