Jaar Horoscoop Maagd 2018

Jaar Horoscoop Maagd 2018De Jaar Horoscoop Maagd voorspelt dat 2018 een heel hectisch en druk jaar zal worden zijn voor de maagd. Direct aan het begin van het jaar stapelen ontelbare taken zich in een rap tempo op. Dit betekend voor de maagd dat hij of zij direct het gevoel heeft ‘achter de zaken aan te lopen’ – of erger – de maagd al vrij snel in het jaar het overzicht dreigt te verliezen. Door middel van focus en vasthoudendheid kan de maagd het tij weer keren, maar let op! Als het kwaad al is geschied heeft de maagd al zijn of haar beschikbare energie nodig om een burn out of depressie te vermijden.

Zorg dat jij de sterren bereikt maagd.

De afgelopen twee jaar stond het leven van de maagd in teken van langdurige en (zeer) ingrijpende veranderingen. Deze trend zet zich ook in 2018 voort, en lijkt zelfs in kracht toe te nemen. De maagd schiet in 2018 als een raket omhoog – leuk, maar alleen als je de sterren ook daadwerkelijk weet te bereiken – niet wanneer je uitsluitend op een van de sterren neerstort.

Jaar Horoscoop Maagd 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop Algemeen

Het is een spannende periode in het leven van de maagd. Letterlijk alles kan op dit moment gebeuren, dus is het voor de maagd lastig om balans te vinden. Veranderingen zijn gelukkig niet altijd negatief – zo heeft in 2018 werkelijk iedere droom de potentie om uit te komen.

Het kopje “familieleven” mag dit jaar zeker niet ontbreken.

In de horoscoop van de maagd mag in 2018 het kopje “familieleven” zeker niet ontbreken. Gedurende het jaar 2018 vraagt het familieleven van de maagd namelijk veel vaker de volledige aandacht. Een duidelijk evenwicht en een heldere scheiding tussen werk en privé is voor dit jaar belangrijker dan ooit tevoren. Om deze scheiding te behouden zal het met enige regelmaat nodig zijn om compromissen te sluiten.

De meeste maagden denken nu hoogstwaarschijnlijk “als het niet anders kan dan moet het maar” – toch hoeft dit niet altijd zo te zijn maagd. Vraag jezelf, voor je een besluit neemt, goed af of jij bereid bent hier (weer) iets voor op te geven.

Jaar Horoscoop Maagd 2018: Liefde & Relaties

De afgelopen jaren is het liefdesleven van de maagd spannend, hectisch en vooral bijzonder levendig geweest. Deze trend lijkt ook in 2018 niet in kracht af te nemen. Concreet betekend dit dat de maagd zich ook in 2018, op liefdesgebied, zowel in positieve als negatieve zin geen moment hoeft te vervelen.

Jij ervaart in jouw liefdesleven meer hoogtepunten dan anderen in hun hele leven

Maagd, jij ervaart in jouw liefdesleven meer hoogtepunten dan anderen in hun hele leven zullen ervaren. Fijn, maar helaas valt exact hetzelfde te zeggen over het aantal dieptepunten in je liefdesleven. Gelukkig kan jij als maagd hier mee omgaan. Valt het doek voor een relatie? Dan raap jij jezelf zonder (al teveel) gedoe weer bij elkaar en begin jij, vol frisse moed, van voor af aan. Jij bent van mening dat “dit hoort bij het proces” – en daar zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben.

Jaar Horoscoop single Maagd:

Er komen dit jaar enkele nieuwe, spannende en zeer onconventionele personen op je pad, waar jij direct een klik mee ervaart. Of dit betekend dat jij hierdoor je nieuwe levenspartner sneller tegenkomt, is de vraag, maar op dit moment lijkt dat ook niet jouw grootste prioriteit te zijn.

Jij laat de regels van de liefde volledig los.

