Chinese jaarhoroscoop Rat 2022

“Chinese jaarhoroscoop Rat 2022 – Een mooi jaar voor de Rat die niet bang is voor verandering.”

Chinese Jaarhoroscoop Rat 2022

De Chinese jaarhoroscoop Rat 2022 voorspelt dat 2022 sterk beïnvloed wordt door het feit dat dit het jaar is van de Tijger. Mensen die geboren zijn onder het teken van de Rat doen dingen graag op hun eigen manier, onder hun eigen voorwaarden en volgens hun eigen planning.

Het jaar van de Tijger lijkt deze vastigheid te laten wankelen en op te schudden. En dat is, op zijn zachts gezegd, best verwarrend voor de Rat.

2022 belooft in het teken te staan van verandering. Voor de Rat die zich snel kan aanpassen en met de stroom mee kan gaan is dat bijzonder goed nieuws – en is dit een goed jaar.

De Rat die koppig vast blijft houden aan verworven zekerheden? Die kan het in 2022 best lastig gaan krijgen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Rat 2022? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Rat 2022: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Rat 2022: Carrière
Horoscoop Rat 2022: Financiën
Horoscoop Rat 2022: Vrienden & Familie


“2022 is een perfect jaar voor een nieuwe start.”

De Chinese jaarhoroscoop Rat 2022 voorspelt dat dit jaar, op liefdesgebied, misschien geen perfect jaar zal zijn. Maar dat gezegd hebbende zeker ook geen slecht jaar.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan is verandering het sleutelwoord voor 2022 en zeker ook van toepassing op het liefdesleven van de Rat. Schrik niet Rat! Het is echt niet nodig om direct op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Maar dat gezegd hebbende is 2022 wel een goed jaar om jullie relatie nieuw leven in te blazen.

Ben jij alleenstaand? En ben jij echt op zoek naar een nieuwe partner om jouw leven mee te delen? Dan bevat de jaarhoroscoop Rat 2022 voor jou goed nieuws. 2022, het jaar van verandering, sluit namelijk perfect aan op jouw wens om een nieuwe partner te ontmoeten.

Een kleine tip echter Rat; probeer niet te hard van stapel te lopen wanneer jij de ware ontmoet. 2022 is namelijk een goed jaar om iemand te leren kennen, maar niet het beste jaar om direct samen te gaan wonen.

“Nergens staat verandering zo centraal als op het vlak van werk, studie en carriere”

De Chinese jaarhoroscoop Rat 2022 voorspelt opnieuw een uitdagend jaar te zullen zijn. De Rat wordt geconfronteerd met allerlei veranderingen en moet zich, steeds opnieuw, razendsnel aanpassen.

Gelukkig is de Rat van nature inventief, creatief en één keiharde werker. Eigenschappen die de Rat dit jaar zeker goed van pas zullen komen. Zet dit jaar al jouw talenten in Rat en zorg ervoor dat jij jouw collega’s of concurrenten steeds een stapje voor blijft dit jaar.

“Het perfecte moment voor een nieuwe baan?”

Twijfel jij al een tijdje of jouw huidige functie nog wel bij je past? Of ben jij om een andere reden op zoek naar een nieuwe baan of functie? Dan beloofd 2022 jouw aan alle kanten te steunen. Alle pijlen staan dit jaar immers gericht op verandering.

“De Chinese jaarhoroscoop Rat 2022 voorspelt dat er financieel gezien weinig veranderd.”

Waar 2022 op vrijwel alle vlakken in het teken staat van verandering lijkt er op het financiële vlak weinig te veranderen.

Zelfs de Rat die wisselt van baan of functie ziet zijn of haar inkomen niet direct drastisch veranderen. Voor de Rat die in 2021 alles financieel perfect op orde had is dit geen ‘al te’ slecht nieuws. Het ziet er immers naar uit dat dit ook in 2022 zo blijft.

De Rat die in 2021 ‘net aan’ rond kon komen zal echter helaas nog even door moeten bijten.

“Schenk (meer) tijd en aandacht aan jouw vrienden en familieleden.”

Net als 2021 voorspelt ook 2022, sociaal gezien, een goed jaar te zullen zijn voor de Rat. Anders dan vorig jaar staat dit jaar echter in het teken van nieuwe vriendschappen.

Naast nieuwe vriendschappen lijkt er ook binnen de familiekring het een en ander te veranderen. Nieuwe (schoon) familie of een nieuw familielid door de komst van een baby lijken de meest voor de hand liggende oorzaken te zijn van deze verandering.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.

Geef een reactie