Chinese jaarhoroscoop Varken 2022

“Chinese jaarhoroscoop Varken 2022 – Een jaar van persoonlijke groei.”

Chinese Jaarhoroscoop Varken 2022

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2022 voorspelt dat 2022 in het teken zal staan van persoonlijke groei. 2022 staat in het teken van de Tijger – en dat betekent een jaar vol verandering.

En veranderingen? Die zijn er ook zeker voor het Varken. Anders dan andere Chinese tekens ziet het Varken deze verandering voornamelijk binnen in zichzelf. Bijzonder positief nieuws want het leven van het Varken krijgt hierdoor een flinke positieve boost.

Dit is het jaar om jouw dromen waar te maken Varken. Streef er dit jaar na om er alles uit te halen – en dan met name alles uit jezelf. Jij zult zien dat jij bergen kunt verzetten en pieken kunt bereiken die voorheen onbereikbaar leken te zijn.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de Chinese jaarhoroscoop Varken 2022? Spring dan direct naar:

Chinese jaarhoroscoop Varken 2022: Liefde & Relaties
Chinese jaarhoroscoop Varken 2022: Carrière
Horoscoop Varken 2022: Financiën
Horoscoop Varken 2022: Vrienden & Familie

“Op het vlak van de liefde belooft 2022 een goed jaar te zijn voor het Varken.”

Ook op het vlak van de liefde voorspelt de Chinese jaarhoroscoop 2022 vrijwel uitsluitend goed nieuws. Het Varken leert dit jaar zichzelf beter kennen en ziet daardoor waar zijn of haar tekortkomingen liggen.

Gebruikt het Varken deze kennis om zichzelf te verbeteren? Dan lijkt er op het vlak van de liefde (dit jaar) geen vuiltje aan de lucht te komen.

Heb jij al een (romantische) relatie? Dan ziet 2022 er voor jou als Varken prima uit. Tenzij jij een relatie hebt met een ander Varken, kan het echter zijn dat jouw partner het niet gemakkelijk heeft in het algemeen. Dit heeft uiteraard invloed op jullie relatie.

Kleine tip Varken: Toon begrip als hij of zij het even moeilijk heeft en biedt steun waar mogelijk. Jullie relatie groeit zo naar een hoger niveau.

Ben jij alleenstaand? Dan ziet jouw liefdesleven er in 2022 vele malen mooier uit vergeleken met de voorgaande jaren. Jij weet nu wie jij bent, wat je zoekt en (zeker niet onbelangrijk) wat jij verwacht in een liefdesrelatie. Nu is het tijd geworden om jezelf ook echt open te stellen voor een nieuwe liefde. Ongeacht jouw leeftijd is dit een mooi jaar om je schaamte opzij te zetten en tot over je oren verliefd te worden.

Kleine tip single Varken: De Hond bevindt zich dit jaar in vrijwel dezelfde fase en is hierdoor absoluut een goede match.

“Varken, jij oogst nu wat jij in het voorgaande jaar gezaaid hebt.”

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2022 voorspelt dat de Varkens die in het voorgaande jaar inzet en motivatie hebben getoond dit jaar beloond zullen worden.

De Varkens die niet al te veel energie in hun werk hebben gestoken? Die krijgen dit jaar de kans om opnieuw te laten zien wat ze waard zijn.

Net als in het voorgaande jaar boekt het Varken die goed met anderen samenwerkt de meeste vooruitgang. Steek dit jaar dus niet alleen de handen uit de mouwen, maar ook een hand uit naar een collega die jouw hulp goed kan gebruiken.

“Financieel gezien ziet ook 2022 er goed uit.”

De Chinese jaarhoroscoop Varken 2022 voorspelt 2 belangrijke zaken op financieel gebied. De eerste is dat het inkomen van het Varken stijgt. Het tweede is dat het Varken anders leert kijken naar geld.

Wie zegt dat geld niet belangrijk is heeft vaak veel vermogen. Dat dit niet altijd van toepassing is dat bewijst het Varken in 2022. Natuurlijk geld is noodzakelijk om rond te komen. Vrijheid is dit jaar voor het Varken echter net zo belangrijk.

Deze insteek brengt een hoop rust Varken. De druk die jij in het verleden hebt gevoeld om ‘steeds maar meer inkomsten te willen genereren’ lijkt hiermee namelijk (tijdelijk) af te nemen.

“Jouw vrienden en familie staan voor 100 procent achter jou.”

Wanneer één iemand uit een vrienden of familie groep ineens een persoonlijke groei spurt meemaakt leidt dit vaak tot problemen in de groepsdynamiek. Geen zorgen Varken, opvallend genoeg ben jij een uitzondering op deze regel.

Jouw vrienden en familieleden juichen jouw groei juist volledig toe. Maak jij keuzes die zij niet begrijpen? Dan is dat geen probleem. Zij staan namelijk volledig achter jou, zelfs wanneer zij geen idee hebben waarom je iets wel of juist niet doet.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.