Jij bent nu gewoon jezelf en je ziet wel wat er gebeurt. Een grappige verschuiving, aangezien de maagd bekend staat als een vrij conservatieve persoonlijkheid. Dit jaar lijk jij echter (onbewust) het besluit te hebben genomen de regels van de liefde volledig los te laten. Je motto is nu eerder “Ik zie wel wat er op mijn pad komt”. Positief want liefde kan zich immers op elk moment openbaren – en hoogstwaarschijnlijk doet dat het dit jaar ook.

Jaar Horoscoop Maagd in een relatie:

2018 voorspelt zowel een positief als een negatief jaar te worden voor de maagd in een relatie. Als eerste het positieve deel; Je ervaart op liefdesgebied een nieuw gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Dit gevoel geeft je de kracht om binnen je relatie te experimenteren, om zo te ontdekken hoe jij deze relatie kunt verbeteren.

Het negatieve deel is hier vrijwel volledig aan gekoppeld. De vrijheid en onafhankelijkheid die je dit jaar ervaart is lastig te uiten in een relatie – waardoor de kans bestaat dat jij en je partner elkaar regelmatig wel in de haren kunnen vliegen.

Komt jullie relatie ten einde?

Betekend dit het einde van de relatie? Alleen als jij (of je partner) hier al naar toe aan het werken was. Hebben jullie de intentie om de relatie te herstellen? Dan wordt het wellicht tijd om jullie verwachtingen en wensen opnieuw tegen elkaar uit te spreken. Kunnen jullie elkaar tegemoet komen? Lukt het jullie om meer ruimte te creëren voor vrijheid binnen de relatie zonder elkaar uit het oog te verliezen? Dan is het goed mogelijk dat jullie na een tijd oprecht kunnen zeggen dat jullie relatie sterker is als ooit tevoren.

Jaar Horoscoop Maagd 2018: Carrière

In 2018 vindt de maagd collegialiteit en sociale (werk)relaties belangrijker dan het bestijgen van de carrièreladder. Gedurende het jaar worden ook de prestaties van de maagd (bewust of onbewust) steeds vaker indirect gekoppeld aan die van zijn of haar collega’s en leidinggevende. Of, en hoe goed de maagd hier vanaf weet te komen hangt samen met de manier waarop de maagd hier mee om weet te gaan. Dit is trouwens een mooie test voor de maagd om uit te vinden hoe collegiaal hij of zij nu eigenlijk echt is.

Bijna iedere maagd gaat er dit jaar op werkgebied op vooruit.

In 2018 zien de maagden die droomde over een nieuwe functie of nieuwe baan hun droom (eindelijk) werkelijkheid worden. Maagden die prima op hun plek zitten (en daar ook hopen te blijven) worden dit jaar blij verrast met een salarisverhoging of een onverwachte bonus.Tot slot is er ook goed nieuws voor de maagd die zich nog onder aan de carrièreladder bevind – deze maagden krijgen dit jaar de kans om hogerop te komen.

Kleine tip; pas op niet de treden te verbranden waarop jij naar boven bent geklommen… je weet immers nooit of jij deze in de toekomst nog nodig zult hebben.

Jaar Horoscoop Maagd 2018: Financiën

Op financieel gebied staat de maagd in 2018 een aantal grote veranderingen te wachten. De maagd lijkt, in eerste instantie, alles onder controle te hebben. Kijken we echter beter dan lijkt de maagd deze controle helaas vrijwel weer direct te verliezen. Zeker wanneer de maagd geconfronteerd wordt met meerdere onverwachte en onvoorziene uitgaven.

Maagd, ben jij op zoek naar manieren om je inkomsten een boost te geven? Maak dan vooral gebruik van de ervaringen en ideeën van vrienden en familieleden. De mensen om je heen zijn dit jaar namelijk een enorme bron van inspiratie voor je.

Tip: Bereid je voor op het ergste en hoop op het beste. Je zult zien dat het uiteindelijk allemaal nog best mee zou kunnen vallen.