Jaar Horoscoop Boogschutter 2018

Jaar Horoscoop BoogschutterDe Jaar Horoscoop Boogschutter voorspelt dat 2018 een energiek jaar lijkt te worden. Het jaar begint direct goed, de boogschutter ziet zijn energieniveau vrijwel direct toenemen. Lukt het om tijdens het jaar verstandig met deze energie om te gaan? Dan kan je uitkijken naar een jaar waarin het energieniveau doorlopend gevuld zal zijn met nieuwe en frisse energie. De planetaire posities zijn de boogschutter in 2018 dan ook gunstig gezind. Hun invloed zorgt ervoor dat de boogschutter zich in jaren niet zo goed heeft gevoeld.

Boogschutter, jij gaat er op alle vlakken op vooruit.

Niet alleen de energieke en lichamelijke gezondheid van de boogschutter gaat in 2018 vooruit. 2018 voorspelt namelijk een jaar te worden waarin in het algeheel vooruitgang te zien zal zijn in alle levens lagen. Nog even volhouden boogschutter, het wordt echt met de dag beter.

Jaar Horoscoop Boogschutter 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop Algemeen

Boogschutters voelen zich volledig opgeladen en energiek in het jaar 2018. Op dat gebied hoeft de boogschutter zich dit jaar dus geen zorgen te maken. Dit betekend helaas niet dat er geen bepaalde onrust in het leven kan sluipen. Deze onrust kan (wanneer de boogschutter zelf niet op tijd ingrijpt) een zware tol eisen van de algemene gezondheid en het stressniveau.

Boogschutter, let goed op je energie niveau en probeer deze aan te vullen.

Het is voor de boogschutter belangrijk om direct manieren te vinden om de energie die verloren gaat (zelf) weer aan te vullen. Dit lijkt misschien lastig – maar dat is het dit jaar zeker niet. Een bezoekje aan een cultureel evenement, of het deelname aan een recreatieve activiteit bijvoorbeeld – zorgen beiden dat jij vrijwel direct weer van nieuwe energie wordt voorzien.

Vrienden en familieleden vragen dit jaar meer energie van de boogschutter dan voorheen. Natuurlijk wil jij graag klaar staan voor hen – toch is het, ondanks de bereidwilligheid, extra belangrijk hier grenzen in te stellen.

Jaar Horoscoop Boogschutter 2018: Liefde & Relaties

“Perfectie zit hem in de details” – Deze oude wijsheid raakt volledig de kern van waar het liefdesleven van de boogschutter in 2018 om draait. Single, getrouwd, eerste, tweede of derde huwelijk? Het maakt niet uit in welk stadium jij je op dit moment bevindt – in grote lijnen voelt en lijkt het op dit moment te kloppen. Maar kloppen de details van jouw relationele status ook echt?

Het is dit jaar voor de boogschutter belangrijk om hier eens goed over na te denken. Ben jij echt tevreden? Of past je relatiestatus voor bijv. 90% zo goed dat jij besloten hebt de ontbrekende 10% maar voor lief te nemen?

Het universum biedt extra hulp aan de boogschutter die net weer single is geworden.

Alle boogschutters krijgen dit jaar de kans een nieuwe liefde te ontmoeten of een bestaande relatie te verbeteren. Opvallend is dat met name de boogschutter die net een langdurige relatie (of huwelijk) achter de rug heeft extra gesteund wordt door het universum. Dit is ook van toepassing bij hen die hertrouwd zijn – boogschutters in een tweede of derde huwelijken lijken dit jaar zelfs op nog meer harmonie te kunnen rekenen.

Jaar Horoscoop single Boogschutter:

Sommige boogschutters ervaren dit jaar regelmatig het gevoel dat er geen einde komt aan de zoektocht naar een ideale partner. Steeds vaker komt dan ook de vraag naar boven “Is het wel normaal dat het zo lang duurt?” en “Ligt het misschien toch aan mij als persoon?.”

Blijf zoeken boogschutter en houdt vol. In 2018 zullen er een aantal belangrijke ontmoetingen plaatsvinden die je liefdesleven op drastische wijze zullen veranderen. En tot slot een kleine tip: In de periode van 21 mei tot 21 juni is de kans een (nieuwe) liefde te ontmoeten extra groot.

Jaar Horoscoop Boogschutter in een relatie:

Zoals eerder gezegd lijkt 2018 met name de hertrouwde* boogschutter extra gunstig gezind te zijn. Deze boogschutters zien hun relatie dit jaar sterker en gelijkwaardiger worden. Het is belangrijk om te onthouden dat je nieuwe partner je oude partner niet is. Reken hem of haar niet af op de fouten die je partner uit het verleden heeft gemaakt. Dat gezegd hebbende probeer tegelijkertijd ook niet blind te zijn voor waarschuwingssignalen.  

*Boogschutter in een eerste relatie of huwelijk? Ook voor jullie kan 2018 een bijzonder mooi liefdesjaar worden. Hiervoor is het echter wel van essentieel belang dat jij volledig eerlijk en open bent binnen je relatie. De tijd van “jezelf mooier voordoen uit naam van de liefde” is nu echt voorbij. Toon je ware persoonlijkheid en steek je mening niet (altijd) onder stoelen of banken. Een relatie is namelijk nooit volledig gelijkwaardig en gelukkig wanneer jij jezelf blijft verbergen.

Jaar Horoscoop Boogschutter 2018: Carrière

De loopbaan vooruitzichten van de boogschutter zien er in 2018 bijzonder positief uit. Hogerop komen lijkt voor de boogschutter dit jaar zelfs ‘een koud kunstje te zijn’ – en wat misschien nog wel opvallender is – De boogschutter kan dit doen zonder collega’s naar beneden te halen of deze te benadelen.

Boogschutter, probeer dit jaar eens vaker je creatieve talenten te uiten. Door problemen creatief te benaderen slaag je er in om deze veel sneller op te lossen. Ook zorgt creativiteit ervoor dat je professionele beloftes veel gemakkelijker waar kunt maken.

Het succes hangt als het ware om je heen.

Daden spreken vaak luider dan woorden, dus probeer anderen dit jaar niet met woorden te overtuigen van jouw talenten, maar laat gewoon zien wat je kunt. Doordat succes het hele jaar om je heen lijkt te hangen, is het soms lastig om niet achterover te gaan leunen. Geef hier niet aan toe. Je loopt daarmee namelijk het risico om de ‘wolk van succes’ van je af te blazen.

Jaar Horoscoop Boogschutter 2018: Financiën

Het komende jaar voorspelt één jaar te worden waarin de boogschutter menigmaal geconfronteerd wordt met onvermijdelijke uitgaven. Alle inspanningen om te besparen ten spijt, deze uitgaven waren vooraf gewoon niet te voorzien en plegen een aanslag op je budget.

Boogschutter, doe je best vrede en rust te vinden (en te behouden) in deze tijden van financieel tekort. Dit klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is, maar toch, wanneer het je alleen al lukt om alle rekeningen op tijd te betalen, dan scheelt jou dit al direct een hele hoop stress.

Houdt je financiën overzichtelijk, kook naar je budget en probeer aan al je financiële verplichtingen te voldoen. Op deze wijze wapen jij jezelf (zo goed als mogelijk) tegen financiële problemen. Gebruik al je energie om rond te komen en probeer, waar en wanneer mogelijk, je financiële positie dit jaar zelfs te verbeteren.