Jaar Horoscoop Ram 2018

Jaar horoscoop ram 2018De jaar horoscoop Ram 2018 laat zien dat de ram dit jaar de mogelijkheid krijgt om belangrijke besluiten uit het verleden om te zetten in daden. Omdat hier volledige toewijding, ruimte en tijd voor nodig is, is het moment aangebroken om afscheid te nemen van activiteiten die niet langer relevant zijn. Zo creëert de ram ruimte, niet alleen in de agenda, maar ook in het hoofd.

Ram, gooi de deur open en geniet van activiteiten in de buitenlucht.

Avontuurlijke uitjes (met name de uitjes die in een natuurlijke omgeving plaatsvinden) zorgen dit jaar voor een enorme energieboost. Prettig, omdat de ram deze energie goed kan gebruiken! Bijvoorbeeld voor het waarmaken van sportieve doelen.

Jaar Horoscoop Ram 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop Algemeen2018 ziet er voor de ram (grotendeels) uit als een positief jaar. Deze positiviteit is voor een deel te danken aan het feit dat de ram dit jaar spreekwoordelijk gezien “volwassen” wordt. Deze groei kent vele voordelen, waarvan de belangrijkste is dat deze zorgt voor het ontstaan van nieuwe kansen en mogelijkheden.

Ben jij een ram? en wil jij deze kansen volledig benutten? Dan is het nodig om offers te brengen. Hoewel deze opofferingen uiteindelijk absoluut de moeite waard blijken te zijn, zal het voor de ram niet altijd makkelijk zijn om afstand te nemen van een bepaald gevoel van luxe.

Sport verantwoord en zoek niet steeds je grenzen op.

Het is goed om te werken aan je lichamelijke gezondheid en conditie, maar het is ook goed om niet steeds je grenzen hierin op te zoeken. Maak in plaats daarvan ook af en toe eens ruimte voor het verkrijgen van (innerlijke) rust. Meditatie, yoga en mindfulness zijn bijvoorbeeld perfecte middelen waarmee jij aan jezelf kunt werken. Zij verminderen namelijk stress en verbeteren de algemene lichamelijke en innerlijke gezondheid.

Jaar Horoscoop Ram 2018: Liefde & Relaties

Op liefdesgebied lijkt 2018 weinig aan het toeval over te laten. De ram volgt als het ware (vrijwillig) een van de twee beschikbare routes die voor de ram zijn uitgestippeld. De eerste route wijst de weg naar het eindpunt van een ongelukkige relatie. De tweede route wijst de ram de weg naar een (nieuwe) langdurige en gelukkige relatie.

De planeten proberen via subtiele hints de ram te sturen naar één van beiden paden.

De planeten proberen via subtiele hints de ram te sturen naar één van beiden paden.Laat je door deze hints niet van de wijs brengen ram! Zoals altijd het geval is kies jij uiteindelijk zelf welk pad wilt volgen.

Jaar Horoscoop single Ram:

Hoewel de uitkomst redelijk overeenkomt zijn de voorspellingen, die betrekking hebben op het liefdesleven van de single ram, in twee groepen te verdelen:

Bij de eerste groep horen de rammen die dit jaar hun relatie beëindigen. Het advies aan hen luidt;

“Maak je geen zorgen. Een nieuwe gelukkige relatie staat op jou te wachten. Maar, verwerk eerst de breuk die plaats heeft gevonden en maak op je eigen tempo ruimte voor een nieuwe liefde. Deze liefde gaat er namelijk absoluut komen – ook wanneer jij iets langer de tijd nodig hebt om jezelf hier weer voor open te stellen.”

Groep twee is bestaat uit de rammen die al een tijdje single zijn. Het advies aan hen luidt;

“Ook jij krijgt in 2018 talloze kansen om een nieuwe liefdespartner te vinden. Doordat jij al een tijdje vrijgezel bent kan het echter wel even duren voordat jij het vertrouwen ervaart de juiste te zijn tegengekomen. De kans is groot dat er in 2018 (eerst) meerdere korte relaties ontwikkelen. Deze relaties zijn intens en gevuld met passie, maar blijken uiteindelijk toch niet geschikt te voor de langere termijn. Maak je hier vooral geen zorgen om.  Geniet ervan zolang het duurt en gebruik deze ervaringen om op liefdesgebied weer zelfvertrouwen op te bouwen.”

