Gratis Engelen dagkaart

Engelen dagkaart
Gratis Engelen dagkaart – Advies van de Engelen

Heb jij een vraag? Of heb jij een probleem waar jij graag spiritueel advies over wilt ontvangen? Stem dan af op de begeleiding en berichten van de engelen, gewoon hier en nu, met deze gratis engelen dagkaart legging. 

Voordat je begint met het lezen van je engelenkaart:  Roep de engelen op om je te omringen en contact met je te maken. Denk aan de vraag die je hebt voor de engelen. Concentreer je volledig op deze vraag en druk op de knop “schud de kaarten”.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 
  • 1x op de engelenkaart zodat de afbeelding van de engelenkaart verschijnt.
  • Laat vervolgens deze afbeelding even op je inwerken.
  • Klik tot slot nogmaals 1x op de engelenkaart zodat de boodschap van de kaart verschijnt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten

Duik in het grote onbekende, en laat je in vervoering brengen door de dimensies ervan.


Het nut van het trekken van een Engelen dagkaart?

Jij bent niet alleen, en jij staat er nooit alleen voor. Laat je door de engelen leiden.

Veel mensen voelen dat ze niet alleen zijn in de wereld. Zij weten, of voelen, dat ze een beschermengel hebben die hen begeleidt.

Zij weten ook dat zij altijd bij hun engel terecht kunnen met vragen. Vragen over de toekomst, het ´nu’ of gewoon voor advies. Engelen zijn overal om ons heen en begeleiden ons tijdens het leven. Deze begeleiding begint bij de geboorte en duurt tot het einde van het leven.

Maar hoe kun jij in contact komen met jouw bescherm engel? En hoe vaag je hem of haar om advies? 

Jouw engel luistert altijd wanneer je hem of haar om advies vraagt, en zal altijd proberen een boodschap aan je door te geven. Nu is het best lastig om de engelen direct te horen en/of te verstaan, zeker wanneer jij dit niet eerder hebt gedaan.

Het kan helpen om te oefenen met het in contact komen met je engel. Dit kun je doen door te mediteren, Tarot kaarten te leggen, te pendelen of door een engelenkaart te trekken. Met name de laatste optie is zeer laagdrempelig en helpt bij de opbouw van een persoonlijke relatie met jouw engel.

Trek een Engelenkaart voor inspiratie.

Wat hebben filosofen, kunstenaars, diplomaten en zelfs (voormalige) staatshoofden met elkaar gemeen?

Zij kennen allemaal het gevoel van plotselinge (hemelse) inspiratie, of ervaarde ooit ‘ineens’ een onverwachte ingevingen die hun, en ons, leven voorgoed heeft veranderd. Deze inspiratie en ingevingen delen dezelfde bron, ze zijn namelijk beiden ingegeven door de engelen.

Tip: Je vindt op Tijdvoorspiritualiteit ook een gratis verleden, heden, toekomst legging met engelenkaarten.

Wil jij dit zelf ook ervaren? En ben jij opzoek naar inspiratie? Trek dan een engelenkaart en laat je inspireren door de boodschap die de engelen vandaag met jou willen delen.


Lukt het jou niet om zelf in contact te treden met jouw beschermengel? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een paragnost of medium. Dagelijks zijn er meerdere paragnosten op onze astrolijn beschikbaar die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.