Contact met TijdVoorSpiritualiteit

Geachte bezoeker, 

Allereerst bedankt voor de interesse om in contact te komen met TijdvoorSpiritualiteit. Om de reactie tijd zo kort mogelijk te houden, en om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, hopen wij alvast een aantal vragen vooraf te kunnen beantwoorden. 

Vanzelfsprekend hopen wij dat jij hierdoor direct antwoord krijgt op jouw vraag. Mocht dit niet het geval zijn? Dan nodigen wij jou uiteraard graag uit jouw vraag via het onderstaande contact formulier te stellen.

Vragen over of aan de paragnosten?

Het is niet mogelijk om via deze pagina in contact te komen met een van de bij ons aangesloten paragnosten of mediums. Wil jij graag in contact komen met een van de spirituele consulenten? Dan is dit, op dit moment, uitsluitend mogelijk via de telefonisch dienst welke getoond wordt op de paralijn pagina.

Heb jij klachten over bijv. de wijze waarop jij door een van de consulten te woord bent gestaan? Of gaat de vraag over het gebruik van Toekomstcredits? Dan raden wij aan om tijdens werkdagen direct contact op de te nemen met de telefonische klanten service:

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 (buiten deze tijden is het mogelijk een bericht achter te laten).

Vanuit Nederland is het telefoonnummer van de klantenservice: 03077740999  (lokaal tarief).
Vanuit België is het telefoonnummer van de klantenservice: 035005005 (lokaal tarief).

Let op: De klantenservice beantwoord (met uitzondering van de speciale Toekomstcredits website) geen vragen over de inhoud/werking of andere vragen die gaan over de website. Neem voor deze vragen contact op via het onderstaande formulier.

Belangrijk Privacy bericht:

Wil jij aan ons een bericht sturen waar jij geen antwoord op verwacht? Dan is het niet verplicht of noodzakelijk een email adres in te vullen. Ontvang jij graag een reactie op jouw bericht? Dan gebruiken wij jouw email adres uitsluitend voor het beantwoorden van de door jouw gestelde vraag.

Ter bescherming van jouw persoonlijke gegevens verwijderen wij na het lezen en/of beantwoorden van jouw bericht direct en volledig: 

  • Het bericht
  • Jouw naam en email adres (indien van toepassing)
  • Onze reactie (indien van toepassing)

Voor deze werkwijze hebben wij gekozen omdat wij, ondanks dat wij zo zorgvuldig mogelijk met jouw gegevens om zullen gaan, hierdoor het risico zo klein mogelijk maken dat iemand jouw gegevens via onze site gestolen kunnen worden.

Hoewel wij deze werkwijze hanteren voor de bescherming van persoonlijke gegevens is hier een klein nadeel aan verbonden. Het is voor ons niet langer mogelijk om te antwoorden op berichten vragen uit eerder ontvangen berichten.