Jaar Horoscoop Ram in een relatie:

Het jaar 2018 voorspelt op liefdesgebied een verbetering te zijn. Met name op het gebied van passie en emoties lijken jij en je partner weer volledig synchroon te lopen. Ook op het vlak van communicatie boeken jullie enorme winst, het heeft even geduurd maar jullie lijken elkaar weer volledig te begrijpen en te verstaan.

Opvallend is dat de meeste van deze verbeteringen vanuit jezelf zijn gekomen – het lukt je namelijk nu veel beter om jouw gevoelens en emoties te beheersen en deze onder controle te houden.

Jaar Horoscoop Ram 2018: Carrière

2018 voorspelt op carrière gebied, voor de meeste rammen, een bevredigend jaar te zijn. Promoties, winststijging en loonsverhogingen – De ram ziet ze nog voor het einde van het jaar voorbij komen. Natuurlijk liggen er ook voor de ram een aantal tegenslagen en uitdagende periodes te wachten. Gelukkig heeft de ram hier weinig last van en lukt het deze periodes zonder al te veel moeite te doorstaan.

Communicatie en doorzettingsvermogen dit jaar de sleutels tot succes.

Voor de ram zijn met name communicatie en doorzettingsvermogen dit jaar de sleutels tot succes. Gebruik deze sleutels om jezelf vaker open te stellen voor anderen – hiermee creëer jij namelijk gelijk een verbetering in je relaties met collega’s en leidinggevende.

Tot slot, met de hulp van Jupiter lukt het de ram ook om creatieve vaardigheden te verbeteren. Dit is voor iedere ram positief nieuws, maar natuurlijk in het bijzonder voor de ram met een creatieve functie.

Jaar Horoscoop Ram 2018: Financiën

Net als op het carrière vlak kan de ram ook op financieel gebied rekenen op succes. Uiteraard komen er hindernissen voorbij in de vorm van verliezen en schuld, maar de ram is in 2018 met gemak in staat om deze problemen direct aan te pakken. De ram blijkt in 2018 ook een ware optimist te zijn. Dit optimisme blijkt gegrond – zelfs een financiële storm wordt door de ram niet vermeden. De ram gaat de uitdaging aan en vaart met gemak door deze stormen heen.

2018 is een perfect jaar om financiën weer op orde te brengen.

Door al deze positieve invloeden is 2018, voor de ram, een perfect jaar om de financiën weer op orde te brengen. Los schulden af, bouw een buffer op en ontdoe jezelf van zoveel mogelijk onnodige financiële verplichtingen.

Tip aan de ram: Ga op zoek naar nieuwe manieren om inkomsten binnen te halen – doordat jouw creativiteit dit jaar zo sterk is toegenomen kun jij hier namelijk enorm veel winst uit te halen.

Jaar Horoscoop Ram 2018: Vrienden & Familie

Laat zien wie je bent, toon wat jij waard bent en vergeet niet om voor jezelf op te komen.

Familie2018 is het jaar waarin een groot deel van de rammen zich steeds beter op hun plek gaat voelen in het familieleven. Dit heeft als prettig bijeffect dat ze hun sociale vaardigheden enorm zien verbeteren.

Helaas heeft een aantal rammen het binnen het familieleven (nog steeds) niet gemakkelijk. Zij stellen zich nog vaak te kwetsbaar op en laten zich (teveel) beïnvloeden door de meningen van familieleden.

Hoor jij bij die laatste groep rammen? Onderneem dan een poging dit jaar jezelf meer te vertrouwen – laat zien wie je bent en wat jij waard bent en kom voor jezelf op.

Nog een algemeen advies aan alle rammen; Toon je vrolijke en vriendelijke kant iets vaker – deze verberg je soms (uit onzekerheid?) iets te goed.

Geef een reactie