Jaar Horoscoop Kreeft 2018

Jaar Horoscoop Kreeft 2018

De Jaar horoscoop Kreeft 2018 voorspelt dat de kreeft 2018 begint met een positief, energiek en optimistisch gevoel. Precies de gemoedstoestand die past bij het gevoelsleven van de kreeft dit jaar. Het gevoel van geluk en harmonie ervaren. Dat zijn de gevoelens die de planeten de kreeft, in 2018, willen laten ervaren. Deze gevoelens hebben ook direct een enorme impact op het leven van de kreeft.

Een van de belangrijkste uitwerkingen hiervan zien wij terug in het feit dat de kreeft, gedurende het jaar, het zelfvertrouwen enorm ziet toenemen. Dat is natuurlijk altijd erg prettig, maar voor de onzekere kreeft komt dit vertrouwen geen moment te vroeg.

De scheiding tussen werk en privé verdiend dit jaar extra jouw aandacht.

Maak tijd vrij in je agenda voor het (opnieuw) in balans brengen van je leven. Met name de scheiding tussen werk en privé verdiend dit jaar extra jouw aandacht. Blijf actief en eet gezond. Voorkom en vermijd emotionele onrust – jij hebt het de afgelopen jaren niet altijd gemakkelijk gehad, waardoor het nodig is geweest om al jouw reserves in te zetten. Bouw die reserves weer op zodat jij kunt voorkomen er in de toekomst aan onderdoor te gaan.

Jaar Horoscoop Kreeft 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop AlgemeenDe Jaar Horoscoop 2018 voorspelt dat het een jaar zal zijn van fysieke en mentale verjonging. Een jaar waarin de kreeft weer tijd heeft om uit te rusten en op te laden. En een jaar waarin de kreeft weer meer tijd heeft om aandacht te schenken aan de spirituele kant van het leven.De meeste kreeften zijn niet gewend om tijd over te hebben en weten, niet direct, hoe zij deze tijd het beste kunnen invullen.

Ben jij een kreeft die (een klein beetje) tijd overhoudt? Gebruik deze dan niet voor praktische klusjes, maar probeer deze tijd te gebruiken voor het opbouwen van meer energie. De kans is groot dat jij deze (extra) energie in de toekomst goed kunt gebruiken. Wees dit jaar schaamteloos positief en laat je omringen door optimistische personen. Jij verdiend het om gelukkig te zijn.

Jaar Horoscoop Kreeft 2018: Liefde & Relaties

De kreeft krijgt dit jaar te maken met een grote omwenteling op liefdesgebied. Aan het begin van het jaar loopt het wat betreft de liefde nog allemaal op rolletjes – ongeacht of de kreeft single is of een relatie heeft. Sterker nog, je zou het zelfs een spannende opwindende tijd kunnen noemen. Een tijd waarin bestaande relaties weer even volledig opvlammen en nieuwe relaties barsten van vurigheid en passie.

Later in het jaar slaat de stemming helaas om. Zowel de single kreeft als de kreeft in een relatie zal even alle zeilen bij moeten zetten.

Jaar Horoscoop single Kreeft:

Aan het begin van het jaar krijg jij meer dan genoeg aandacht vanuit het dating circuit. Het is belangrijk om voor jezelf te bedenken waar en welke grenzen jij hierin wilt bewaken. Houdt je verlangens en sensuele emoties onder controle en probeer ook de gevoelens van jouw potentiële partners te respecteren, en als het lukt, te begrijpen.

Kreeft. Probeer je niet alleen te richten op de dromen die nog niet zijn uitgekomen.

Een aantal van de dromen die jij hebt over de liefde zullen in 2018 uitkomen en werkelijkheid worden. Helaas, een aantal van je andere dromen niet. Jij kunt dit maar lastig accepteren en lijkt je een periode uitsluitend te gaan richten op de dromen die (nog niet) zijn uitgekomen. Probeer dit niet te doen – alles komt op zijn tijd. Komt het helemaal niet? Dan is het goed om jezelf af te vragen of deze dromen wel realistisch zijn? Is het niet slechts een gedroomde utopie?

Wees eerlijk wanneer jij meerdere partners hebt.

