Gratis Waarzeggen met Dobbelstenen

Waarzeggen met Dobbelstenen

Waarzeggen met Dobbelstenen – Gratis en direct online

Wil jij graag waarzeggen met dobbelstenen? Maar weet je nog niet precies hoe? En/of beschik jij op dit moment niet direct over drie dobbelstenen? Geen probleem. Op TijdVoorSpiritualiteit kun je direct gratis online een kijkje nemen in jouw toekomst door middel van onze digitale dobbelstenen.

Waarzeggen met dobbelstenen is niet nieuw

Net als de meeste waarzeg methodes is ook het raadplegen van dobbelstenen niet nieuw. Sterker nog, de oude Egyptenaren en Romeinen worden beschouwd als (een van) de eersten die dobbelstenen gooiden om inzicht te krijgen in wat hen te wachten stond.

Deze waarzeg methode heeft dus ook letterlijk de tand des tijds doorstaan en is, tot op de dag van vandaag, nog altijd een van de meest gebruikte en populairste waarzeg methodes.

Waarzeggen met dobbelstenen is tot slot niet alleen één van de meest populairste methodes het is ook een van de meest eenvoudige waarzeg methodes. Alles wat je nodig hebt zijn 3 (of meer) dobbelstenen en een lijstje waarop staat welke boodschap hoort bij een bepaald ogenaantal.

Welke boodschap heeft het universum voor jou?

Bij het waarzeggen met dobbelstenen ontvang jij geen antwoord maar een boodschap.

Waarzeggen met dobbelstenen werkt net iets anders dan bijvoorbeeld online pendelen. Een (online) pendel geeft namelijk direct een (kort) antwoord op de door jouw gestelde vraag.

Wanneer je waarzegt met dobbelstenen ontvang je echter geen ‘ja’ of ‘nee’ antwoord. In plaats daarvan ontvang je een boodschap. Deze boodschap kun je zien als een persoonlijke boodschap aan jou vanuit het universum.

Vooraf een vraag bedenken? Dat is bij het werpen van de dobbelstenen dan ook niet nodig. Het enigste wat jij hoeft te doen, voordat jij de dobbelstenen werpt, is jezelf open te stellen voor de boodschap die komen gaat.

Online Waarzeggen met Dobbelstenen

Ben jij benieuwd welke boodschap de dobbelstenen op dit moment voor jou hebben? 

Klik dan direct op onderstaande afbeelding en ‘werp’ de digitale dobbelstenen.Ben jij benieuwd welk goed advies het universum nog meer voor jou in petto heeft? Overweeg dan eens contact op te nemen met een Tarotist of paragnost. Dagelijks zijn er meerdere tarotisten actief op onze spirituele lijn. Zij helpen je graag verder op je spirituele pad.