Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022

“Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022 – 2022 is letterlijk jouw jaar.”

Chinese Jaarhoroscoop Tijger 2022De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022 voorspelt, en hoe kan het haast ook anders, dat 2022 een perfect jaar zal zijn voor de Tijgers. Het komt slechts een keer in de twaalf jaar voor dat jij, als Tijger, de wind zo in de rug mee krijgt als nu. Haal er daarom alles uit wat erin zit. De volgende keer dat jij zoveel geluk hebt is immers pas weer in 2034.

Kleine tip Tijger; blijf fysiek in beweging dit jaar. Jij hebt enorm veel energie nodig om alle kansen die op je pad komen volledig te benutten. Zorg er daarom voor dat jij genoeg beweegt, goed eet en vooral ook de tijd neemt om uit te rusten op de momenten waarop het mogelijk is. 


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022? Spring dan direct naar:
Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022: Carrière
Horoscoop Tijger 2022: Financiën
Horoscoop Tijger 2022: Vrienden & Familie

“Ook op liefdesgebied spatten de vlammen ervan af.”

Dit jaar wordt de Tijger haast overspoelt met aandacht. Ontzettend goed nieuws voor de single Tijger, maar misschien iets minder goed nieuws voor de Tijger in een relatie.

Heb jij al een (romantische) relatie Tijger? Dan is de kans groot dat jij dit jaar vooral bezig bent met het vermijden van verleiding van buitenaf. Natuurlijk mag jij genieten van de aandacht.

Maar pas op! Jouw partner kan hierdoor onzeker of jaloers worden. Jij kunt dit voorkomen door dit jaar iets meer aandacht aan jouw partner te besteden. Jullie relatie kan dit jaar namelijk sterker worden als ooit tevoren.

Ben jij een alleenstaande Tijger? En ben jij opzoek naar een nieuwe liefdespartner? Dan is dit het uitgelezen jaar om jouw zoektocht meer prioriteit te geven. De kans dat jij dit jaar een nieuwe partner vind is namelijk uitzonderlijk groot.

Een kleine tip is echter op zijn plaats. Zorg ervoor dat jij jezelf niet verliest in alle aandacht. De kans bestaat namelijk dat jij pas achteraf ziet dat jij de juiste persoon hebt laten schieten.

“Op zoek naar een nieuwe baan? Grijp dit jaar die kans.”

Na een moeizaam 2021 belooft 2022, ook op werkgebied, een perfect jaar te zullen zijn. Jij krijgt meerdere malen de mogelijkheid om te laten zien wat jij waard bent. Grijp die kansen met beiden handen aan en blaas je carrière nieuw leven in.

Anders dan in het voorgaande jaar lijken er weinig tot geen hobbels of obstakels op jouw pad te komen. Collega’s, werk en/of opdrachtgevers lijken allemaal achter je te staan. Geniet hiervan, maar wees je er ook van bewust dat dit in de toekomst weer kan veranderen.

“Twijfel jij over een nieuwe baan? Stop dan met twijfelen.”

Twijfel jij al een tijd of het tijd is geworden om van baan te wisselen? Stop dan met twijfelen. Dit jaar is namelijk absoluut ‘het jaar om die stap te zetten. Natuurlijk is het goed om vooraf goed te bedenken wat jij wilt. Maar let erop dat je niet te lang na blijft denken op het moment dat ‘die ene kans waar je al zo lang op wacht’ aan jou voorbij komt.

“De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022 voorspelt meer financieel geluk.”

Ook op financieel gebied ziet het ernaar uit dat het geluk van de Tijger geen grenzen kent. Een extra inkomstenbron lijkt zelfs voor het merendeel van de Tijgers te zijn weggelegd.

Dat gezegd hebbende is het dit jaar niet verstandig om jouw budgetplan uit het oog te verliezen. Gebruik extra inkomsten daarom altijd eerst voor het afbetalen van eventuele schulden uit het verleden.

“Maak nieuwe vrienden maar verlies oude/bestaande vrienden niet uit het oog.”

De Chinese jaarhoroscoop Tijger 2022 voorspelt dat de Tijger dit jaar bijzonder vaak de kans krijgt om nieuwe vriendschappen te sluiten. Maak hier zeker gebruik van Tijger, het ziet er namelijk naar uit dat jij een vriend of vriendin voor het leven ontmoet.

Zorg er ondanks dat ook voor dat jij genoeg aandacht overhoudt voor bestaande vrienden en familieleden. Het zou immers zonde zijn als jij evenveel vrienden verliest als dat jij ontmoet.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.