Gratis krachtdier dagkaart

Gratis krachtdier dagkaart
Gratis Krachtdier dagkaart – Advies van Kracht en Totemdieren

Ben jij benieuwd welke boodschap de krachtdieren vandaag voor jou in petto hebben? Of ben jij benieuwd welk dier jou vandaag (in het bijzonder) bijstaat? Maak dan gebruik van onze gratis krachtdier dagkaart legging en ontdek het direct.

Voordat je begint met het lezen van je krachtdier kaart: Bedenk dan eerst of jij een specifieke vraag hebt of opzoek bent naar een algemeen advies en/of boodschap.

Heb jij een specifieke vraag? Concentreer je volledig op deze vraag voordat jij op de knop “schud de kaarten” drukt.

Zijn de kaarten geschud? Klik dan: 
  • 1x op de krachtdierkaart zodat de afbeelding van het krachtdier van vandaag verschijnt.
  • Laat vervolgens deze afbeelding even op je inwerken.
  • Klik tot slot nogmaals 1x op de krachtdierkaart zodat de boodschap van de kaart verschijnt.

Schud de kaarten
Keer alle kaarten
Goudvis als Krachtdier

De goudvis als krachtdier zwemt, vrijwel altijd, je leven in op het moment dat ‘alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen’.

Lees de volledige betekenis van deze kaart in een nieuw venster.


Het nut van het trekken van een krachtdier dagkaart?

De krachtdieren uit deze legging staan je bij met goede raad en advies die past bij dit moment.

Wij mensen zijn dagelijks omringd door energieën. Energieën van (overleden) mensen, engelen, planten en natuurlijk ook door de energie van dieren.

De kracht van een krachtdierkaart is eigenlijk heel vergelijkbaar met de kracht van een Engelen dagkaart. Dieren, net als Engelen, kunnen ons namelijk helpen bij het oplossen van belangrijke levensvragen. Maar, en dat is zeker ook niet onbelangrijk, voorzien van algemeen dagelijks advies.

De krachtdier kaarten die jij kunt trekken in deze gratis legging zijn allemaal voorzien van een korte boodschap, advies, tip of goede raad. 

De kaart die jij trekt is daarnaast afgestemd op het moment. Het dier of insect welke verschijnt past bij jou op dit moment. Dit houdt in dat hun advies ook echt alleen bedoeld is bij dit moment of bij de levensfase waarin jij je op dit moment bevindt.

Ben jij opzoek naar de betekenis van een krachtdier in het bijzonder?

Bijvoorbeeld omdat jij steeds opnieuw een kraai ontmoet? En benieuwd bent wat dit betekend? Of omdat jij iedere nacht droomt over een haai? Dan is deze algemene leggin minder geschikt. Is dit op jou van toepassing?

Bekijk dan of jij het krachtdier terug kunt vinden in: Ons overzicht met krachtdieren. In dit overzicht vind jij bij ieder dier een uitgebreide algemene beschrijving en de betekenis van dit dier wanneer deze in een droom verschijnt.


Ben jij benieuwd welk dier jouw persoonlijke krachtdier is? Maar lukt het jou niet om hier zelf achter te komen? Dan zou jij hierbij hulp kunnen vragen bij een paragnost of medium. Dagelijks zijn er meerdere paragnosten op onze astrolijn beschikbaar die jouw hier graag verder mee op weg willen helpen.