Sommige single kreeften vinden het een beetje moeilijk om het dit jaar slechts bij een partner te houden. Misschien vind jij dit niet nodig kreeft – en maakt dat ook niet uit – wees alleen wel eerlijk tegen de andere partijen in jouw liefdesleven. Hij of zij verdiend eerlijkheid, openheid en de keuzevrijheid om hier wel of niet mee accoord te gaan.

Na een flitsende start vol potentiële partners aan het begin van het jaar, en na een kleine dip zonder dates in het derde kwartaal van het jaar, lijk jij aan het einde van het jaar je charmante kant weer te hebben gevonden. Jij bent dit jaar trouwens echt letterlijk vrijer en charmanter geworden. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om, nog voor het einde van het jaar, een partner voor het leven te ontmoeten.

Jaar Horoscoop Kreeft in een relatie:

Zo rooskleurig als de relatie tussen jou en je partner aan het begin van het jaar is, zo ingewikkeld en somber lijkt deze in de tweede helft van het jaar te voelen. Wordt het je even teveel? Dan is de tijd aangebroken om jezelf opnieuw af te vragen wat het is dat jij nog uit deze relatie haalt. Volg je instinct! Maar daarnaast zeker ook je geweten op het moment dat jij beslissingen neemt die betrekking hebben op het relationele vlak.

Het is tijd om weer met elkaar te leren praten.

Praat met je partner en laat je partner praten. Jullie hebben beide behoefte aan openhartige en eerlijke gesprekken. Op dit moment ontbreekt het aan transparantie in jullie relatie. Wees daarom open en eerlijk naar elkaar, zodat jullie relatie in de toekomst weer op vertrouwen is gebaseerd. Een tip kreeft: Let wel op hoe jij de dingen zegt. Het is dit jaar namelijk bijzonder gemakkelijk om partner te kwetsen.

Jaar Horoscoop Kreeft 2018: Carrière

Kreeften ervaren dit jaar de mogelijkheid en ruimte om hun positie op het carrière vlak te verstevigen. De kreeft moet hier echter wel wat voor doen wat in het kort betekend dat hij of zij het hele jaar door erg veel werk te verwerken krijgt.

Hoewel de kreeft zelf dit jaar geen echte problemen met collega’s ervaart is de kans groot dat hij of zij gedurende het jaar met een werk-ruzie geconfronteerd zal worden. Dit probleem ontstaat doordat de kreeft niet direct een kant kiest wanneer er onenigheid ontstaat tussen twee collega’s. Pas hier echt voor op kreeft! Zorg ervoor dat jij straks niet de gebeten hond bent.

Ben jij toe aan verandering op het werk Kreeft?

De kreeft die al een tijd droomt en/of hoopt op een overplaatsing of verandering van functie moet nu tot actie overgaan. Geef tijdens je werk duidelijk aan wat je wensen zijn en benoem de voordelen die het heeft voor jou, maar vergeet ook zeker niet de voordelen te benoemen die deze wisseling heeft voor de werkgever. Tijdens het jaar 2018 is er meer dan genoeg tijd, ruimte en rust voor de kreeft waarin hij of zij een studie kan starten of hervatten. Dit hoeft geen volledige opleiding te zijn, iedere vorm van het aanleren van nieuwe vaardigheden dit jaar positief uit zullen gaan pakken.

Jaar Horoscoop kreeft 2018: Financiën

Tijdens de eerste helft van het jaar 2018 wordt de kreeft geconfronteerd met (meerdere) ongewenste uitgaven. Hoewel dit op korte termijn stressvol, naar en onzeker aanvoelt – blijken deze uitgaven precies het duwtje te zijn die de kreeft nodig heeft om weer greep te krijgen op zijn/haar financiën.

Kreeft, laat je niet beïnvloeden door anderen.

Halverwege het jaar lijkt er nog een laatste uitschieter in het budget van de kreeft plaats te vinden. Dit keer zijn het echter geen ongewenste uitgaven, maar uitgaven die betrekking hebben op het woongenot van de kreeft. Bij deze uitgaven is het goed om in het achterhoofd te houden dat jij je niet moet laten beïnvloeden door de mening van anderen. Iedereen heeft zijn of haar eigen budget, maak er voor jezelf geen wedstrijd van.

Gedurende de tweede helft van het jaar lijkt de financiële rust weer terug te keren. Bescherm die rust, jij hebt het wel even nodig om op adem te komen. Vermijd grote aankopen en probeer hier en daar wat kleine besparingen door te voeren.